- 4 Şubat 2015
- 6.347
- 12.777
- 448
ne güzel kocan var çocuğu için masraf yapmış..Ah kızlar basit gibi görünüyor ama benim sinirim geçmiyor. Sabahın 6 sında kalktım uyuamıyorum. Şimdi konu şöyle çok basit. Öncelikle durumumuz çok ıyi değil maddi olarak. Yani evimiz kira ve tek eşinin maaşıyla idare ediyoruz işte. Oğlum zamane çoğu çocuğa olan alerjik bünyeye sahip. Bence artık azaldı ama eşime göre hapşırrk falan oluyor diye allerjiye yoruyor. Neyse. Bir arkadaşından alerjik bunyeler için sulu süpürge duymuş. Geldi bir çocuk sunum yaptı evde. Fiyat 6 bin deyince ben istemedim gitti. Ama eşim inandı ve beğendi. Ben hayır kullanmam dedim. Efendim dün gece supriiizzz getirdi bu aleti eve. 3 taksit anlaşmış 2, 2 ödeyecekmiş. Ben aşırı sinirlendim. Birincisi daha öteki seçenekleri görmeden bu ne şimdi. Ikincisi benim lafının hiç mi hükmü yok. Ben kullanmayacağım bunu diye yemin ettim ben yaparım oğlanın odasını sen yapma diyor. Nasıl sakın olayım kızlar? Haksızmıyım? Eşim kızacağımı biliyormuş ama bir süre sonra alışırım diye süpriz yapmışmis . Ben bütçeyi tutturmak için sineğin yağını çıkarıyorum nasıl olsa. Bu tepeden inme kararı saygısızlık değilde nedir?
Şimdi o nasıl olsa alışırım fikre diye bekliyor. Ben sinirden uyuamıyorum bile. Düşündükçe çıldırıyorum kızlar. Parasını da peşin peşin vermiş saf. Nasıl sakın olmalıyım sizce şimdi?
Ben de ilerde Dyson almayı düşünüyorum. Dyson cinetic big ball modelini arkadaşım aldı 5 bin civarıydı ama bence de dünyanın en iyi markası süpürge konusunda.Kızlar gittik somutta somutta somutta bir avmden tyson makine fiyatları ve özelliklerine baktık. En iyisi 3900 ve 12 taksit. Çocuğun dediğine göre dünya sağlık örgütünün tek onayladığı anti alerjik marka. Ben de okuyorum hep bunu tavsiye ediyorlar. Ve daha teknoloji estetik rahat. Benim onu beğendiğimi gördü. Eve gelince o aldığı hantal geldi. Sonuç ne bilmiyorum geri vermeyi dusunuyormu merak ediyorum. Konuşmuyoruz hâlâ.
Aynen öyle demiştir. Yüzü yumuşak biraz.Astım hastası bir arkadaşımın evinde vardı. Ayrıca vakumlama falanda yapıyordu sanırım. O da yıllar önce baya pahalı aldı eve gelip tanıtmıştı bir yakınları.
Ben sizi anladım aslında siz süpürgeyi değil size danışmadan alıp getirmesine kiziyorsunuz ve de haklısınız. 6000₺ lik birşey alınıyor ve sizinde söz hakkınız var tabiki. Erkeklerde arkadaşı falan birşey satiyorsa illa alma durumu var . Şimdi eve kadar geldiler almasam olmaz demiştir Allah bilir
Vivence diye bi alman markasıymış. Bana sorsaydı dyson ı anlatır ikna ederdim.Dyson alsaydınız bari.. ne marka ki bu böyle 6 bin lira?
Ne var bunda milletin babası çocuğula ilgilenmyo anneler yırtıyo paralıyo kendini döven babamı drrsin ilgisiz alakasız babamı dersinn daha çocuğunun kaç yaşında kaçıncı sınıfra oldugundan haberii var siz yatın kalkınn böyle kocaya şükredinn kendi boğazından kısıp çocuğu için yapmış by fedakarlığı çıldırmayınn sadece değer bilin bir iki ay boğazınızdan kısın nolmuş kiAh kızlar basit gibi görünüyor ama benim sinirim geçmiyor. Sabahın 6 sında kalktım uyuamıyorum. Şimdi konu şöyle çok basit. Öncelikle durumumuz çok ıyi değil maddi olarak. Yani evimiz kira ve tek eşinin maaşıyla idare ediyoruz işte. Oğlum zamane çoğu çocuğa olan alerjik bünyeye sahip. Bence artık azaldı ama eşime göre hapşırrk falan oluyor diye allerjiye yoruyor. Neyse. Bir arkadaşından alerjik bunyeler için sulu süpürge duymuş. Geldi bir çocuk sunum yaptı evde. Fiyat 6 bin deyince ben istemedim gitti. Ama eşim inandı ve beğendi. Ben hayır kullanmam dedim. Efendim dün gece supriiizzz getirdi bu aleti eve. 3 taksit anlaşmış 2, 2 ödeyecekmiş. Ben aşırı sinirlendim. Birincisi daha öteki seçenekleri görmeden bu ne şimdi. Ikincisi benim lafının hiç mi hükmü yok. Ben kullanmayacağım bunu diye yemin ettim ben yaparım oğlanın odasını sen yapma diyor. Nasıl sakın olayım kızlar? Haksızmıyım? Eşim kızacağımı biliyormuş ama bir süre sonra alışırım diye süpriz yapmışmis . Ben bütçeyi tutturmak için sineğin yağını çıkarıyorum nasıl olsa. Bu tepeden inme kararı saygısızlık değilde nedir?
Şimdi o nasıl olsa alışırım fikre diye bekliyor. Ben sinirden uyuamıyorum bile. Düşündükçe çıldırıyorum kızlar. Parasını da peşin peşin vermiş saf. Nasıl sakın olmalıyım sizce şimdi?
Üstelik borç içinde mücadele verirken. Alalım tabi ama diğerleri daha iyi ce ucuz olabilir. Nitekim de meşhut dyson 2 bin daha ucuzmuş.Ben konu sahibini hakli buldum. Adam cocugu dusunuyor da konu sahibi cocugunu dusunmuyor mu?
Kadin baska alternatiflere de bakalim istemiş. Sanki supurge kaçiyormuşcasina, tükeniyormuş gibi hemen alip eve getirmek cidden kizilacak birsey. Diger modellere de bakip, aklinda soru isareti kalmadan ne alinacaksa alinirdi birlikte bu kadar kalin kafalilik yapmaya gerek yokmuş.
Evet kari kizla yememis, baskasina yedirmemis, cocuguna almis ama yaptigi hareket saçma ötesi...
Öyle bir şey yapmakla bu kiyaslanmaz ki. O son noktadir biter evlilik. Bu başka çözüm arayışıdır.Olan olmuş ya
Büyütme bence
Adam karıyla kızla mı yemiş
Gitmiş süpürge almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?