Eşimin akıl almaz olayı yardım lütfen

Şunu anladım ki herkesin kocası tütsülenmiş tavuk, benim ki kıllı ayı yavrusu😐meğer bütün adamlar benden bakimliymis anacim
Ben azimliyim 🤣 yavaş yavaş metroseksüel yapmaya çalışıyorum, arada siyah maske de yapıyoruz, senede 1 2 de olsa

Biz de önce ense kökünde yoğunlaşmış olan kısmı aldık, denize girerken garip görünüyor diye. Şimdi her ay düzenli koktul altını alıyoruz, yazları da tüm sırtını.
Zaten sırt ve ensede yoğunsa mutlaka alınmalı. Koltuk altı temizleniyor da ben eşimden bacak ve göğüs temizliği de istiyorum. Göğsünü temizledi bir kez çok yakışmıştı. Bacakları bekliyorum 🤣 Kol ve sırtı benimkilerden iyi maşallah tüylü değil.

Keşke epilasyona gitseler.

Temizlik yapıyorum arkamı dönüyorum kıl.
Derken derken alalım sende rahat et bende, hem bak kasta yapamıyosun bütün enerji kıllara gidyo falan dedim.

Neyse aldık tüy dökücü, baldırına kadar aldı.
Yavrum kıllar çıkmaya başlayınca ne yatabildi, ne oturabildi.Battı hep tabi bizimki gibi narin değil ki yılların besili kılı.

Neyse sadece bu anlattığınızla insanların sizi anlamısını bekliyosanız daha çok beklersiniz.

Ağzınızdan cımbızla kelime çekiliyo maşallah.
Müneccim miyiz neler yaşadığınızı bilicez?

Daha sonra sorular üzerine yok bağrındaki kılı da almıştı, yok kadınla yazışmış.

Konuyu anlatma biçiminiz adamı direk erkeklerle ilişki yaşadığını vurgulamak gibi (ki eşim bana bacağımı aldım dese gelse oo şahane lazere gidelim hiç uğraşma derim.Sen rahat ben rahat.Altında hiç bir şey aramam) büyük bir olay gibi konu başlığı açmışsınız.

Sonra da kadınlar konuşuyo deyip başka yöne çekmişsiniz.

İnsanlara çemkirmek yerine, kendinizi düzgün ifade etmeyi öğrenin önce.

Gizemli, gizemli anlatım biçimi cins cins haller.Hayır sizi tanımayız, bilmeyiz, görmeyiz buna rağmen bu kadar gizemliyseniz reelde nasılsınız hayal bile edemedim.
Evet te bu kadar sert tutum neden ilk defa yazdım buraya uzun yazmak aklıma gelmemişti düzgün bi şekilde sorsanız mesela söylenir ama kalkıp yok ben müneccim miyim böyle şöyle ben kendimi gayet iyi ifade ediyorum yalnız platformu yeni üyeyim nasıl yazacağımı bilmedim direk konudan girdim bana verdiğiniz aklınızı önce kendimize verin ki dediğiniz gibi tanımadığınız bi insana böyle yazmak ve aşağılayıcı şekilde konuşmak gerçekten Gereksiz örnek olarak sizi tanımıyoruz lütfen daha açıklayacı şekilde yazar mısınız deseniz gayette iyi açıklama yapabilirim önce saygı.

Zaten sırt ve ensede yoğunsa mutlaka alınmalı. Koltuk altı temizleniyor da ben eşimden bacak ve göğüs temizliği de istiyorum. Göğsünü temizledi bir kez çok yakışmıştı. Bacakları bekliyorum 🤣 Kol ve sırtı benimkilerden iyi maşallah tüylü değil.

Keşke epilasyona gitseler.
Ay göğsü ve üst bacakları almaya ikna olsa çok güzel olurdu. Ama ona da ağda yetmez ya, bir sırtta benim 4 ayda kullandığımdan fazla ağda gidiyor. 🤣

Yalnız çok şahane işlence yapıyorum tepem atık zamanıma gelirse, bütün hırsımı alıyorum.

Ay göğsü ve üst bacakları almaya ikna olsa çok güzel olurdu. Ama ona da ağda yetmez ya, bir sırtta benim 4 ayda kullandığımdan fazla ağda gidiyor. 🤣

Yalnız çok şahane işlence yapıyorum tepem atık zamanıma gelirse, bütün hırsımı alıyorum.
Yok kendi makine ile kısaltsın yeter bana..

Ben kendime ağda yapamıyorum onunla uğraşamam. Size helal olsun valla.

Ama kızgınken denemek isterdim 🤣

Ya acimiyo mu canları, erkek kılı da kalın yani, ben erkek olsam, ağda bandini çekeni döverim refleks olarak hghhdhdhd

Yok kendi makine ile kısaltsın yeter bana..

Ben kendime ağda yapamıyorum onunla uğraşamam. Size helal olsun valla.

Ama kızgınken denemek isterdim 🤣
Makineyle kısaltırsa sakallar gibi sert sert çıkar bence, ona hiç tahammül edemem, ben yaparım, çok eğleniyorum 🤣

Evet te bu kadar sert tutum neden ilk defa yazdım buraya uzun yazmak aklıma gelmemişti düzgün bi şekilde sorsanız mesela söylenir ama kalkıp yok ben müneccim miyim böyle şöyle ben kendimi gayet iyi ifade ediyorum yalnız platformu yeni üyeyim nasıl yazacağımı bilmedim direk konudan girdim bana verdiğiniz aklınızı önce kendimize verin ki dediğiniz gibi tanımadığınız bi insana böyle yazmak ve aşağılayıcı şekilde konuşmak gerçekten Gereksiz örnek olarak sizi tanımıyoruz lütfen daha açıklayacı şekilde yazar mısınız deseniz gayette iyi açıklama yapabilirim önce saygı.
Saygı gösteren, saygıyı akışında bulur zaten.
Düzgün soranları azarladığın için, düzgün soru sorulmasından anlamadığınız için o kısma hiç girmedim bile.

Madem yenisiniz, bilmediğiniz yerde ılımlı olun.
Kılıç çekip, güzel söz beklemeyin.
Biz sizin trip atıcağınız kocanız değiliz onu bi anlayın.

Ayrıca yeni olup olmamanızın ifade ederken bu şekilde eksik ve açıklamadan yazmanızla bağlantısı olamaz.

Normal hayatınızda da x kişisine konuyu damdan düşer gibi anlatıyosanız bu sizin kendinizi ifade etmede güçlük çektiğinizi gösterir.

Son düzenleme:
Makineyle kısaltırsa sakallar gibi sert sert çıkar bence, ona hiç tahammül edemem, ben yaparım, çok eğleniyorum 🤣
Ağdayla da sert çıkmıyor mu onların ki? O kadar işkenceye değiyor mu? Yara olmuyor mu? En iyisi lazer bence adama acıdım bir an 😁

Çok eğleniyorum dediğine göre, adamın anasından emdiği sütü burnundan getiriyo bu🤔
Ay yok ya, kızgın bir zamanıma denk gelirse azıcık ayarsız çekiyorum ah of dedi mi iyi geliyor bana. Her zaman değil.
Ağdayla da sert çıkmıyor mu onların ki? O kadar işkenceye değiyor mu? Yara olmuyor mu? En iyisi lazer bence adama acıdım bir an 😁
Hayır ağda hem zayıflatıyor hem yumuşatıyor tüyleri, koktuk altında ciddi fark var iyice inceldiler, sırt da epey azaldı.

Yara yaparmıyım kız, yazık adama, yıllardır ağda yapan insanım ben, hatta ünivde yurt arkadaşlarıyla yapardık birbirimize, bir de rolon ağdadan falan haberimiz yok bildiğin çamsakızı ağdayla 🤣 tecrübeliyim bu konuda. Lazer iyi fikir de adam karizmayı çizdirme korkusundan gitmez lazere, gitse göğüse de ikna ederdim ben onu 🤣

Ay yok ya, kızgın bir zamanıma denk gelirse azıcık ayarsız çekiyorum ah of dedi mi iyi geliyor bana. Her zaman değil.

Hayır ağda hem zayıflatıyor hem yumuşatıyor tüyleri, koktuk altında ciddi fark var iyice inceldiler, sırt da epey azaldı.

Yara yaparmıyım kız, yazık adama, yıllardır ağda yapan insanım ben, hatta ünivde yurt arkadaşlarıyla yapardık birbirimize, bir de rolon ağdadan falan haberimiz yok bildiğin çamsakızı ağdayla 🤣 tecrübeliyim bu konuda. Lazer iyi fikir de adam karizmayı çizdirme korkusundan gitmez lazere, gitse göğüse de ikna ederdim ben onu 🤣
Canım benim gittiğim klinikte kadından çok adam vardı inan ki…

Yeğenimde yaptırmıştı kol ve göğsünde çoktu onun mükemmel oldu.

Back
X