evlilik öncesinde çok söylerdi sevdiğini dile getirirdi üzerime titrerdi, kıskanırdı kaybetme korkusu çok vardı ama evlendikten sonra bitti herşey, ilgisiz bi adam geldi, beni suçlamasının sebebide herşeyi ondan bekliyomuşum, kendimi bırakmışım vs vs.
ayni benim kocam..eskiden herseyimi anlatirdim ona okadar guvendigim icin.. annemle fazla iyi iliskim yoktu, daha fazla babama duskundum.. bunuda esime anlattim, hatta dedimki, herzaman annemle iyi iliskim olmasini isterdim arkadas gibi, oda cevap verdiki; benim annem varya, o sana fazla bile dedi..dedimki: hayir, ben kendi anneme bile annecim diyemedim kendi annemde aradigimi senin annende aramam, neyse o dedim.
simdi aramiz sogudu gitmis ........................lik yapip anneme demiski; evlendikten sonra kizin dahami kiymetli oldu, ama zamaninda kendisi sizi sevmedigini soylemisti demessinmi anneme.. sonra babaminda kan seker,kalp malp uctu hepsi..
iste erkekler boyle bisey....
Evliliklerde en sevmediğim özellik o zaten canım, kaybetme korkusu yok oluyor.
Bir ilişkiyi bitirebilecek birçok şey, evliliği bitirmeye yetmiyor. Hele çocuk varsa. Bu tür durumlar yaşandıkça da kaybetme korkusu sıfıra iniyor.
Kendini bırakmak derken ne kastediyor, var mı sence böyle bir durum?
Peki yaşlanınca falan ne olacak, botoks falan mı yaptırmamız gerekecek hala çekici olmak için?
Allah Allah ya, hep kadın suçlu..
erkekelerin klasik bahanesi kendini bıraktın, bekarken ki kadar süslü değilim evet çünkü sorumluluğum arttı, yapmam gereken yemekler, temizlemem gereken bir ev, bakmam gereken bir kızım var, araya doğum, hamilelikte girdi, şu an saçımı zor tarıyorum esasen
annesine söylemesin tek bana söylesin diye bi düşüncem yok, annesine de söylesin e banada söylesin, kızımada söylesin, tek annesi yokki hayatında, bizde varız,
konuşsam kesin senin yüzünden der, suçu bana atar,
şimdi ben ona seni seviyorum desem absürd olur gibime geliyor durduk yere, o kadar uzun zaman olduki söylemeyeli ve duymayalı,
AminMellaLle konu başlığı ne olmalıydı cnm, söyle değiştireyim
insanın kocasına seni seviyorum demesinin tuhafına gitmesi ne kadar tuhaf değilmi
yaşamadan bilemiyor işte insan,
öyle yabancılaşmışız ki artık aynı evin içinde bende inanamıyorum artık kendime:26:
ama haklısınız bi yerden başlanmalı ve bu evlilik kurtarılmalı bir an önce:26:
dün evlilik yıldönümümüzdü, uzun zaman sonra bir adım attık birbirimize, ben hediye alamamıştım,
bana dünyalar tatlısı bir evlat verdin bundan daha güzel bir hediye olurmu dedi, çok mutlu oldum, tarifi imkansız, düşündümde illa ki seni seviyorum demesi gerekmez ama sizin mesajlarınızdan sonra eşime seni seviyorum diye mesaj atmaya karar verdim bakalım tepkisi ne olucak?
dün evlilik yıldönümümüzdü, uzun zaman sonra bir adım attık birbirimize, ben hediye alamamıştım,
bana dünyalar tatlısı bir evlat verdin bundan daha güzel bir hediye olurmu dedi, çok mutlu oldum, tarifi imkansız, düşündümde illa ki seni seviyorum demesi gerekmez ama sizin mesajlarınızdan sonra eşime seni seviyorum diye mesaj atmaya karar verdim bakalım tepkisi ne olucak?
arkadaşlar çok teşekkür ederim, iki gün öncesine kadar çok mutsuzdum, umutsuzdum,
mesaj yazdım seni seviyorum diye, belki de haklı eşim herşeyi ondan beklemem konusunda, evlilik hayatı bu seni beni olmaz, ilk adımları atacağım artık, karşılık görmezsem sorgulamam gerekir aRTIK
ipek gerçekten de öyle olabilir bak hiç aklıma gelmemişti, aşırı bi düşkünlüğü var kayınvaldemin eşime hep aslanım diye sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?