Iyi geceler hanimlar
Daha once oglumun ayaginin agridigi Ile ilgili konu acmistim, Ayagi agridiginda Çocuk acile goturmustm doktor pek ilgilenmedi Bogaz enfeksiyonundan kaynakli olabilir deyip gonderdi:
Ara ara sikayeti devam edince orthopedi servisine goturduk doktor film cekti birsey gorunmuyor deyip krem Verdi. Bu dedigim olaylar bir ay once Oldu
Tekrar sikayetleri devam edince arastirma hastanesine goturdum, doktor cook ilgilendi ayagina baktiginda Düztaban oldugunu ve topugunda Topuk dikeni olusumu oldugunu soyledi, Kan tahlili yaptirdi onda birsey cikmadi.
Bunin uzerine esim kopurdu adeta bana tavir takindi vay efendim cocugu bosuna doktor doktor gezdirmisim diye bana tavir yapiyor, anlam veremiyorum sizce ben yanlismi yaptim anlayamadim gitti.
Her yere birlikte goturduk zatten doktor doktor cocugu gezdiriyormusum benÇocuğun ebeveyni sadece siz misiniz?
Yoo.
Kendi götürseymiş paşamız.
Ya çok geçmiş olsun bende düz tabanım onun ağrısını bilen bilir çok zordur. Kalın tabanlı yumuşak ayakkabılar tercih edin iyi geliyor ayağa. Bazı insanlar doktor sevmez var çevremde böyle birileri baktılar bi kere işte tamam der geçer hatta hiç gitmek istemez eşinizde böyle biri galiba. O yüzden size kızıyor çocuğu boşuna yorduj boşuna zahmet diyordur. Ama uzatmaması gerekir bunu. Aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasınIyi geceler hanimlar
Daha once oglumun ayaginin agridigi Ile ilgili konu acmistim, Ayagi agridiginda Çocuk acile goturmustm doktor pek ilgilenmedi Bogaz enfeksiyonundan kaynakli olabilir deyip gonderdi:
Ara ara sikayeti devam edince orthopedi servisine goturduk doktor film cekti birsey gorunmuyor deyip krem Verdi. Bu dedigim olaylar bir ay once Oldu
Tekrar sikayetleri devam edince arastirma hastanesine goturdum, doktor cook ilgilendi ayagina baktiginda Düztaban oldugunu ve topugunda Topuk dikeni olusumu oldugunu soyledi, Kan tahlili yaptirdi onda birsey cikmadi.
Bunin uzerine esim kopurdu adeta bana tavir takindi vay efendim cocugu bosuna doktor doktor gezdirmisim diye bana tavir yapiyor, anlam veremiyorum sizce ben yanlismi yaptim anlayamadim gitti.
Annen Çocuklar her ayagim Agriyor dediginde icim parcalaniyordu, isme bile konsantre olamiyordumBoğaz enfeksiyonundan kaynakli ayağı agriyor deseydi doktor bende hastane hastane dolaşırdim herhalde.
Kizimda bir gün ayaginin üstüne basamadi. Bildiğiniz topalliyordu ayağım ağrıyor diye bağırıyordu hastaneye götürdüm film filan çekildi birşey çıkmadı. Doktor da cocuklarda oluyor böyle şeyler oyun filan oynarken incitiyorlar farketmeden dedi. Yani boyle birşey olabilir ama eşiniz haksız. Anayiz biz ana endiseleniyoruz işte ne yapalım.
Teşekkür ederim bundan sonra ayakkabı konusunda daha seçici olacamYa çok geçmiş olsun bende düz tabanım onun ağrısını bilen bilir çok zordur. Kalın tabanlı yumuşak ayakkabılar tercih edin iyi geliyor ayağa. Bazı insanlar doktor sevmez var çevremde böyle birileri baktılar bi kere işte tamam der geçer hatta hiç gitmek istemez eşinizde böyle biri galiba. O yüzden size kızıyor çocuğu boşuna yorduj boşuna zahmet diyordur. Ama uzatmaması gerekir bunu. Aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?