- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 683
Benim teyzem de yapmıştı yengeme bunun aynısını, burda kendi kv'nizin tutumu önemli, o ayarlayacak dozunu. Benim annem de hep dinleme onları derdi ama yengemle bi sinir olurduk, şimdi yengemle diyoruz ki niye katlanmışız o saçma laflarına, kendi gelinime ağzını bile açamıyor. Şimdi olsa ağzının payını verdik teyzenin diyoruz ama o zamanlar ikimiz de 20'li yaşlarda, bulmuş yaşı küçük kızları
de benim anlamadığım bu teyze 7/24 kayınvalidenlerde mi oturuyor 
İyi fikirKv yerine göre lafını söylüyor. Sanıırım kendimi savunmamı istiyor , çünkü ben laf söyledikçe konuştukça ebni destekleyecek tarzda konuşuyor. Daha fazla savunup da gözlerine batsın istemiyor heralde bilemiyorum. Yok ben eşime de söyledim , annendir başımın tacıdır. Aile asla atılmaz da satılmaz da. Ancak ben teyzelerin triplerini çekemem buna mecbur değilim. Keza eşim d e doğruladı. her gün görmediğin insanlar için sıkma canını konuşsun dursunlar. Gelini bi gelsin de görelim ona nasıl davranıyormuş kendi gelini asla laf söyletmez susturur dedi. Gitmeyiz görmeyiz boş ver dedi.
Kayınvalidemin telefonu bozuldu. Durumlarında da pek yok. Bende bugün gidip telefon alıp hepsinin gözünün önün de süpriz yapmayı düşünğyorum. Sonra da dönüp '' sen de kayınvaliene alırmıydın böyle hediyeler teyze '' diyeceğim. Sizce nasıl fikir :)