Eşim maalesef her seferinde söylememe rağmen beni anlamıyor. Erkek kardeşlerinle gezmeye git, takılın, piknik yap, denize gir ama beni karıştırma onların hanımlarıyla anlaşamıyorum. Ya lafları batıyor, ya günüm zehir oluyor, ailelerle gidilecekse biz gitmeyelim. Siz erkek erkeğe gidin seni tutan yok diyorum. İlla ailelerle gidelim, sen de gel, laflarını duyma, takılmana bak diyor. Yahu bütün gün nasıl takılayım? Sen kuzenlerinle, kardeşlerinle takılıyorsun. Benim eltilerle, görümcemle aram yok. Tek başıma mı oturayım? Böyle diyorum bu sefer de "sen gelme o zaman" diyor. E iyi de herkes ailesiyle gidiyorsa, ve beni kimse istemiyorsa, senin de beni strese sokmamak için, üzülmemem için götürmek yerine boşver madem sana saygısızlık yapıyorlar ben onlarla erkek erkeğe giderim demen gerekmez mi?
Soğuyorum her türlü. Bir türlü kafasına girmiyor. Yanıma kitap falan alıyorum, okuyorum oralarda. Yani mümkün değil, hep yapmacık diyaloglar, laf sokmalar bunları ben çekmek zorunda mıyım? Nereye kadar onun hatrı için böyle çekicem? Sizce ne yapmalıyım?