Eşimin akrabaları

Ya ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Biz geliyoruz bikaç saate diyip geliyorlar ve resmen ne yaptıkları belli değil.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum 😑
Canım benim de kayın validem gelip ev sanki onun eviymiş gibi her şeyin yerini değiştiriyordu. Şimdi taşınıyorum ve yeni evimde asla bir şeye ellemesine dahi izin vermeyeceğim net kararlıyım. Sırf o kadın bu evi benimsedi diye çıkıyorum zaten evimden düşün artık...

O kadın ütü yapmaya kalktığında, ütü burada yapılmıyor odanın köşesinde yapın de. Rahat olmalarına izin verme evin içerisinde. Buz dolabını açacakları zaman bırakın ne istiyorsanız ben veririm de. Bi rahat edemesinler. Evini karıştıramasınlar. Ayrıca çocuğunuz uyuyorsa onlar kavga ederken çıkıp çocuk uyuyor sessiz olun deme hakkına sahipsiniz ve eşinizin bu duruma kızacağını düşünmüyorum. Sonuçta onun da çocuğu. Yazık günah...

Ne geliyorsa başımıza "aman ayıp olur bişey demeyim susayım" düşüncemizden geliyor zaten. Onların yaptığı ayıp değil de bizim yaptığımız mı ayıp. Net tepkini koy. Ben de yapacağım. Ne olursa olsun yeter artık...

Az sakin olun,cocuk var falan demediniz mi?
Kendilerine çeki düzen verirlerdi belki.
Ben olsam yemekten sonra dönerim evime.
kucuk cocugum var benim,ne nargilesi derim.
Ben döndüm zaten gelemem zaten geç oldu siz gidin istiyorsanız dedim. Zaten eve dönmemiz 1 saati buldu . Sonra onlar da gitmediler 😃

Az sakin olun,cocuk var falan demediniz mi?
Kendilerine çeki düzen verirlerdi belki.
Ben olsam yemekten sonra dönerim evime.
kucuk cocugum var benim,ne nargilesi derim.
Ben bebeğimi uyutuyordum o sıra çıkamadım. Sabah yine kavga edeceklerdi burda etmeyin kavga arkadaşlar özel konularınızı kendi içinizde halledermisiniz dedim güldüler. Ben gayet ciddi söyledim halbuki :) ama en azından kavgayı kestiler

Ben bebeğimi uyutuyordum o sıra çıkamadım. Sabah yine kavga edeceklerdi burda etmeyin kavga arkadaşlar özel konularınızı kendi içinizde halledermisiniz dedim güldüler. Ben gayet ciddi söyledim halbuki :) ama en azından kavgayı kestiler
Bu ara yuzsz akraba konuları cok fazla .
Gunes mi çarptı naptı bu milleti

şu başkasının evine yuvalanıp evi dağıtan misafir profili artık bitsin ya...
insan bi çekinir...
dağıttığını toplar..
ben oturduğum koltuğun yastığı ezilince geriliyorum ya...

Yüzsüzlükte zirveye ulaşmışlar bu ne ya çekilir çile degil açık açık söyleyin saçma sapan hareketlerini çekmek zorundamısınız eşinizde hatalı

Çok çirkin şeyler en sevmediğim şeyler. Kimsenin evinde kalmam. 3 saat sonra kalkıp gidiyorum en fazla. Ama bide annesi bizimle aynı şehirde biraz da onlara uğrayın yani. Kadın hala uyuyor biliyor musunuz
uyicak tabi, tatile gelmis. gercekden cok kiziyorum size. bunlar hakkinda en az bi kere daha konu acmistiniz. niye kendinize ve cocugunuza bunu yapiyorsunz. kadina denilecek en güzel ve kibar sekilde demissiniz anlamamis. en son care direk ve net konusmak olacak. ayip sizin yaptiginiz degil onlarin yaptigi.

Ne kaldırması ya kadın 11:30 da uyandı kahvaltısını yaptı kalktı giyindi makyaj yaptı gideceklermiş. Sonra makşnaya çamaşır attı. Bi gergin gergin bunları bekleyecek misin gidicez dediniz dedim yok bitsin ıslak götürücem dedi 😬 şimdi makina bitsin diye bekliyoruz. Ayyy delirmemek elde değil yemin ederim kimseye iyi niyetli olmaya gelmiyor ya.

resmen kullaniyorlar sizi sok oldum

Bana kalsa sanirim evlerine kovarim cocugum herseyden onemli diye dusunuyorum.

Ya sormayın ya. Bazı günler geliyor çocuğuna tahammülü olmuyor insanın. Yemek yapmıyorum dün makarna yaptım. İsteyen istediğini yesin ben hizmetçisi değilim kimsenin. Bakın bu saatte kadın uyuyo hala salonda ben kahvaltı hazırlıyorum. Böyle bi misafir mı olur bu ne ya
Valla jame kendin yeseydin keske. Sonra da disati ciksaydin. Baskasinin evinde oglene kadar uyunmazki

Konuştum kadınla şimdi bence siz bu şekilde başkalarının yanında tartışmayın hoş değil dedim ama kadın hala bitek sizin yanınızda böyleyiz dedi 😁 benim yanımda da yapmayın bunu dedim bikaç birşey daha dedim ama anladığını sanmıyorum. Yada anladı ama dikkat edeceğini düşünmüyorum
İyi demişsiniz ağzınıza sağlık:)

Konunuzu okurken icim sisti. Misafir severim ama ayarında. Oncelikle zaten boyle misafiri biz direk kabul etmiyoruz. Özellikle de esim.
Ayy kolay gelsin canim benim
Bende severim misafiri ama bunlar misafirliğini bilmiyor ve evimi işgal ediyorlar resmen.
Kimin ne yaptığı belli değil. Eşime söyledim zaten burda kalmaya gelmesinler bidaha diye. Gittiler akşam eşimi aradılar biz sahildeyiz diye yani yakınız haberiniz olsun der gibi 😆 eşim de biz de uzandık demiş. Yüz versek yine gelecekler yani

Bana kalsa sanirim evlerine kovarim cocugum herseyden onemli diye dusunuyorum.
Evet ama çocukları var öyle de olmaz ki. Ben yapamam kendi evimde. Lafımı sokuyorum ama tabi anlamıyor mu anlamamazlıktan mu geliyor çözemedim. Demek ki yüzsüzleşmek lazım 😬

Evde yokuz şurda olucam burda olacağım diye belirtin telefonda. Dışarıda çıktığınızda benim bebeğim var vs. hadi gidelim diceksin , sen konuşmadıkça tepene çıkarlar

Back
X