Çalış iş bul. Gücünü eline al. Sonra güle güle bu ne çekilmez o iş . Yanlış adam seçmişsin. Ama güçsüz hissetme bir kadın isterse herşeyi yaparMerhaba arkadaslar, aglayarak bu mesaji yaziyorup su an, allah razisi icin yardim edin, ben henuz 6 aylik evliyim nisanliyken esimle cok problemler yasadik kuslukler vs, su an kaynanamla, esi ve 3 gorumcemle alt ust yasiyoruz, ilk 1 ay cok duzenli sakin gecmisti ama artik oyle bir noktaya geldikki dayanamiyorum her geceyi aglayarak geciyorum, kaynanam ne yapsam sevmez begenmez, bunu boyle yap sunu boyle yap der bitirir beni, cok tartistik bugune kadar ve her defasinda eski nisanlik doneminde yasadigimiz sorunlardan bahsediyor, yuzume vuruyor butun gun yukardayim aksam yemegimizi bile onlarda yiyoz eve sadece yatmak icin iniyoruz, inanin biktim tukendim artik, esime kac defa dile getirdim ama bir muddet sonra onu doldurusa getirdigimi dusunmeye basladi ne yapcami bilmiyorum artik , ayri eve cikmak istiyorum su an oyle birseye gerek yok diyor. Esimle bir tartistimi anlasin bilsin hemen eve inip noldu ogluma ne yaptin huzur birakmadin artik diye bagirip cagrir, lutfen nasil bir yol almaliyim ne yapmam lazim yardim edin bana
Aaaa bu nasıl şey ya..
Sanıyorum ki başka ilçeye gitseniz de bu kadın rahat vermez.
Siz neden her gün onlara gidiyorsunuz? Her durum fiyasko.
Lütfen birey olamamış kişiler evlenmesin attık yaMerhaba arkadaslar, aglayarak bu mesaji yaziyorup su an, allah razisi icin yardim edin, ben henuz 6 aylik evliyim nisanliyken esimle cok problemler yasadik kuslukler vs, su an kaynanamla, esi ve 3 gorumcemle alt ust yasiyoruz, ilk 1 ay cok duzenli sakin gecmisti ama artik oyle bir noktaya geldikki dayanamiyorum her geceyi aglayarak geciyorum, kaynanam ne yapsam sevmez begenmez, bunu boyle yap sunu boyle yap der bitirir beni, cok tartistik bugune kadar ve her defasinda eski nisanlik doneminde yasadigimiz sorunlardan bahsediyor, yuzume vuruyor butun gun yukardayim aksam yemegimizi bile onlarda yiyoz eve sadece yatmak icin iniyoruz, inanin biktim tukendim artik, esime kac defa dile getirdim ama bir muddet sonra onu doldurusa getirdigimi dusunmeye basladi ne yapcami bilmiyorum artik , ayri eve cikmak istiyorum su an oyle birseye gerek yok diyor. Esimle bir tartistimi anlasin bilsin hemen eve inip noldu ogluma ne yaptin huzur birakmadin artik diye bagirip cagrir, lutfen nasil bir yol almaliyim ne yapmam lazim yardim edin bana
Malesef genel olarak nişanlılık dönemi insanlara ışık oluyor eğer sorunlar yaşanıyorsa bu sorunlar evlendikten sonrada devam ediyor..Şu anda biraz zor ayrı ev ama yavaş yavaş yemeğe gitmeyerek alıştıra alıştıra azaltarak devam et ...Evinde kendi bağımsızlığını kazan ..Bir sürü kızı varmış kendi kızları gitsin çok istiyorlarsa..
Yorumlarınızı takip ediyorum. Boşanma dışında bu üyeye tavsiyeniz ne olurdu?Nısanlıyken onca sorun yasayıp ayrılmak yerıne ne dıye evlenirsiniz bilmiyorum.
Hadı sen gozun kördü ısrar ettın evlencem diye, annen ya da bir dostunda sımdıden bunlar boyle evlenınce hayatını cehenneme cevırırler dıyıp neden durdurmadı kı seni.
Istedıgın yolu al, bu tip ınsanları degıstıremezsın, gecmıs olsun.
Biraz dişli olsan. Ben bakarım ona, bugün evimde yemek yapıcam anne görüşürüz de. (oğlu da sanki 3 yaşında aç kalacakmış. Bekar evinde adamlar her gün aç zaten. Fotosentez yapıyorlar.)Haklisiniz ama bana surekli dedigi kaynanamin ben olmasam oglum evde ac kalir vs yemek yapamiyorsun vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?