- 2 Haziran 2023
- 36
- 3
- 6
- Konu Sahibi alevalev888
-
Bence haklısınız mevzuyu tam anlamasam daMerhabalar.
Eşim birkaç hafta bensiz Amerika'ya gitti. Kendisi çalışmama karşı olmasına rağmen işe başladığım için böyle olduğunu söyledi. Orada yaşayan bekar bir erkek arkadaşı var, onun yanına gitti, evinde kaldı. Daha sonra beni iki hafta için birlikte Amerika’yı gezmeye davet etti ama birlikte başvuru yapmadığımız için bana vize verilmedi, red aldım. 6 ay geçti ama kızgınlığım geçmiyor..
Sizce haksız mıyım hanımlar?
İşe girdin diye kafası bozulup Amerika’ya mı gitti? Anasının evine gitsin o zaman gelmesin.Merhabalar.
Eşim birkaç hafta bensiz Amerika'ya gitti. Kendisi çalışmama karşı olmasına rağmen işe başladığım için böyle olduğunu söyledi. Orada yaşayan bekar bir erkek arkadaşı var, onun yanına gitti, evinde kaldı. Daha sonra beni iki hafta için birlikte Amerika’yı gezmeye davet etti ama birlikte başvuru yapmadığımız için bana vize verilmedi, red aldım. 6 ay geçti ama kızgınlığım geçmiyor..
Sizce haksız mıyım hanımlar?
Karadağlıyım yabancıyım, Türkçem için kusura bakmayın, biraz karışık oldu yazdıklarım.Üzgünüm ama derdiniz anlaşılmıyor.
Eşiniz sizsiz birkaç haftalığına Amerika’ya mı gitti ? Türkiye’ye geldikten sonra birlikte iki haftalığına gitmenizi mi teklif etti ?
Cümleleriniz çok anlaşılmaz veya ben anlayamadım. Konunuzu düzenleyin bence
Eşim işe başladım diye bana kızdı ve intikam olarak bekar bir arkadaşını ziyarete Amerika'ya gitti.Siz calisiyorsunuz diye mi gidemediniz ? Cok anlasilir degil yazdiklariniz
Senin gidemeyecegini bildiği için gel demiş bu hanzolari çok mu ariyorsunuz çalışmana izin vermemek ne demek çok kazanıyor kendi galiba da izin vermiyor kizmakta haklısın tabiki kafam esti gidiyorum tatile ne demekKaradağlıyım yabancıyım, Türkçem için kusura bakmayın, biraz karışık oldu yazdıklarım.
Eşim işe başladım diye bana kızdı ve intikam olarak bekar bir arkadaşını ziyarete Amerika'ya gitti. 3 hafta kaldı. Sonra beni de davet etti ama vize vermediler bana. 6 ay geçti ve hala kırgınım…
birincisi kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yoktur sizin çalışma hayatınız konusunda. ikincisi sizin bu konuda pasif kalmamanız gerekliydi. üçüncüsü de kırgın olmanız gayet doğal ama bunun altında kaldığınız sürece eşiniz arkanızdan her zaman iş çevirecektir. ağırlığınızı gösterin.Karadağlı yabancıyım, Türkçem için kusura bakmayın, biraz karışık oldu yazdıklarım.
Eşim işe başladım diye bana kızdı ve intikam olarak bekar bir arkadaşını ziyarete Amerika'ya gitti. 3 hafta kaldı. Sonra beni de davet etti ama vize vermediler bana. 6 ay geçti ve hala kırgınım…
Karadağlıyım yabancıyım, Türkçem için kusura bakmayın, biraz karışık oldu yazdıklarım.
Ona göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.birincisi kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yoktur sizin çalışma hayatınız konusunda. ikincisi sizin bu konuda pasif kalmamanız gerekliydi. üçüncüsü de kırgın olmanız gayet doğal ama bunun altında kaldığınız sürece eşiniz arkanızdan her zaman iş çevirecektir. ağırlığınızı gösterin.
eşiniz tarafından manipülasyona maruz kalıyorsunuz. kendinizden asla taviz vermeyin, sınırlarınızı koruyun, ne yapmak istiyorsanız onu yapın. bu hayata bir kere geldiniz sonuçta. umarım hayat size güzel fırsatlar getirir, hoş geldiniz.Ona göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?