Eşimin akrabaları

Evet ama çocukları var öyle de olmaz ki. Ben yapamam kendi evimde. Lafımı sokuyorum ama tabi anlamıyor mu anlamamazlıktan mu geliyor çözemedim. Demek ki yüzsüzleşmek lazım 😬

Yuzsuze yuzsuzum valla. Cocugumu dusunmeyinin cocugunu dusunmem. Buarada biz misafirlikte ruh gibi takiliyoruz nezaketten kiriliyoruz millet kavga ediyo. Tuhaf. 😂

Evde yokuz şurda olucam burda olacağım diye belirtin telefonda. Dışarıda çıktığınızda benim bebeğim var vs. hadi gidelim diceksin , sen konuşmadıkça tepene çıkarlar
Doşarıdaymen söylüyorum zaten. Onlar deceklerdi mesela ben gelemem dedim ya eve geçeriz yada siz gidin dedim gideceklerdi geri döndüler. Neniş efendim gece 3 de gelsek şimdi kalkıp kapıyı açmanız gerekecek rahatsız olmayın diye gitmedik :) ulan madem 3 e kadar oturmayı düşünüyosunuz bi zahmet annenin evine git daha bana niye geliceksin 😁 ay düşünüp sinir oluyorum resmen işgal ettiker evimi. not: geleceğini söylediğinde ben arkadaşlarla buluşucam dedim olsun bende gelirim ne olacak ki dedi :) yani orda olucam burda olucam demek de fayda etmez ben açık açık konuşucam bana gelinc 1 günden fazla kalmayın rahatsız oluyorum diye

Ya ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Biz geliyoruz bikaç saate diyip geliyorlar ve resmen ne yaptıkları belli değil.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum 😑
Ben olsaydım evimde tartışma olduğu an sesler yükseldiği an gider ne yapıyorsunuz cocuk var derdim. Ayrıca belli ki pek de düşünceli insanlar değiller mesafeli olun. Onlarla her şeyi yapmanıza gerek yok.

Doşarıdaymen söylüyorum zaten. Onlar deceklerdi mesela ben gelemem dedim ya eve geçeriz yada siz gidin dedim gideceklerdi geri döndüler. Neniş efendim gece 3 de gelsek şimdi kalkıp kapıyı açmanız gerekecek rahatsız olmayın diye gitmedik :) ulan madem 3 e kadar oturmayı düşünüyosunuz bi zahmet annenin evine git daha bana niye geliceksin 😁 ay düşünüp sinir oluyorum resmen işgal ettiker evimi. not: geleceğini söylediğinde ben arkadaşlarla buluşucam dedim olsun bende gelirim ne olacak ki dedi :) yani orda olucam burda olucam demek de fayda etmez ben açık açık konuşucam bana gelinc 1 günden fazla kalmayın rahatsız oluyorum diye
onların yaşadığı şehir ile sizin yaşadığınız şehir arası kaç km? kaç saat?

Valla bu aman ayıp olur düşüncesi normal misafir için geçerlidir, size gelenler epey bir arsız yüzsüz cinsten. Öylesine normal konuşma sökmez ve siz aradıklarında evde yokuz deseniz bu sefer ne zaman evdesiniz o zaman gelelim ‘e döner olay.

Tek çözüm mesaj atıp biz bebekle cok rahatsız olduk bundan sonra sadece dışarıda görüşelim yatılı kabul edemiyorum yazmanız. Delil bırakmak istemiyorum derseniz de arayıp söyleyip telefonu kapatın.

Buradaki tek hatalı da eşiniz. Onun akrabalarıysa o uyarmalı yada aradıklarında kabul edemeyeceğinizi belirtmeli. Madem o sizi ve bebeğinizin rahatını düşünmüyor siz de eşinizin akrabasına ayıp mı olur diye düşünmeyeceksiniz. Babası çocuğunun uykusunu karısının hizmetçi gibi misafir ağırlamasını düşünmüyorsa siz çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. Valla çok sinir oldum okurken gelen misafirlere, millet kafayı yemiş. Başkasının evinde yaz ayında banyo wc hep sıkıntıdır, nasıl rahat ediyorlar ilginç.

Back
X