Eşimin aldığı 6 bin liralık süpürge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Satıcılar kandırmıslar eşinizi olan olmuş artık,inat etmenize gerek yok o paranın sizden çıkacağı varmış.Eşinizi de inat edip daha fazla üzmeyin.Bu tarz süpürgeler evde toz bırakmıyor sağlığa çok faydalı gerçekten de siz de her hafta eşinizin eline verin süpürgeyi güzelce süpürsün evi suyunu döksün temizleyip yerine koysun

Ama ortak bütçede benim söz hakkım yokmu sizce? Seni dinlemem alırım diyo kisaca. Ben affedersiniz mont bile almiyorum kendime eskilerle idare ediyorum.
demekki seninde sinekten yağ cikarmayi birakip iyi bir alisveris yapma zamanin gelmis

Canım benim istediğim markayı araştırmadık bile. Aynı özelliklerde pazar lideri benim istediğim ve 2 bin daha ucuz. Haberi yokki danismadigi için.
Tatlım biraz inadını torpülesen, hani dedigim dedik huyum fena demesen, daha ikna olmaya meyilli olsan, sanirım eşin de senin fikrini almak ister.

Sonucta onun icin de cok eglenceli bi konu degildir sanirim supurge secmek, bilse ki ortak karar alirken sen esnek olabilen birisin o durumda bu kararı daha cok sana birakirdi belki de , ne de olsa aleti kullanacak olan sensin.

Valla ben tartisma sevmedigim icin inatci insanlarla pek ortak karar almaya yeltenmiyorum o bakimdan anladim biraz esini :)

Kızlar dedim eşime bu kadar kararlıysan dysonu da bakalım. Kredi kartına geri slip cektirirsin dedim. Baktıki ben vaz geçmiyorum bakal8m dedi bugün açık bayi bulamam ama yarın bulacağım inş.

Belki öyledir ama ben kullanmayacağım ki aşırı bir inat var bende. Bunu da biliyor kendisi. Bile bile yapılmazdı.

Neyin inadı bu ya ..
Çok saçma.
Olmuşla ölmüş e çare var mı?
Çocuk için süpür gitsin
Sanki kadınlarla yedi parayı .
Bazılarına ne yapsan yaranamazsinin kanlı canlı örneğisiniz kusura bakmayin ...
Ayrıca çalışıyor musunuz ?
Çalışmıyorsanız bence bütçe üzerinde çokta katkınız yok
Dır dır dışında ...

Yok yapmaz öyle isler elinden gelmez.

Canım ben emekli oldum ve 50 bin tazminatımı evin borçlarına verdim. O konuda öndeyim yani. Belki o yüzden bu para hesabim.

Canım ben emekli oldum ve 50 bin tazminatımı evin borçlarına verdim. O konuda öndeyim yani. Belki o yüzden bu para hesabim.

Teyze diyorum muhtemelen 50 falan yaşınız .
Teyzecimmm hayat 3 günlük .
Muhtemelen bundan önceki 20 yılınızı inatlasarak geçirdiniz evlerden irak
Oldu mu bi faydası
Görüyorum ki olmamış .
Bırak şu paranın yakasını artık
Hayattan keyif alın Biraz..
Ben olsam çoktan süpürmüştüm evi ..
Kendime kahır edeceğime..

Bende dyson isterdim. Haberi bile yokki sormadığı için.
Yanlız esiniz iyi bile almış. Ben dyson aldığımda sizin bu supurge 10000 tl idi. Alman mali 10 yil garantili. Aparatsiz bile havadaki alerjenleri yakalama havayı temizleme özelliği var. Bu makinaları normal supurgelerle kiyas yapmayın. Dyson kullananlar da evde halılar uçacak falan zannediyor da özelliği toz kaçırmayıp en ufak akarları yakalayıp disari temiz hava vermesi. Saglik icin cok yararlı.

Evde tanitimi yapılan bir urunden cacik olmaz. Keake dyson alsaydiniz alerjik bünyeler icin 10 numara.

Konu beni ezip geçmesi aslinda
Neden hala ezilip geçildiğinizi düşünüyorsunuz? Çocuğunuz için sevinmelisiniz..Evet 6 bin lira bu vakit için fazla ama inanın o süpürgeler çok kullanışlı seneler önce ben ih..sın süpürgesine hatri sayılır bir para verdim ama çok çok memnunum, torbasi derdi yok.Halıları süpürunce sanki gülüyor. .
Yani eşiniz sizinle karar verebilirdi ama kötü bir şey de yapmamış evladını düşünmüş. Ve o alerji çok kötü bir şey zamanla ciğerleri mahvediyor. .Genelde anneler bu konuda hassastır ama siz de baba hassas davranmış..

Burda Eşinizi yeremeyeceğim kusura bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…