Kendi arkadaşlarımdan kiminle dertleşsem kayınvalide ile götgöte oturmasından dolayı problemleri var. Evliliğin daha çok yeni olduğu için kurallar sınırlar koyman bir düzen oluşturman için geç değil, yapabilirsin. Öncelikle tartışmadan güzelce eşinle konuşabiliyor olman gerekiyor, onun yeni ailesi artık sensin ve siz bir takımsınız. Ailesine sınır koyması gereken tamamen eşin, seni yüzyüze muhattap etmemesi gereken de o. Buna ikna et, kocan sana laf söyletmez seni karıştırtmaz laf ettirmezse ne sen kötü olursun ne de kocan kötü olur. Alt üst kat Görüşmenize sınır koyun ama kavga ile değil sakince ve eşin koysun bu sınırı bilmiyorum anlatabiliyor muyumMerhaba arkadaslar, aglayarak bu mesaji yaziyorup su an, allah razisi icin yardim edin, ben henuz 6 aylik evliyim nisanliyken esimle cok problemler yasadik kuslukler vs, su an kaynanamla, esi ve 3 gorumcemle alt ust yasiyoruz, ilk 1 ay cok duzenli sakin gecmisti ama artik oyle bir noktaya geldikki dayanamiyorum her geceyi aglayarak geciyorum, kaynanam ne yapsam sevmez begenmez, bunu boyle yap sunu boyle yap der bitirir beni, cok tartistik bugune kadar ve her defasinda eski nisanlik doneminde yasadigimiz sorunlardan bahsediyor, yuzume vuruyor butun gun yukardayim aksam yemegimizi bile onlarda yiyoz eve sadece yatmak icin iniyoruz, inanin biktim tukendim artik, esime kac defa dile getirdim ama bir muddet sonra onu doldurusa getirdigimi dusunmeye basladi ne yapcami bilmiyorum artik , ayri eve cikmak istiyorum su an oyle birseye gerek yok diyor. Esimle bir tartistimi anlasin bilsin hemen eve inip noldu ogluma ne yaptin huzur birakmadin artik diye bagirip cagrir, lutfen nasil bir yol almaliyim ne yapmam lazim yardim edin bana
Ay çok midem bulandı ya çok doğru bir tabir gerçektenBunu bir arkadaşım söylerdi. Kendi yapamayacakları şeyler için oğullarını evlendiren, oğluna aşık anneler var diye
kiminle dertleşsem kayınvalide ile götgöte oturmasından dolayı problemleri var.
Bizde altlı üstlü oturuyoruz hatta bizim de yeme içme birdi. Ama tabi ben 3 sene sonra ayırdım,şimdi kendi evimde her şeyi kendi kafama göre yapıyorum ve inanılmaz derecede rahatım. Size tavsiyem ayrı eve çıkamıyorsanız bile,en azından yeme içmeyi ayırabilirsiniz.Merhaba arkadaslar, aglayarak bu mesaji yaziyorup su an, allah razisi icin yardim edin, ben henuz 6 aylik evliyim nisanliyken esimle cok problemler yasadik kuslukler vs, su an kaynanamla, esi ve 3 gorumcemle alt ust yasiyoruz, ilk 1 ay cok duzenli sakin gecmisti ama artik oyle bir noktaya geldikki dayanamiyorum her geceyi aglayarak geciyorum, kaynanam ne yapsam sevmez begenmez, bunu boyle yap sunu boyle yap der bitirir beni, cok tartistik bugune kadar ve her defasinda eski nisanlik doneminde yasadigimiz sorunlardan bahsediyor, yuzume vuruyor butun gun yukardayim aksam yemegimizi bile onlarda yiyoz eve sadece yatmak icin iniyoruz, inanin biktim tukendim artik, esime kac defa dile getirdim ama bir muddet sonra onu doldurusa getirdigimi dusunmeye basladi ne yapcami bilmiyorum artik , ayri eve cikmak istiyorum su an oyle birseye gerek yok diyor. Esimle bir tartistimi anlasin bilsin hemen eve inip noldu ogluma ne yaptin huzur birakmadin artik diye bagirip cagrir, lutfen nasil bir yol almaliyim ne yapmam lazim yardim edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?