Eşimin anne sevgisi!

Ay ben de pohpohlanmış oldum bu sözlerinle canım ya, utandım bile..:78:
Çok fazla dengesiz insan tanıdım, gördüm. Çook kazıklar yedim, kandırıldım. Bilmem belki de ondan açıldı gözüm..

Ay ben de pohpohlanmış oldum bu sözlerinle canım ya, utandım bile..:78:
Çok fazla dengesiz insan tanıdım, gördüm. Çook kazıklar yedim, kandırıldım. Bilmem belki de ondan açıldı gözüm..

e bi yerden başlamak lazım dimi
ah bide benim açılsa şu gözüm yediğim kazıkların haddi hesabı yok, ama okuduğum kadarıyla senin hayat tecrüben çok fazla ve acı olmuş, olgunlaştırmış seni

Annedir cennetliktir!
Ne güzel annesine sevgisini belirtmesi
ama bunu bir yandan sevap kazanarak bir yandan eşini mutsuz ederek yapmaması lazım diye düşünüyorum!
Allahın emridir evlilik annesini iki güzel sözle mutlu ettiği kadar bunu eşininde hak ettiğini düşünüyorum!ayrımcılık biraz fazla gibi sanırım.

e bi yerden başlamak lazım dimi
ah bide benim açılsa şu gözüm yediğim kazıkların haddi hesabı yok, ama okuduğum kadarıyla senin hayat tecrüben çok fazla ve acı olmuş, olgunlaştırmış seni

evet canım, bu vesile ile buradan başta üvey anneciğim olmak üzere tüm sevmeyenlerime selamlarımı iletiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…