Eşimin amacı ne?

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.087
149
43
Kızlar ben gözlük kullanıyorum 3 yıldır gözlerim bu kadar bozuk değildi çok fazla bozuldu eşimin ısrarı yüzünden gitmiştim doktora inanılmaz bozuldu gözlük kullanmak istemiyorum artık bunu dile getirdim ya gözlerimi cizdiricem yada lens kullanmak istiyorum dedim cizdiremeyiz dedi pahalı vs lens parasını da annem verecekti bı kavga çıkardı hayır lens kullanamazsin sen yapamazsın bilmem ne çocuk muyum neden kullanamayim falan bağırdı çağırdı saçma bir şekilde dona kaldım yani ama ağzının payını verdim kendi bedenimde aldığım karara bile saygı duymuyor şaka gibi ya

Niye kullanamazsın diyor ? Dikkatsiz ve yeterince özen göstermeyen biriyseniz evet lens kullanmak gözleriniz için riskli olabilir.

Niye kullanamazsın diyor ? Dikkatsiz ve yeterince özen göstermeyen biriyseniz evet lens kullanmak gözleriniz için riskli olabilir.
Bu sebepten olduğunu düşünmüyorum. Konularını az biraz hatırlıyorum. Ayrılırsan öldürürüm tarzı konuşabilecek,şiddete meyilli bir herif. En basit konu budur heralde.

Yok canım ben köyde doğup büyüdüğüm için tamamen aşağılamak amaçlı yapıyor. Temiz düzenli dikkatli biriyim . Ama onun gözünden bakarsak eğer tam tersi

Bu sebepten olduğunu düşünmüyorum. Konularını az biraz hatırlıyorum. Ayrılırsan öldürürüm tarzı konuşabilecek,şiddete meyilli bir herif. En basit konu budur heralde.
Evet evet işte o herif benim kocam Şuan ben memlekete ailemin yanındayım ama oradan bile uzanıyor dili bana

Yani yapamazsın edemezsin demesi ne gibi bi tavırla söyledi? Küçümseyerek mi yoksa sizi düşündüğü için mi
Bu arada lense bi alışın bak nasıl rahat ediyorsunuz
8 yıldır kullanıyorum
Ama geceleri mutlaka çıkartın
Uyurken takılan lens diye bitşey yok

Evet kesinlikle manyak
Eşinizle geçinemiyor, birbirinize saygı duymuyor ve hakaret ediyorsanız; geçmişte açtığınız konularınızdaki ayrılma kararınızı artık uygulamaya mı koysanız ?

Ayrılma niyetiniz yoksa da geçinmenin bir yolunu mu bulsanız.

Tamamen küçümseyerek arkadaşım. Bağırarak söyledi sen nasıl kullanacaksın onu hayatında hiç kullandı mi bilmem ne işte. Benim eşim hep zorunlu Zaten hicbirseyi ben yapamam diye düşünür ama herşeyin üstesinden geldiğimi gördüğü hâlde.

Mal herif ya o kim ki senin beden sağlığın hakkında yorum yapar ve engeller. Asla buna izin verme , 40 , 50 bin bandında göz çizdirmek, bir tane bileziğin bile varsa bozdur ve mutlaka gözünü çizdir , ya hu sağlık bu insan eşine böyle mi davranır gerekirse kredi çekilir ama o göz tedavi edilir , kız kardeşim de senin gibiydi çizdirdi ve şimdi baya rahatladı, lensi falan bosver mutlaka cizdir , kocana da tekmeyi koy gitsin, pislik herif yaaa...

Olacak olan o öyle tiksiniyorum ki ruh sağlığımı dahi bozdu

Yok canım ben köyde doğup büyüdüğüm için tamamen aşağılamak amaçlı yapıyor. Temiz düzenli dikkatli biriyim . Ama onun gözünden bakarsak eğer tam tersi
Bu çok kırıcı. Cevabını verin altta kalmayın, yoksa çok üste çıkacak hadsiz biri gibi geliyor kulağa. Allah sabır versin.

Siz kaç yaşındasınız ve o kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…