• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akıl almaz olayı yardım lütfen

Madem tipik arkadasim yazmis, tel.i ortada birakmistim, kuzenim/yegenim gondermis vb. kliselesmis ihanete kilif yalanlarina gecildiyse suphelerinizde haklisiniz diye dusunuyorum. Size guzellesmek istemedigi ortada sanirim. Uzucu 1 durum gercekten. Cocuklariniz da varmis ustelik. Bilmiyorum bu evli erkeklerin zoru nedir boyle? Duzenli hayatim olsun diye evlenirler ondan sonra da o duzeni yikmak icin ellerinden geleni yaparlar.
Bu sefer gerçekten kaybeder beni ne olursa olsun

Yok normal okadar abartılı değil daha önce başına geldi göğsünde ki tüyleri almıştı ve konuşmalar yakaladım o yüzden sizlere de sormak istedim
E nasılsa aldatılıp aldatılıp oturuyosun o zaman öğrenip napıcaksın bunu boşver?

Gerçekten akıl almaz bir olaymış. Dünyada bir ilk inanamıyorum nerelere geldik...Kocan için küçük ama insanlık için büyük bir adım bu...Aklım almadı bacak kılları ha..Daha önce de göğüs kıllarını akıl almaz bir şekilde almış ve aldatmış...Ama bu başka şimdi, bambaşka...Bacak kılı kimbilir nelere gebe bakalım ne gibi bir gelişme olacak dünyada bunun sonucunda...

Back
X