- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Çocuk kaç yaşında?Acaba duydugu seyler agirmi geldi diye dusundum, çünkü o oğlumuzun hep askeriyeye yerleşmesini istiyordu ,bu ihtimalin ortadan kalkmış olması zoruna gitmiş olabilir
5 yasındaÇocugunuz kaç yaşında
Enfeksiyon bazen bu tür ağrılar yapa biliyormuş demişti doktorBoğaz enfeksiyonu vs ayak agrisi ne alaka
Buna benzer bi olay yaşadık. Yavrucum perişan olmuştu. Çok sinirli duygusal çocuklarda kaslar kitlenebiliyormuş. Psikolojik olabilir. Genelde sabah uyandıklarında oluyor. Allah şifa versin5 yasında
Çok teşekkür ederim Allah tüm çocukların yardımcısı olsun.Buna benzer bi olay yaşadık. Yavrucum perişan olmuştu. Çok sinirli duygusal çocuklarda kaslar kitlenebiliyormuş. Psikolojik olabilir. Genelde sabah uyandıklarında oluyor. Allah şifa versin
Hiç pişman değilim istediğ kadar tavır yapsın önemli olan ağrının nedenini bulmuş olmamÇocuğunuzun şikayetine kulak verip farklı doktorlara götürmüş ve sonunda nedenini bulmuşsunuz. Eşiniz şükredeceği yerde tavır mı yapıyor ? Bazı adamları gerçekten anlayamıyorum.
İlk gittiğiniz doktoru dinleyip aman geçer diye bekleseydiniz belki çok daha ilerleyecekti çocuğun durumu allah korusun. Siz doğru olanı yapmışsınız.
5 yaşında çocuk için askeriye mi düşünüyor da morali bozuldu? Fikri sorulmadan yetiştirilen proje çocuk.5 yasında
Her yere birlikte goturduk zatten doktor doktor cocugu gezdiriyormusum ben
Cevap bu sanırım. Siz yalnız götürseniz sorun olmazdı. SıkılmışHer yere birlikte goturduk zatten doktor doktor cocugu gezdiriyormusum ben
Valla anne değillim olsam bende öyle olurdum herhalde. Benim annemde en ufak soru işaretinde başka doktora yada başka bir bölüme götürürdü. 29 Yaşındayım kendim giderim ama hala kafasına yatmazsa yönlendirir. Siz doğrusunu yapmışsınız eşiniz biraz gamsız sanırım.Her yere birlikte goturduk zatten doktor doktor cocugu gezdiriyormusum ben
5 yaşına mayıs ayında basacak henüz 4.5 yaşında yalnız götürebilirdim evet ama o babası değil mi, birinde gece götürmüştük yani çocuğunu doktora götürmek bu kadar zor bişeymiCevap bu sanırım. Siz yalnız götürseniz sorun olmazdı. Sıkılmış
Benim de hep aklımdaydı. kafamda soru işaretleriyle yaşayacağıma sonuç alana kadar doktor doktor gezdiririm daha iyiKonunuzu hatırladım.hatta size ısrarla kan tahlili yaptırın dedim.çok yakın bi arkadaşımın 2.5 yaşındaki kızı çok hafif bir şekilde parkta düşmüş.daha Sonra ayağının üzerine basamamış doktora götürdüler ortapedi birşey yok demiş her ihtimale karşı kan tahlili yaptırdılar Ve çocuk lösemi çıktı.şimdi tedavi görüyor.eşiniz şükretsinki kötü birşey çıkmamış.ayağı ağrıyan çocuğa başka neyapacakmışsınız acaba.kendisi o evde ne konumunda Şam babasımı.bi zahmet kendi götürseymiş o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?