Eşimin anneme sevgi ve saygısı yok

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Evet kızlar sırf bu yüzden evililik bitme derecesine getirir misiniz?
Annemim evinde oturuyoruz ve kızımın masraflarını doğduğundan beri annem üstlenmiş durumda eşimden daha çok katkısı var evime üstelik ...ve anneme karşı çok sevgisiz saygı deseniz o da yok sırf kendı ailesiyle bana iftira attıkları icin konuşmuyorum diye evime senin tarafindan da kimse gelmesin diyen adam benim.esim aldigi5 maaş %70i kendı masrafı ve bana sormadan aldığı telefonlara gidiyor üstelik..ben bu yüzden eşimden çok soğudum e ayrılıkla ılgili düşüncelerim var evine bakamicaksan çocuğuna bakamicaksan niye evlendin hadi yapamadın bu hayat sartlarindA sana yardim eden yuvanın devam etmesinde katkısı olan anneme neden bu kadar sevgisiz ve saygisizsin gerçekten damat lara ıyilik yaramıyor muş

Ailem benim icin cok kiymetli. Onlara saygisizlik eden esim de olsa benim de sevgim ve saygim kalmazdi. Üstelik anneniz o kadar da yardimda bulunuyormus. Esiniz ayni zamanda nankör de.. ama bosanin diyemem. Öncelikli konussaniz ve sorunu cözmete calissaniz.

Kessinlikle vurmuyorum yüzüne ve annemde aynı şekilde hiç söylemedi bisey ama annemde yuvasını bakamicaksa ayrılsın ben nankör adama yardım etmek istemiyorum artikdiyor çok hakli

Üstteki yoruma katılıyorum . Önceden olsa kesinlikle ‘aile’derdim ama bu ‘bdv’ ‘de her gün yeni birşey öğrendim. Benim eşim benim anneme saygısızlık yapsa (sevgi demiyorum , sevgi çünkü içten gelen birşey ... annemi seveceksin diye nasıl zorlayayım ? Ama saygı insanın elinde olan birşey ) 1 gün dahi durmam ayrılırım . Çok şükür annem damadını- eşim de annemi çok sever sayar
‘Damatlara yaranılmıyormuş’ yazmışsınız ama her damat böyle ‘kaynanaya sırtımı dayayayım’ düşüncesinde olmuyor bilin yani...

Durum sizin anlattığınız gibiyse , durduğunuz kabahat .

Bu esnada anneniz tamamen desteği kesmeli. Eşinize tokat gibi çarpar bu üste çıkma çabaları.

Bazı insanlar minnettardir , mahcubiyeti , utanmayı bilir bazı kişiler nankördür .

Devamlı annenizden parasından söz etmiyorsunuz değil mi ?

Gerçi dokunuyorsa onlar girmesin demez, onlardan "hiçbir şey" bu eve girmeyecek der.

Hem parası girsin hem o girmesin. Uyanıklık.

Eşim borçları yüzünden avukatlık oducek durumu da yok evi bakcak durumu da yok

Kessinlikle vurmuyorum yüzüne ve annemde aynı şekilde hiç söylemedi bisey ama annemde yuvasını bakamicaksa ayrılsın ben nankör adama yardım etmek istemiyorum artikdiyor çok hakli

Ben aileleri de anlamıyorum

İşsiz kalır batar vs yardım edilir de işi gücü olan Adama neden yardım edeyim ki

Parası varsa anneniz koysun kenara zor bir gün gelirse yardımcı olur

Anneniz bu aşamada yardım edecekse siz çalışırsanız çocuğunuza bakar arada değişik yemek yapınca verir vs

Nakit yardım fikri bana çokkkk uzak

Tabi ki eş parmağın beşi bir değil anneme sırtını dayamış evliliğini sürdürüyor ve anneme Allah razı olsun demez sanki mecburiyeti varmış gibi

Anneniz ev vermiş para vermesini neden kabul ediyorsunuz çalışmama sebebiniz var mı
Anneniz evin reisi olmuş görünüşe göre müdahale ediyormu evin içine
Bir de tekrar aynı konu kayınvalide ile görüşmeyince bir yerden patlak veriyor sorunlar annesi evinize adım atmıyorsa senin annende atmasın demiş biraz da eşiniz açısından baksanız olaylara

Erkekleri anlamak bazen çok zor.
Annenizin yardım ediyor oluşu 'erkek gururunu'^zedeliyor olabilir, kzılar top tutmayın beni ama böyle bi gerçek var her ne kadar katılmasam da.. Dolayısı ile, belki içten içe ona sinirleniyor olaiblir bilemedim..
Çalışmama sebebi sormuş bir arkadşaımız ben de soracağım, ayrıca onun annesi ne yapıyor mesela o da katkıda bulunuyor mu evinize glieoyrmu rada?

Tabi ki eş parmağın beşi bir değil anneme sırtını dayamış evliliğini sürdürüyor ve anneme Allah razı olsun demez sanki mecburiyeti varmış gibi

Hayatım bu şartlarda sen istediğini bulursun zaten . Hem bu kadar sıkıntı verecek hem de kadınlık mı yapacaksın ? Yok yani daha neyi soruyorsun . Sorduğun sorunun cevabını sen biliyorsun zaten . Otur ananın evinde en azından kafan rahat olsun .
Adamın sana yararı yok zararı var niye hala berabersin hiç anlamadım ...
Ben annen yerinde olsam , 1 lira vermem

Durumlar malesef böyle gösterdi kirayı veremedi evine aldı çocugun her ay masrafı bin tl doğduğundan beri torununa aşırı düşkün veriyor ben calisamiyorum kızım çok yaramaz bakamam diyor seneye inşallah ıstiyorum mecbur kaldı eee eve de katkısı büyük mutlak masrafları vs eşim eve çok az katkı sağlayabiliyor ama her fırsatta annemim arkasından konuşuyor utanmadan

Annemin evinde oturuyoruz, annem yardim ediyor vs. Vs. Eşiniz bunları istemiyor olabilir mi? Eğer hem durumdan memnun hem de annenizi hor görüyorsa pek bi cacık olmaz bu insandan. Bir arkadaşın da dediği gibi bu yardımları siz ya da anneniz arar ara da olsa yüzüne vuruyorsa o zaman sizin yaptığınız da yanlış.

Doğru söylüyorsun evliliğimizin ilk yılları bende çalıştım kirada oturuyorduk sonra hamile kalamadım tedavi vs işten çıktım tek tabanca diyip3 duran insan bu hamileyken bile ben tek tabancayim diye isyan ediyordu utanmadan evin kirasını verdiginin lafını bile yapıyordu arada

Şimdi sizi tanımam ama kusura bakmayın da annesi evde olan okula gitmeyen çocuğun aylık 1000 TL ne masrafı var

Evet benim çocuğumun da var masrafı ama ben çalışıyorum özel okula gidiyor vs vs

Yani madem paranız yok asgari yaşayın ya da yaramaz vs demeyin kreşe verip çalışın

Ben evinizde eşinize hep böyle üçüncü sınıf muamelesi yapıldığı izlenimine kapıldım

Cok üstü kapalı anlatmıssın tam olarak nasıl saygısızlık yapıyor mesela ? Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda

Madem eşinizin ailesi var onlar neden hiç yardımcı olmuyor ?

Siz neden çalışmıyorsunuz ?

Anneniz saygısızlık görmesine ragmen neden hala yardım ediyor?

Kocanız telefona para veriyor demişsiniz kendine harcıyor demişsiniz sonra icra masraflarına gidiyor demişsiniz aileniz yardımcı olmasa gecindirebilecek mi gercekten ?

Mama 110 tl 6 kutu gidiyor gold dışında bisey içmiyor kızım bez vitamin buluyor bazen geçiyor kesinlikle evimizde oturup annemim imkanlarından faydalanıp her fırsatta nankörlük yaptı karşıdan konuşmak kolay işin içini bilmediğiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…