Esimin anlamadigim tavri

Çocuğunuzun şikayetine kulak verip farklı doktorlara götürmüş ve sonunda nedenini bulmuşsunuz. Eşiniz şükredeceği yerde tavır mı yapıyor ? Bazı adamları gerçekten anlayamıyorum.

İlk gittiğiniz doktoru dinleyip aman geçer diye bekleseydiniz belki çok daha ilerleyecekti çocuğun durumu allah korusun. Siz doğru olanı yapmışsınız.

Hiç pişman değilim istediğ kadar tavır yapsın önemli olan ağrının nedenini bulmuş olmam

Cocugununun sorununu bulmakla ıyı yapmıssın biz annelerin içi rahat etmez. Belki daha kotusude olabilirdi. Allah korusun.
Esine bakma onlara gore gereksiz olur bazı seyler. Gerci benim esım bizde evhamlıdır en ufak bısey de doktora götürelim der ama en iyisi tabiki önlem almak gecmiş olsun.

Sormanız bile tuhaf..yanlismi yaptım diye..bir anne yavrusu ihh dese tabikii baktırır.. bunu sorun görür..

Oğlum benim için her şeyden ve herkesten daha önemli, bir yerim ağrıyor dediğinde tabii ilgilenemem gerekiyor, kulak ardımı etseydim, Kendisi bilir tavrını sürdürsün ondan sorumlu değilim ama oğlumdan sorumluyum .

Düz taban için bot yazıyorlar. Düz tabAn diyen doktor yazmadı mi. Baya bir düzeliyor bir ile. Ama bot cok sert.

Konunuzu hatırladım.hatta size ısrarla kan tahlili yaptırın dedim.çok yakın bi arkadaşımın 2.5 yaşındaki kızı çok hafif bir şekilde parkta düşmüş.daha Sonra ayağının üzerine basamamış doktora götürdüler ortapedi birşey yok demiş her ihtimale karşı kan tahlili yaptırdılar Ve çocuk lösemi çıktı.şimdi tedavi görüyor.eşiniz şükretsinki kötü birşey çıkmamış.ayağı ağrıyan çocuğa başka neyapacakmışsınız acaba.kendisi o evde ne konumunda Şam babasımı.bi zahmet kendi götürseymiş o zaman.

Her yere birlikte goturduk zatten doktor doktor cocugu gezdiriyormusum ben
Valla anne değillim olsam bende öyle olurdum herhalde. Benim annemde en ufak soru işaretinde başka doktora yada başka bir bölüme götürürdü. 29 Yaşındayım kendim giderim ama hala kafasına yatmazsa yönlendirir. Siz doğrusunu yapmışsınız eşiniz biraz gamsız sanırım.

Cevap bu sanırım. Siz yalnız götürseniz sorun olmazdı. Sıkılmış
5 yaşına mayıs ayında basacak henüz 4.5 yaşında yalnız götürebilirdim evet ama o babası değil mi, birinde gece götürmüştük yani çocuğunu doktora götürmek bu kadar zor bişeymi

Benim de hep aklımdaydı. kafamda soru işaretleriyle yaşayacağıma sonuç alana kadar doktor doktor gezdiririm daha iyi

Öncelikle çok geçmiş olsun. Eşinizin tavırlarını hiç kafanıza takmayın siz doğru olanı yapmışsınız. Benim oğlumda 1-2 gün anne ayağım çok ağrıyor bacaklarım ağrıyor dedi. Ortopediye götürdüm önce film çekip tahlil yaptılar kemiklerinde herhangi bir tümör olabilir gözden kaçırmayalım dedi doktor. Sonrasında film ve tahliller temiz çıktı. Ayakkabılarını çıkartıp yere bastırdı ve hafif düztabanlık var ağrının nedeni bu dedi ve tabanlık yazdı. Medikalciden aldık şimdi çok rahat herhangi bir ağrısı kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…