ikimizin de ailesiyle aynı şehirdeyiz. ben düğünün ertesi günü annesiyle tel. de yasadıgım bir diyalog sonucu ki bu benim için bardagı tasıran son damlaydı.ailesiyle hiç görüşmüyorum görüştüremez de.
evlenmeden önceki adamdan eser yok zaten haklısın canım. bana "evlenince bu kadar sık görüşmeyiz zaten ailelerle diyen adam ailesini haftada 1 görmeden duramaz.bi bahane bulur gider
yemin ederim içim çatladı.
şimdi aklıma gelen şey sen ailesine açık açık tepkilisin ya ben sanmıyorum ki bu adam senden yana olsun. yani senle yaşıyor tabi ama sen onlarla görüşmedkçe o da onları eziyor gibi hissediyor kendini. hele de tatile her sene birlkte gidiyorlarmış ya. bu sene de senden dolayı gitmezse olmaz gibi düşünüyor.
bu olayların 2 yönü var.
sen onun ailesini affedicen. iyi davranıcan. eşinle gtcen ziyaretlerine, adamı tek bırakmııcan (ki bu çok iğrenç bi duygu. elde tutma çabasında hissttirir insana kendini) büyük sabır gerektirir. ailesi hakkında hiç kötü yorum yapmııcan. dır drı etmiicen eşine kendini evnde iyi ve şenlkli hissttiricen.nasıllarmış ne yapıyolar vs gibi sorularla eşine onların da varlığının farkında olduğunu ve onları da düşündüğünü hisssettiriecen bu da insana kendini iki yüzlü hissettirir.
bu durumda 1. yön eşin sakinleşicek ailesi konusunda. ve gitsek de olu r gitmesek de niyetimizi bilyolar biz onları atmadık satmadık işimz de gücümzde yaşıyoruz işte die onlara düşkünlüğü azalıcak
2. yönse bi bakmışsın ki sen de eşinin peşine takılıp onlarla beraber yaşamaya başlamışsın.bu 2 yi yaşamamk istiyorsan çok stratejk olcan ve çok zordur.
ama her şartta kendini fazla sıkmııcan.
ya daaa böyyle inatlaşıp kendini yiyip bitirip eşine ve ailesine ekndini bu şeklde kabullendirmeye çalıp durcan, çıldırcani herşey gözüne batıcak.
ben de aynı sen gibi eşimn evine ailesne alışamama korkusundayım.. aynı şehrdeyz hergün telle, fırsat oldukça yüzyüxe görüşmekten geri durmazlar ana oğul.biz de de büyük patlak verme oldu ama baktım olmuyo ya bu iş bitecek bu sıkıntılara artık katalanamııca. ya da strateji geliştiricem. ben de çok karışık bi dönemlerdeym. çok sinir bozucu. insanın herşeyden vazgeçesi geliyor böyle dönemlerde. anne oğul bi tekmeyle uzaya fırlatmak istiyor insan.... erkekte iş bitiyo ama annesi frısat vermiyor ki die düşünp eşime olan öfkemi kontrol altında tutmaya çalışyıorum