- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Ailesi evlenirken bir çay kaşığı almadı yardımları yok annem seneye başlarsın bakamam diyor zor bir cocuk sagliksizlik vermesinrabbim annem hep yuvanız yıkılmasın çocuğunuz var diye yardım etti ama insanliktan nasibini almamış eşim annem enayi değilim diyor artık yeter diyor gitsin evden ayrıl demeye başladı kii çok haklı bende soğudum konuştum kızımdan ayırma beni özür dilerim dedi yine aynı hep huzursuz ve karşı tarafa yansıtıyor kavga çıkarıyor sürekli evde malesefCok üstü kapalı anlatmıssın tam olarak nasıl saygısızlık yapıyor mesela ? Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda
Madem eşinizin ailesi var onlar neden hiç yardımcı olmuyor ?
Siz neden çalışmıyorsunuz ?
Anneniz saygısızlık görmesine ragmen neden hala yardım ediyor?
Kocanız telefona para veriyor demişsiniz kendine harcıyor demişsiniz sonra icra masraflarına gidiyor demişsiniz aileniz yardımcı olmasa gecindirebilecek mi gercekten ?
O zaman anneniz nakit vermeyi kessinAilesi evlenirken bir çay kaşığı almadı yardımları yok annem seneye başlarsın bakamam diyor zor bir cocuk sagliksizlik vermesinrabbim annem hep yuvanız yıkılmasın çocuğunuz var diye yardım etti ama insanliktan nasibini almamış eşim annem enayi değilim diyor artık yeter diyor gitsin evden ayrıl demeye başladı kii çok haklı bende soğudum konuştum kızımdan ayırma beni özür dilerim dedi yine aynı hep huzursuz ve karşı tarafa yansıtıyor kavga çıkarıyor sürekli evde malesef
Mama 110 tl 6 kutu gidiyor gold dışında bisey içmiyor kızım bez vitamin buluyor bazen geçiyor kesinlikle evimizde oturup annemim imkanlarından faydalanıp her fırsatta nankörlük yaptı karşıdan konuşmak kolay işin içini bilmediğiniz icin
Ayranı yok icmeye diye bir atasözü geldi aklımaH honey bunch eşim sinirli maçlara kızıp telefon kırıyor sonra sıfır 2binlik tel alıyor şimdi de annemim telini kullanıyor dün telefon bakmış yine kendine sıfır ve alma dedim diye bana demediği kalmadi küfür de içinde sen evinin geçimini çocuğunun masrafını düşünme git telefon al kız sonra kir yine al
H honey bunch eşim sinirli maçlara kızıp telefon kırıyor sonra sıfır 2binlik tel alıyor şimdi de annemim telini kullanıyor dün telefon bakmış yine kendine sıfır ve alma dedim diye bana demediği kalmadi küfür de içinde sen evinin geçimini çocuğunun masrafını düşünme git telefon al kız sonra kir yine al
Eşim hizaya gelemez malesef bi tuhaf kişilik annen yardım etmese çoktan ayrılmıştık diyen adam yuva umrunda değil bende gözden cikardim artık onuAyranı yok icmeye diye bir atasözü geldi aklıma
Annenize güveniyor belli kessin yardımı en fazla iki aya hizaya gelir
Çok yuzsuzmus. Annenin evine annenin gelmesini istemiyor. Asla bir dakika evde tutmam. Adam resmen asalak yaşam sürüyor. Hem bir gram katkısı yok hem nankör.Evet kızlar sırf bu yüzden evililik bitme derecesine getirir misiniz?
Annemim evinde oturuyoruz ve kızımın masraflarını doğduğundan beri annem üstlenmiş durumda eşimden daha çok katkısı var evime üstelik ...ve anneme karşı çok sevgisiz saygı deseniz o da yok sırf kendı ailesiyle bana iftira attıkları icin konuşmuyorum diye evime senin tarafindan da kimse gelmesin diyen adam benim.esim aldigi5 maaş %70i kendı masrafı ve bana sormadan aldığı telefonlara gidiyor üstelik..ben bu yüzden eşimden çok soğudum e ayrılıkla ılgili düşüncelerim var evine bakamicaksan çocuğuna bakamicaksan niye evlendin hadi yapamadın bu hayat sartlarindA sana yardim eden yuvanın devam etmesinde katkısı olan anneme neden bu kadar sevgisiz ve saygisizsin gerçekten damat lara ıyilik yaramıyor muş
Haklısın ama eşim çok fene dili söylenip durur mesela telefon alma dedim diye bana yapmadığı kalmadi bas edilemez onunla kadın çenesi çok derler ama bizde ben konuşmam eşim hep üste çıkar huyu siyu iyi degil neden tutuyorsun diye sorarlar belki düzelir diye 6 aydır bekliyorum ama yok işte düzelmiyor birde anneme saygısı hiç yok adamın niye hayatımda kalsın ki cocuk var diye bu kadar zaman kaldı zaten yoksa çoktan giderdiBen Bebek değil daha büyük diye düşünmüştüm yaramaz çalışamam deyince
Ama bu durumda eşinize sorumluluk vermelisiniz
Yani telefon alamamalı mama almalı vs vs
Neden bu kadar rahat olması için imkan yaratıyorsunuz ki
Bakın bunlar farklı şey başlık farklı şey anlatıyor.Eşim borçları yüzünden avukatlık oducek durumu da yok evi bakcak durumu da yok
Siz niye hala devam ediyorsunuz kiEşim hizaya gelemez malesef bi tuhaf kişilik annen yardım etmese çoktan ayrılmıştık diyen adam yuva umrunda değil bende gözden cikardim artık onu
Sorun yardım değil ki bunca iyiliğe yapılan nankörlük hoşgörüsüzlük ve evde çıkarılan huzursuzlukBakın bunlar farklı şey başlık farklı şey anlatıyor.
Bunu,yazan bir erkek olsaydı "ne kadar da annecisin,eşin anneni sevmek zorunda değil,istese eve bile sokmaz,evinde oturtuyorsa,yardım ediyorsa kendi çocuğuna torununa ediyor,eşinlik birşey yok"yazılırmıydı yazılmazmıydı?
Anneler hep sayılsın tabii,sırf eşimizin annesi olduğu için bile bunu hak eder,fakat bu duruma göre değişen çifte standardı kesinlikle dürüst bulmuyorum.
Haklısınız bitirme kararı aldım sonra keşke dememek icin bekledim bu kadar zaman yolun sonuna geldik borç bitse huzursuzlugu bitmiyorSiz niye hala devam ediyorsunuz ki
Size bakan anneniz ev ailenizin eş deseniz cocuguna mama bile almıyor
Neden yani bu adamı cekmekteki ısrarınız
Aynen öyle Damdan,aileler iyilik ettiğini sanıyor,ama öyle olmuyor.Kızına yemeğe koyacağı soğanı bile evinden veren bir ailenin damadı ailesini yüzüstü bırakıp gitti,nasıl olsa perişan olmazsınız diyerek.İyi de cebinde para olmazsa alamaz
Yani akşam yiyecek yemek olmasın evde
Eşiniz alışmış ortama aç kalsın bir süre neden annenizin yardımını kabul edesiniz ki
Hadi bebeğe mama alsın da mutfak masrafını eşin yapsın
Olaylar öyle ilerledi kızlar annemde bize bu kadar yardım etmezdi cocuk olunca eşim hiç bi katkı sağlayamadı aldığı maaş hep borçlara gitti annemde bizi mağdur durumda bırakmamak icin yardım etti ama damada yaranilmaz tamam beş parmak bir değil ama yaptıkça daha fazlasını istedi bende artık tahammül edemiyorum konuştum dün aklını başına topla evinin geçimini kendin sağla artık dedim ama diyorum ya bir şekilde üste çıkamaya çalışıyor e ve ben baktım simdiye kadar senin acigini kapatıyor annen dedi yüzüme böyle bisey var mı ya soruyorum sizeAynen öyle Damdan,aileler iyilik ettiğini sanıyor,ama öyle olmuyor.Kızına yemeğe koyacağı soğanı bile evinden veren bir ailenin damadı ailesini yüzüstü bırakıp gitti,nasıl olsa perişan olmazsınız diyerek.
Allah göstermesin,kimse kızını mağdur görmek istemez,ama işi baştan ona göre tutmalı,rahatlığa beleşe alıştırmamalı bana göre...
Evet kızlar sırf bu yüzden evililik bitme derecesine getirir misiniz?
Annemim evinde oturuyoruz ve kızımın masraflarını doğduğundan beri annem üstlenmiş durumda eşimden daha çok katkısı var evime üstelik ...ve anneme karşı çok sevgisiz saygı deseniz o da yok sırf kendı ailesiyle bana iftira attıkları icin konuşmuyorum diye evime senin tarafindan da kimse gelmesin diyen adam benim.esim aldigi5 maaş %70i kendı masrafı ve bana sormadan aldığı telefonlara gidiyor üstelik..ben bu yüzden eşimden çok soğudum e ayrılıkla ılgili düşüncelerim var evine bakamicaksan çocuğuna bakamicaksan niye evlendin hadi yapamadın bu hayat sartlarindA sana yardim eden yuvanın devam etmesinde katkısı olan anneme neden bu kadar sevgisiz ve saygisizsin gerçekten damat lara ıyilik yaramıyor muş
Çocuğu ayda kaç kez kaç saat görme hakkı olur bilmiyormusunuz bir avukata danisicam zaten ama merak ediyorumÇocuğuna mama almayıp, maça kızıp, telefon kırıp, devamlı yeni telefon alıyormuş. Ayrılsanız mahkeme zoruyla nafaka vermek zorunda kalır.
Avukatla konuşup, bebeğin maması vs her şeyi yazıp, faturalarla vs ispatlayıp, olabildiğince yüksek nafaka almaya çalışın. Siz de şu an çalışamıyorsunuz, kendiniz için de nafaka isteyin. En azından çocuk kreşe gidecek kadar büyüyüne kadar. Ne kadar borcu olursa olsun, çocuğuna bakmak zorunda.
Nafaka versin, kira vs versin, ondan sonra yeni telefon alabiliyorsa alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?