- 28 Aralık 2016
- 1.862
- 4.712
- 133
- 40
Bende dyson isterdim. Haberi bile yokki sormadığı için.
demekki seninde sinekten yağ cikarmayi birakip iyi bir alisveris yapma zamanin gelmisAma ortak bütçede benim söz hakkım yokmu sizce? Seni dinlemem alırım diyo kisaca. Ben affedersiniz mont bile almiyorum kendime eskilerle idare ediyorum.
Konu dışı olacak ama Dysondan memnun musunuz ?Iyi yapmış. Keyif için degilki. Bende dyson aldım. Sağlığım için değer. Toz kaçırmıyor ,akarlari her makina alamiyor ve cektigi tozu temiz hava olarak geri veriyor.
Tatlım biraz inadını torpülesen, hani dedigim dedik huyum fena demesen, daha ikna olmaya meyilli olsan, sanirım eşin de senin fikrini almak ister.Canım benim istediğim markayı araştırmadık bile. Aynı özelliklerde pazar lideri benim istediğim ve 2 bin daha ucuz. Haberi yokki danismadigi için.
Kendi kendine süpürüp temizliyor herhalde6 bin liraya nasıl bu süpürge ..oğlunu düşünmesi çok güzel bence .. ama durum yoksa alınmaması lazim
2 ay oldu biz alalı. Şu an için memnunum.Konu dışı olacak ama Dysondan memnun musunuz ?
Belki öyledir ama ben kullanmayacağım kiaşırı bir inat var bende. Bunu da biliyor kendisi. Bile bile yapılmazdı.
Yok yapmaz öyle isler elinden gelmez.Satıcılar kandırmıslar eşinizi olan olmuş artık,inat etmenize gerek yok o paranın sizden çıkacağı varmış.Eşinizi de inat edip daha fazla üzmeyin.Bu tarz süpürgeler evde toz bırakmıyor sağlığa çok faydalı gerçekten de siz de her hafta eşinizin eline verin süpürgeyi güzelce süpürsün evi suyunu döksün temizleyip yerine koysun
Canım ben emekli oldum ve 50 bin tazminatımı evin borçlarına verdim. O konuda öndeyim yani. Belki o yüzden bu para hesabim.Neyin inadı bu ya ..
Çok saçma.
Olmuşla ölmüş e çare var mı?
Çocuk için süpür gitsin
Sanki kadınlarla yedi parayı .
Bazılarına ne yapsan yaranamazsinin kanlı canlı örneğisiniz kusura bakmayin ...
Ayrıca çalışıyor musunuz ?
Çalışmıyorsanız bence bütçe üzerinde çokta katkınız yok
Dır dır dışında ...
Canım giden 6 bin lira olunca bu ekonomik krizde kolay olmuyor ıyi niyet.
Belki öyledir ama ben kullanmayacağım kiaşırı bir inat var bende. Bunu da biliyor kendisi. Bile bile yapılmazdı.
Daha doğrusu prim günümü doldurdum yaşı bekliyorum.Canım benim istediğim markayı araştırmadık bile. Aynı özelliklerde pazar lideri benim istediğim ve 2 bin daha ucuz. Haberi yokki danismadigi için.
Konu dışı olacak ama Dysondan memnun musunuz ?
Canım ben emekli oldum ve 50 bin tazminatımı evin borçlarına verdim. O konuda öndeyim yani. Belki o yüzden bu para hesabim.
Yanlız esiniz iyi bile almış. Ben dyson aldığımda sizin bu supurge 10000 tl idi. Alman mali 10 yil garantili. Aparatsiz bile havadaki alerjenleri yakalama havayı temizleme özelliği var. Bu makinaları normal supurgelerle kiyas yapmayın. Dyson kullananlar da evde halılar uçacak falan zannediyor da özelliği toz kaçırmayıp en ufak akarları yakalayıp disari temiz hava vermesi. Saglik icin cok yararlı.Bende dyson isterdim. Haberi bile yokki sormadığı için.
ben 10 seneden fazladır kullanıyorum.
süpürgeye ihtiyacım olsa başka markaya bakmam bile.
değiyor verdiğin paraya.
Neden hala ezilip geçildiğinizi düşünüyorsunuz? Çocuğunuz için sevinmelisiniz..Evet 6 bin lira bu vakit için fazla ama inanın o süpürgeler çok kullanışlı seneler önce ben ih..sın süpürgesine hatri sayılır bir para verdim ama çok çok memnunum, torbasi derdi yok.Halıları süpürunce sanki gülüyor. .Konu beni ezip geçmesi aslinda
Süpürgeni versene 1 hafta takılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?