• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin anlayışsızlığı

napoleon28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
847
1.110
33
Eşim maalesef her seferinde söylememe rağmen beni anlamıyor. Erkek kardeşlerinle gezmeye git, takılın, piknik yap, denize gir ama beni karıştırma onların hanımlarıyla anlaşamıyorum. Ya lafları batıyor, ya günüm zehir oluyor, ailelerle gidilecekse biz gitmeyelim. Siz erkek erkeğe gidin seni tutan yok diyorum. İlla ailelerle gidelim, sen de gel, laflarını duyma, takılmana bak diyor. Yahu bütün gün nasıl takılayım? Sen kuzenlerinle, kardeşlerinle takılıyorsun. Benim eltilerle, görümcemle aram yok. Tek başıma mı oturayım? Böyle diyorum bu sefer de "sen gelme o zaman" diyor. E iyi de herkes ailesiyle gidiyorsa, ve beni kimse istemiyorsa, senin de beni strese sokmamak için, üzülmemem için götürmek yerine boşver madem sana saygısızlık yapıyorlar ben onlarla erkek erkeğe giderim demen gerekmez mi?

Soğuyorum her türlü. Bir türlü kafasına girmiyor. Yanıma kitap falan alıyorum, okuyorum oralarda. Yani mümkün değil, hep yapmacık diyaloglar, laf sokmalar bunları ben çekmek zorunda mıyım? Nereye kadar onun hatrı için böyle çekicem? Sizce ne yapmalıyım?

Eşim maalesef her seferinde söylememe rağmen beni anlamıyor. Erkek kardeşlerinle gezmeye git, takılın, piknik yap, denize gir ama beni karıştırma onların hanımlarıyla anlaşamıyorum. Ya lafları batıyor, ya günüm zehir oluyor, ailelerle gidilecekse biz gitmeyelim. Siz erkek erkeğe gidin seni tutan yok diyorum. İlla ailelerle gidelim, sen de gel, laflarını duyma, takılmana bak diyor. Yahu bütün gün nasıl takılayım? Sen kuzenlerinle, kardeşlerinle takılıyorsun. Benim eltilerle, görümcemle aram yok. Tek başıma mı oturayım? Böyle diyorum bu sefer de "sen gelme o zaman" diyor. E iyi de herkes ailesiyle gidiyorsa, ve beni kimse istemiyorsa, senin de beni strese sokmamak için, üzülmemem için götürmek yerine boşver madem sana saygısızlık yapıyorlar ben onlarla erkek erkeğe giderim demen gerekmez mi?

Soğuyorum her türlü. Bir türlü kafasına girmiyor. Yanıma kitap falan alıyorum, okuyorum oralarda. Yani mümkün değil, hep yapmacık diyaloglar, laf sokmalar bunları ben çekmek zorunda mıyım? Nereye kadar onun hatrı için böyle çekicem? Sizce ne yapmalıyım?
Neden bu kadar tavırlısınız gidip keyfinize bakın umursamayın yoksa istemiyorsanız gitmeyin bu kadar basit konuda yanlış yerde Mune Mune

Esiniz de yaninizda otursa beraber konussaniz ve sizi oda savunsa belki daha düzelir. Ama oda olmuyorsa gitmeyin hatta takmayın

Neden anlaşamıyorsunuz. Bir olay mı yaşadınız.
bu arada benim olmadığım yerde eşim de olamaz
10 yıllık evliyim. Çok sıkıntı yaşadım. Kayınvalidemle bir yaşıyorlar, ben ayrı yaşıyorum. Kayınvalidemle birlikte çok kuyumu kazdılar zamanında. Hala mesele kendi ailemden sevmediğim görüşmediğim akrabalarımla görüşmeye çalışırlar. Benim sevdiğim değer verdiklerimle asla görüşmezler. Yani tavırlarından, hareketlerinden dolayı gitmek istemiyorum. Böyle yapmasalar tabiiki sorun değil, eşimle birlikte ailecek her yere giderim.

Yani düşünüyorum böyle bir durumda olsam eşime sen de gitme demezdim çünkü kardeşleriyle görüşmek en doğal hakkı. Ben anlaşamıyorsam illa gel diye baskı yapmadığı sürece sorun yok. Şimdi o benim eniştemle anlaşamazsa ben de kardeşimin eşiyle ailemle gezmeye gidemeyecek miyim? Sadece kız kardeşimle kız kıza mı görüşeceğim?

Siz gitmek istemiyorsunuz ama eşimde gitmesin diyorsunuz sanırım. Eğer doğru anladiysam bu konuda tavrinizi doğru bulmadım. Gidip gitmemek eşinizin kararı. Adam istemiyorsan sen gelme demis zaten. Daha ne yapacak?

Ben olsam giderdim kadınlarla anlaşamıyorsam eşimin yanında otururdum .
Ben sizin biraz bencil olduğunuzu düşünüyorum . Sırf siz anlaşamıyorsunuz diye adam arada sırada ailece yapılan planlara dahil olmasın mi ?
Eşimin yanında oturamam çünkü erkekler ayrı oturuyorlar. Ben diğerleriyle zor bela oturuyorum, sap gibi. Onlar gezilerini planlıyorlar, söyle yapalım, şuraya gideriz filan. Asla muhabbete dahil olamıyorum. Hoşlanmıyoruz birbirimizden. Bencillik değil kesinlikle. Zaten eve çağırır gelirler, onlar çağırınca biz gideriz. Ama işte hep eşimin hatrına kan kusup kızılcık şerbeti içiyorum. Bencil olan o aslında :)

10 yıllık evliyim. Çok sıkıntı yaşadım. Kayınvalidemle bir yaşıyorlar, ben ayrı yaşıyorum. Kayınvalidemle birlikte çok kuyumu kazdılar zamanında. Hala mesele kendi ailemden sevmediğim görüşmediğim akrabalarımla görüşmeye çalışırlar. Benim sevdiğim değer verdiklerimle asla görüşmezler. Yani tavırlarından, hareketlerinden dolayı gitmek istemiyorum. Böyle yapmasalar tabiiki sorun değil, eşimle birlikte ailecek her yere giderim.
Gitmemekte haklısın. Rahat olmayacağım bir yere ben de gitmek istemem. Ailecek gidilen yere de kusura bakmasın eşimi tek göndermem. Abileri ile tek takılsınlar ailecek görüşmek zorunda değilsiniz

Ama erkekler de eşleriyle gitmek istiyorlarsa senin eşin onların arasında kendini kötü hissetmez mi?Tamam haklısın mecbur değilsin ama eşinin hatrına git bence öncellik eşin olsun onunla çoğunlukla vakit geçir.Hatta ben olsam o laf sokma diyaloglarla dalga geçer o günü güzel geçirir onlara zehir ederdim😁

Gitmemekte haklısın. Rahat olmayacağım bir yere ben de gitmek istemem. Ailecek gidilen yere de kusura bakmasın eşimi tek göndermem. Abileri ile tek takılsınlar ailecek görüşmek zorunda değilsiniz
E arada görümce de var ama. O da kız kardeşi , adam kardeşleriyle pikniğe gidemeyecek mi?

Sende lafını sok, sende yapmacık konuş onlara. Adamına göre muamele. Onlardan kaçtıkça birşey var sanıp aynı ortamda bulunduğunuz vakit daha fazla üzerine gelirler.
Ahahaha Aykut elmas fotosu moralimi düzeltti:)) Ben de bazen öyle yapıyorum ama sinirlenmeye gelemiyorum. Biraz sinirlerim harap durumda. Mesela geçen hafta denize gittik, baktım görümcem surat yapıyor tam geldik oturucaz, dedim ki hayırdır Nihan niye selam vermiyorsun, günaydın der insan, hayırlı sabahlar, böyle yapma filan dedim ama işte moral bozuluyor...

Ama erkekler de eşleriyle gitmek istiyorlarsa senin eşin onların arasında kendini kötü hissetmez mi?Tamam haklısın mecbur değilsin ama eşinin hatrına git bence öncellik eşin olsun onunla çoğunlukla vakit geçir.Hatta ben olsam o laf sokma diyaloglarla dalga geçer o günü güzel geçirir onlara zehir ederdim😁
Haklısınız galiba. Böyle düşünmem lazım. Onun da hakkı. En iyisi böyle yapmak.

Back
X