- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Kessinlikle vurmuyorum yüzüne ve annemde aynı şekilde hiç söylemedi bisey ama annemde yuvasını bakamicaksa ayrılsın ben nankör adama yardım etmek istemiyorum artikdiyor çok hakliŞimdi olay tek taraflı anlatılıyor burada
Annenizin yaptığı herşeyi gözüne sokuyorsanız eşiniz de tepkisel davranıyordur
Madem maaşı var ve gereksiz yere harcıyor çocuğun masraflarını anneniz karşılamasın eşinizden isteyin
Eşim borçları yüzünden avukatlık oducek durumu da yok evi bakcak durumu da yokŞimdi olay tek taraflı anlatılıyor burada
Annenizin yaptığı herşeyi gözüne sokuyorsanız eşiniz de tepkisel davranıyordur
Madem maaşı var ve gereksiz yere harcıyor çocuğun masraflarını anneniz karşılamasın eşinizden isteyin
Kessinlikle vurmuyorum yüzüne ve annemde aynı şekilde hiç söylemedi bisey ama annemde yuvasını bakamicaksa ayrılsın ben nankör adama yardım etmek istemiyorum artikdiyor çok hakli
Tabi ki eş parmağın beşi bir değil anneme sırtını dayamış evliliğini sürdürüyor ve anneme Allah razı olsun demez sanki mecburiyeti varmış gibiÜstteki yoruma katılıyorum . Önceden olsa kesinlikle ‘aile’derdim ama bu ‘bdv’ ‘de her gün yeni birşey öğrendim. Benim eşim benim anneme saygısızlık yapsa (sevgi demiyorum , sevgi çünkü içten gelen birşey ... annemi seveceksin diye nasıl zorlayayım ? Ama saygı insanın elinde olan birşey ) 1 gün dahi durmam ayrılırım . Çok şükür annem damadını- eşim de annemi çok sever sayar
‘Damatlara yaranılmıyormuş’ yazmışsınız ama her damat böyle ‘kaynanaya sırtımı dayayayım’ düşüncesinde olmuyorbilin yani...
Durum sizin anlattığınız gibiyse , durduğunuz kabahat .
Eşim borçları yüzünden avukatlık oducek durumu da yok evi bakcak durumu da yok
Tabi ki eş parmağın beşi bir değil anneme sırtını dayamış evliliğini sürdürüyor ve anneme Allah razı olsun demez sanki mecburiyeti varmış gibi
Durumlar malesef böyle gösterdi kirayı veremedi evine aldı çocugun her ay masrafı bin tl doğduğundan beri torununa aşırı düşkün veriyor ben calisamiyorum kızım çok yaramaz bakamam diyor seneye inşallah ıstiyorum mecbur kaldı eee eve de katkısı büyük mutlak masrafları vs eşim eve çok az katkı sağlayabiliyor ama her fırsatta annemim arkasından konuşuyor utanmadanBen aileleri de anlamıyorum
İşsiz kalır batar vs yardım edilir de işi gücü olan Adama neden yardım edeyim ki
Parası varsa anneniz koysun kenara zor bir gün gelirse yardımcı olur
Anneniz bu aşamada yardım edecekse siz çalışırsanız çocuğunuza bakar arada değişik yemek yapınca verir vs
Nakit yardım fikri bana çokkkk uzak
Doğru söylüyorsun evliliğimizin ilk yılları bende çalıştım kirada oturuyorduk sonra hamile kalamadım tedavi vs işten çıktım tek tabanca diyip3 duran insan bu hamileyken bile ben tek tabancayim diye isyan ediyordu utanmadan evin kirasını verdiginin lafını bile yapıyordu aradaHayatım bu şartlarda sen istediğini bulursun zaten . Hem bu kadar sıkıntı verecek hem de kadınlık mı yapacaksın ? Yok yani daha neyi soruyorsun . Sorduğun sorunun cevabını sen biliyorsun zaten . Otur ananın evinde en azından kafan rahat olsun .
Adamın sana yararı yok zararı var niye hala berabersin hiç anlamadım ...
Ben annen yerinde olsam , 1 lira vermem
Durumlar malesef böyle gösterdi kirayı veremedi evine aldı çocugun her ay masrafı bin tl doğduğundan beri torununa aşırı düşkün veriyor ben calisamiyorum kızım çok yaramaz bakamam diyor seneye inşallah ıstiyorum mecbur kaldı eee eve de katkısı büyük mutlak masrafları vs eşim eve çok az katkı sağlayabiliyor ama her fırsatta annemim arkasından konuşuyor utanmadan
Mama 110 tl 6 kutu gidiyor gold dışında bisey içmiyor kızım bez vitamin buluyor bazen geçiyor kesinlikle evimizde oturup annemim imkanlarından faydalanıp her fırsatta nankörlük yaptı karşıdan konuşmak kolay işin içini bilmediğiniz icinŞimdi sizi tanımam ama kusura bakmayın da annesi evde olan okula gitmeyen çocuğun aylık 1000 TL ne masrafı var
Evet benim çocuğumun da var masrafı ama ben çalışıyorum özel okula gidiyor vs vs
Yani madem paranız yok asgari yaşayın ya da yaramaz vs demeyin kreşe verip çalışın
Ben evinizde eşinize hep böyle üçüncü sınıf muamelesi yapıldığı izlenimine kapıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?