Eşimin aldığı 6 bin liralık süpürge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne güzel kocan var çocuğu için masraf yapmış..

Adam çocuğu için para harcamayıp başkaları için harcasa daha mı iyiydi. Be güzel işte mis gibi ömürlük süpürge kullan gitsin. Çocuğunu bu kadar düşünen adamları pek göremiyoruz yani.

Kızlar gittik somutta somutta somutta bir avmden tyson makine fiyatları ve özelliklerine baktık. En iyisi 3900 ve 12 taksit. Çocuğun dediğine göre dünya sağlık örgütünün tek onayladığı anti alerjik marka. Ben de okuyorum hep bunu tavsiye ediyorlar. Ve daha teknoloji estetik rahat. Benim onu beğendiğimi gördü. Eve gelince o aldığı hantal geldi. Sonuç ne bilmiyorum geri vermeyi dusunuyormu merak ediyorum. Konuşmuyoruz hâlâ.

Ben de ilerde Dyson almayı düşünüyorum. Dyson cinetic big ball modelini arkadaşım aldı 5 bin civarıydı ama bence de dünyanın en iyi markası süpürge konusunda.

He bide 10 yıl garantili. Her arızada kapıdan alıp bırakma güvencesi. Diğerinde garanti yok.

Gayet haklısınız, maddi durumunuz iyi olsa bile sizin kullanacağınız birşeyi siz hayir dediginiz halde almamalıydı ki maddi durumumuz iyi değil diyorsunuz.
Yerinizde olsam iade etmenin bir yolunu bulurdum,kullanmadan.

O süpürgeyle kendi süpürsün ortalığı.Ona süpürür.Madem sana sormadan almış kendi kullansın

Astım hastası bir arkadaşımın evinde vardı. Ayrıca vakumlama falanda yapıyordu sanırım. O da yıllar önce baya pahalı aldı eve gelip tanıtmıştı bir yakınları.

Ben sizi anladım aslında siz süpürgeyi değil size danışmadan alıp getirmesine kiziyorsunuz ve de haklısınız. 6000₺ lik birşey alınıyor ve sizinde söz hakkınız var tabiki. Erkeklerde arkadaşı falan birşey satiyorsa illa alma durumu var . Şimdi eve kadar geldiler almasam olmaz demiştir Allah bilir

Aynen öyle demiştir. Yüzü yumuşak biraz.

Siz fikrinizi önemsemeyip aldığı için kızmışsınız ama bence eşinz de sizin beğendiğinizi almak istediğinizi fakat pahalı diye almadığınızı düşünüp almıştır iyi niyetiyle

Ben konu sahibini hakli buldum. Adam cocugu dusunuyor da konu sahibi cocugunu dusunmuyor mu?
Kadin baska alternatiflere de bakalim istemiş. Sanki supurge kaçiyormuşcasina, tükeniyormuş gibi hemen alip eve getirmek cidden kizilacak birsey. Diger modellere de bakip, aklinda soru isareti kalmadan ne alinacaksa alinirdi birlikte bu kadar kalin kafalilik yapmaya gerek yokmuş.

Evet kari kizla yememis, baskasina yedirmemis, cocuguna almis ama yaptigi hareket saçma ötesi...

Ne var bunda milletin babası çocuğula ilgilenmyo anneler yırtıyo paralıyo kendini döven babamı drrsin ilgisiz alakasız babamı dersinn daha çocuğunun kaç yaşında kaçıncı sınıfra oldugundan haberii var siz yatın kalkınn böyle kocaya şükredinn kendi boğazından kısıp çocuğu için yapmış by fedakarlığı çıldırmayınn sadece değer bilin bir iki ay boğazınızdan kısın nolmuş ki

Üstelik borç içinde mücadele verirken. Alalım tabi ama diğerleri daha iyi ce ucuz olabilir. Nitekim de meşhut dyson 2 bin daha ucuzmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…