Eşimin akıl almaz olayı yardım lütfen

Canım benim gittiğim klinikte kadından çok adam vardı inan ki…

Yeğenimde yaptırmıştı kol ve göğsünde çoktu onun mükemmel oldu.
Benimki urfalı 🤣🤣🤣 pek çok şey değişse bile jer kalıbı kırmasını sağlayamıyorum

Acaba google'da hangi lisanda ceviri yapmaya calisilmis? Bildigim kadariyla Avrupali hatunlar, Turk erkeklerinin tuyunu,sacini,sakalini begeniyor. Almasini istemezlerdi. Ama Ortadogu tarafinin hatunlari, surekli kara tuylu yabani ayilarla muhatap olduklarindan , Turk erkeginin de tuysuzunu talep ederler sanirim.
Siz hangisinden suphelendiniz ki...

Acaba google'da hangi lisanda ceviri yapmaya calisilmis? Bildigim kadariyla Avrupali hatunlar, Turk erkeklerinin tuyunu,sacini,sakalini begeniyor. Almasini istemezlerdi. Ama Ortadogu tarafinin hatunlari, surekli kara tuylu yabani ayilarla muhatap olduklarindan , Turk erkeginin de tuysuzunu talep ederler sanirim.
Hayran kaldım dedektif gibisiniz.
Konu sahibinin bir kaşıntısı var eşi ile ilgili ama bir çözemedik 🤣

Saygı gösteren, saygıyı akışında bulur zaten.
Düzgün soranları azarladığın için, düzgün soru sorulmasından anlamadığınız için o kısma hiç girmedim bile.

Madem yenisiniz, bilmediğiniz yerde ılımlı olun.
Kılıç çekip, güzel söz beklemeyin.
Biz sizin trip atıcağınız kocanız değiliz onu bi anlayın.

Ayrıca yeni olup olmamanızın ifade ederken bu şekilde eksik ve açıklamadan yazmanızla bağlantısı olamaz.

Normal hayatınızda da x kişisine konuyu damdan düşer gibi anlatıyosanız bu sizin kendinizi ifade etmede güçlük çektiğinizi gösterir.
Düzgün soran birini azarlamadım kalkıp bana atılan mesajı kesin görmüşsün ki bu yorumu yapıyorsun yorumda dediği tam aklımda değil sadece bunu yazmak için kayıt olmuş demiş buna istinaden yazdım üslubuna dikkat et önce sen kimsin ki sana saygısızlık mı yaptım bişey mi dedim dediğin gibi damdan düşer gibi kalkıp beni yargılayamazsın bişey sordum deseydin ki daha açıklayıcı ol amenna böyle kalkıp yargılayamazsınız insanları lütfen daha fazla uzatmaya gerek duymayalım bence burda bitirelim içiniz soğumadıysa devam edebilirsiniz ama size son yanıtım kusura bakmayın

Çok güzel sormuşsun gerçekten teşekkür ederim ben konuyu daha açıklayacak şekilde anlatayım ben 5 senelik evliyim iki çocuğum var 2 4 yaşlarında bundan 3 sene önce kadardı eşimde kıl tüy var ama abartılacak kadar değil göğsünde ve bacak kısımda sadece neyse bi ara göğüs kıllarını aldı ama üstten kısalttı nedenini sordum bişey dememişti üstüne düşmedim aradan bi kaç gğn geçti telefonunun Google bölümünde çevri aratması vardı ve orda İngilizce olarak çeviriler kayıt tutulmuştur telefondan kaynaklı neyse işte ben size kahve siz de bana sıcak su ısmarlayın bilmem ne gibisinden yazıların çevirisi vardı ama whatsapp normal sms oralardan bişeyler yoktu bunu gördüm kavga falan derken arkadaşının üstüne attı zamanla o konu kapandı ve dün gece bacağın da ki kılların aynı şekil sadece kısaltması vardı sordum bana dediği batıyor o yüzden aldım aklıma o yaşanan olaylar geldi yani durum bundan ibaret bilseydim böyle uzun uzun yazardım geçerken güzel bi biçimde soranlar olmuş senin yorumuna yetiştim herkes görür şimdi umarım çok sağolun

Çok güzel sormuşsun gerçekten teşekkür ederim ben konuyu daha açıklayacak şekilde anlatayım ben 5 senelik evliyim iki çocuğum var 2 4 yaşlarında bundan 3 sene önce kadardı eşimde kıl tüy var ama abartılacak kadar değil göğsünde ve bacak kısımda sadece neyse bi ara göğüs kıllarını aldı ama üstten kısalttı nedenini sordum bişey dememişti üstüne düşmedim aradan bi kaç gğn geçti telefonunun Google bölümünde çevri aratması vardı ve orda İngilizce olarak çeviriler kayıt tutulmuştur telefondan kaynaklı neyse işte ben size kahve siz de bana sıcak su ısmarlayın bilmem ne gibisinden yazıların çevirisi vardı ama whatsapp normal sms oralardan bişeyler yoktu bunu gördüm kavga falan derken arkadaşının üstüne attı zamanla o konu kapandı ve dün gece bacağın da ki kılların aynı şekil sadece kısaltması vardı sordum bana dediği batıyor o yüzden aldım aklıma o yaşanan olaylar geldi yani durum bundan ibaret bilseydim böyle uzun uzun yazardım geçerken güzel bi biçimde soranlar olmuş senin yorumuna yetiştim herkes görür şimdi umarım çok sağolun
Ee o 3 sene önceki olayın üstünü kapatmış bir de ikinci çocuğu yapmışsınız.
Eee şimdi niye sırf kıldan sebepten bir şey araştırıyorsunuz?
Kapının önüne koyacak mısınız bu sefer onun için mi?

Ever o
Ee o 3 sene önceki olayın üstünü kapatmış bir de ikinci çocuğu yapmışsınız.
Eee şimdi niye sırf kıldan sebepten bir şey araştırıyorsunuz?
Kapının önüne koyacak mısınız bu sefer onun için mi?
Evet o üç sene önceydi bugün tekrarlanınca aklımda şüphe oluştu eğer aynı şekil eyilim varsa sıkıntı

Ever o

Evet o üç sene önceydi bugün tekrarlanınca aklımda şüphe oluştu eğer aynı şekil eyilim varsa sıkıntı
Ee ilk seferde üstünü kapatmışsınız olayın yalan olduğu belli olduğu halde. Üstüne bebek yapmışsınız.
Adam yine yapar yani ne bekliyordunuz ki?

Ee ilk seferde üstünü kapatmışsınız olayın yalan olduğu belli olduğu halde. Üstüne bebek yapmışsınız.
Adam yine yapar yani ne bekliyordunuz ki?
Olayı kapattım sadece elimde o çevirideki yazılar vardı o zaman ileri giden bişey yoktu diye tahmin ediyorum + şuan hiç bişey yok görünür de o yüzden sormak istedim işte akıl danışmak için kafam gerçekten allak bullak oldu desem yeridir

Okumaktan yoruldum yorumları anlamadım olayı
Silk epil cihaz önerisine kadar gidecek gibi konu neyse sayın konu sahibi daha önce aldattiysa yine aldatmak için kıllarını almıştır yaz geldi malum bakımlı erkek havalarına girme şeyleri.

Madem tipik arkadasim yazmis, tel.i ortada birakmistim, kuzenim/yegenim gondermis vb. kliselesmis ihanete kilif yalanlarina gecildiyse suphelerinizde haklisiniz diye dusunuyorum. Size guzellesmek istemedigi ortada sanirim. Uzucu 1 durum gercekten. Cocuklariniz da varmis ustelik. Bilmiyorum bu evli erkeklerin zoru nedir boyle? Duzenli hayatim olsun diye evlenirler ondan sonra da o duzeni yikmak icin ellerinden geleni yaparlar.

Konuyu öyle bir açmissiniz ki sanki adam escinsel ve siz bunu yeni fark ediyormussunuz gibi algılanıyor.
Olabilir erkekler de fazla tüyden rahatsiz olabilir belki hayatında başka biri vardır ve o tüy kil sevmiyordur

Back
X