Eşimin anne sevgisi!

ayni benim kocam..eskiden herseyimi anlatirdim ona okadar guvendigim icin.. annemle fazla iyi iliskim yoktu, daha fazla babama duskundum.. bunuda esime anlattim, hatta dedimki, herzaman annemle iyi iliskim olmasini isterdim arkadas gibi, oda cevap verdiki; benim annem varya, o sana fazla bile dedi..dedimki: hayir, ben kendi anneme bile annecim diyemedim kendi annemde aradigimi senin annende aramam, neyse o dedim.

simdi aramiz sogudu gitmis ........................lik yapip anneme demiski; evlendikten sonra kizin dahami kiymetli oldu, ama zamaninda kendisi sizi sevmedigini soylemisti demessinmi anneme.. sonra babaminda kan seker,kalp malp uctu hepsi..
iste erkekler boyle bisey....

Evliliklerde en sevmediğim özellik o zaten canım, kaybetme korkusu yok oluyor.
Bir ilişkiyi bitirebilecek birçok şey, evliliği bitirmeye yetmiyor. Hele çocuk varsa. Bu tür durumlar yaşandıkça da kaybetme korkusu sıfıra iniyor.

Kendini bırakmak derken ne kastediyor, var mı sence böyle bir durum?
Peki yaşlanınca falan ne olacak, botoks falan mı yaptırmamız gerekecek hala çekici olmak için?
Allah Allah ya, hep kadın suçlu..

Canım, o Allahın emri zaten. Anlattığın birşeyi erkekler yeri gelince kullanır muhakkak..
Benim de kendi ailemle (zaten öz olarak babam var sadece) dialogum iyi değil. Detaylarını ona anlatmıştım daha flört ederken.
Zaman zaman abzı detayları anlattığıma pişman oluyorum kesinlikle..

erkekelerin klasik bahanesi kendini bıraktın, bekarken ki kadar süslü değilim evet çünkü sorumluluğum arttı, yapmam gereken yemekler, temizlemem gereken bir ev, bakmam gereken bir kızım var, araya doğum, hamilelikte girdi, şu an saçımı zor tarıyorum esasen

Ben tüm bunların üstüne bir de çalışıyorum, düşünsene..:84:
Eşlerimiz süs bebeği diye evlenmedi bizimle, hamileliğe-doğuma da keyfimizden katlanmadık..
Bakımsız olunca sevmeyecekse, kendisi bilir. Kasamam öyle hergün ona güzel görünmek için..
O beni sevgiyle doyurursa ben zaten gerekirse uykumdan feragat eder gene süslenirim, ama benim d eiçime o heves gelmeli, öyle değil mi.

"eşim bana sevdiğini söylemiyor"
çok düşünmedim bak, şıp diye buldum

hmm bide şuda var belkide oda söylersem garip kaçar diye düşünüyordur?

Son düzenleme:
aynı durumu ben yaşasam Benim de zoruma giderdi.. demek ki söyleyeBiliyormuş..

soylesin anasidir ne mutlu annesine
ese olan sevgi ile anneye olan sevgi kiyaslanamaz

bu anne sevgisi daha agirdir anlamina gelmiyor!
farklidir o kadar

ayrica insan annesiz yaparda esi olmadan yapamaz

konu sahibi sen esine "seni seviyorum" diye fisildasan
anormalmi kacar saniyorsun? istedigin kadar zaman gecsin aradan
icinden geliyorsa ihtiyacin varsa soyle
ve hatta soyledikten sonra bu cumleyi senden duymayali ne cok oldu
ihtiyacini hissediyor insan gibisinden

Son düzenleme:
mail at seni seviyorum aşkım diye o da aynı şekilde sana dönecektir
çok saçma deme, eğer artık söylemeye utanır ya da saçma bulur hale geldiyseniz
böyle yazarak güzellikler yapmak hem yüz yüze söylemeyi kolaylaştırıcı hem hoş bi durum, maillerine bakarken böyle bi maille karşılaşması

neden durduk yere söylenmesinki durduk yere söylemek absürd değil bence,:26: yok yoksa absürd mü, biz genelde durup duruken söyleriz de

Kayınvalide mevzusunu katmadan senin de sevgi sözcüklerine ihtiyacın olduğunu söylemelisin.
Bazen eşler maalesef ilgisiz olduklarını kabullenmek istemiyorlar aynı durumu bende yaşıyorum yani seni seviyorum lafını aklına ne zaman eserse o zaman söyler ama ben daha sık söylerim ona ve ondanda daha sık beklerim.Konuştukça yapmıyorlar gerçi ama yine de bi konuşmalısın derim

insanın kocasına seni seviyorum demesinin tuhafına gitmesi ne kadar tuhaf değilmi
yaşamadan bilemiyor işte insan,
öyle yabancılaşmışız ki artık aynı evin içinde bende inanamıyorum artık kendime:26:
ama haklısınız bi yerden başlanmalı ve bu evlilik kurtarılmalı bir an önce:26:

illaki seni seviyorum bu iki kelimeye takılma bence
sevgi ifade etmenin sonsuz yolu var, sen kendine uygun bi yol biliyosundur zaten ya da kendine uygununu bulursun
eşin içinde anı şekilde düşün bence bu iki kelimeyi demiyodur ama başka şekilde ifade ediyodur belki

kimi seni seviyorum diyemez, kimi özür dileyemez, ama bunların başka yolu bulunur

dün evlilik yıldönümümüzdü, uzun zaman sonra bir adım attık birbirimize, ben hediye alamamıştım,
bana dünyalar tatlısı bir evlat verdin bundan daha güzel bir hediye olurmu dedi, çok mutlu oldum, tarifi imkansız, düşündümde illa ki seni seviyorum demesi gerekmez ama sizin mesajlarınızdan sonra eşime seni seviyorum diye mesaj atmaya karar verdim bakalım tepkisi ne olucak?

tabii canım bak, sadece seni seviyorum dese bu kadar mutlu olmayacaktın belki
bence iyi yapmışsın karşıklık gelsin ya da gelmesin, emin ol bu mesajlar kalbinde soğumuş bi yerleri ısıtmaya başlayacaktır

eşlerin arasına zaman zaman soğukluk girebilir, herkesin başına gelen evliliğin rutin dalgalanmaları bunlar
ama o soğukluğu ısıtmak yine sizin elinizde, arayı tekrar soğutmayın, devam edin bence
umarım daha güzel olur bundan sonra ilişkiniz canım
:13:

Bu gelişmeye çok sevindim öncelikle..
Sen de bugün imkanın varsa, ona bir hediye al.. 1 gün gecikmeli de olsa, yarım elma gönül alma.. Hediye herkesi memnun eder..Verirken onu ne çok sevdiğini de ifade et, 1 adım da sen at..

Eşinin sana söylediği güzel söz de "anne-çocuk" ilişkisi üzerine fark ettin mi..
Demek eşin bu ilişkiye çok hürmet ediyor, annesine söyledikleri de bu yüzden.
İyi birşey bu..

arkadaşlar çok teşekkür ederim, iki gün öncesine kadar çok mutsuzdum, umutsuzdum,
mesaj yazdım seni seviyorum diye, belki de haklı eşim herşeyi ondan beklemem konusunda, evlilik hayatı bu seni beni olmaz, ilk adımları atacağım artık, karşılık görmezsem sorgulamam gerekir aRTIK

Bak aklıma ne geldi..
Belki eşinin annesi ona "kuzuuum, aslanım çok seviyorum seni, sen de anacığını seviyor musun yavruuum" gibi konuşuyordur ve eşin de bunun üzerine sevgisini dillendiriyordur.
Yani demek istediğim, eşin sevgisini dillendirmekte zorluk yaşayan, ancak karşı taraftan 1 adım geldiğinde sevgisini her şekilde gösteren bir adam olabilir.

ipek gerçekten de öyle olabilir bak hiç aklıma gelmemişti, aşırı bi düşkünlüğü var kayınvaldemin eşime hep aslanım diye sever

ipek gerçekten de öyle olabilir bak hiç aklıma gelmemişti, aşırı bi düşkünlüğü var kayınvaldemin eşime hep aslanım diye sever

"aslanım" çok sihirli bi laf biliyo musun..
Erkekler acayip gaza gelir bunu duyunca..
Benim eşim Muhteşem Yüzyıl dizisinde hani Kanuni'ye annesi "aslanım" diyor ya, ona özeniyordu çok..
Ay tuhaf, ama öyle..

Geçenlerde biz evle ilgili bir onuda atıştık biraz..
Çözülecek gibi de değildi, vallahi inan saniyeler geçtikte geriliyordu 2 taraf da..
nerden aklıma geldi bilmiyorum, sadece denemek istedim.
vallahi dalga geçerek ve abartılı telaffuz ederek "benim aslanım yapar karısının istediğini, evimin direği, yiğidim benim be" dedim...
varya şaka olduğunu, dalga geçtiğimi anlamadı. "öyle miyim sahiden, ha söylesene öyle mi görüyorsun beni.." diye soruyor bir de çocuk gibi..

Erkekler annelerini değil, annelerinin onlara verdiği o özgüven patlamasını ve o pohpohlamayı seviyor biraz da..
O pohpohlamayı sen yaşat, senden de bulsun... dene bak..

o kadar haklısın ki ipek diyecek söz bulamıyorum bunun üzerine, insan sarrafımısın sen, üstelik tanımadan görmeden o kadar iyi analiz ediyorsun ki,
eşimin ailesi çok poh poh çu gerçekten, annesi aslanım derken daha ağzı kapanmadan bi aslanım daha çıkıyor ağzından,

eşinde çok komik miş gerçekten,
erkekler pohpohlanmayı seviyor ne yazık ki,
bunu anlamayan yada pohpohlamayı beceremeyen kadın kaybediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…