- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Minnet ağır bir yüktür,eşiniz işi yüzsüzlüğe vurarak sıyrılmayı seçmiş.Olaylar öyle ilerledi kızlar annemde bize bu kadar yardım etmezdi cocuk olunca eşim hiç bi katkı sağlayamadı aldığı maaş hep borçlara gitti annemde bizi mağdur durumda bırakmamak icin yardım etti ama damada yaranilmaz tamam beş parmak bir değil ama yaptıkça daha fazlasını istedi bende artık tahammül edemiyorum konuştum dün aklını başına topla evinin geçimini kendin sağla artık dedim ama diyorum ya bir şekilde üste çıkamaya çalışıyor e ve ben baktım simdiye kadar senin acigini kapatıyor annen dedi yüzüme böyle bisey var mı ya soruyorum size
Eşiniz çok nankör biri ve anladığım kadarıyla sorumsuz önce bir karşınıza alıp konuşun düzelmiyorsa boşanınEvet kızlar sırf bu yüzden evililik bitme derecesine getirir misiniz?
Annemim evinde oturuyoruz ve kızımın masraflarını doğduğundan beri annem üstlenmiş durumda eşimden daha çok katkısı var evime üstelik ...ve anneme karşı çok sevgisiz saygı deseniz o da yok sırf kendı ailesiyle bana iftira attıkları icin konuşmuyorum diye evime senin tarafindan da kimse gelmesin diyen adam benim.esim aldigi5 maaş %70i kendı masrafı ve bana sormadan aldığı telefonlara gidiyor üstelik..ben bu yüzden eşimden çok soğudum e ayrılıkla ılgili düşüncelerim var evine bakamicaksan çocuğuna bakamicaksan niye evlendin hadi yapamadın bu hayat sartlarindA sana yardim eden yuvanın devam etmesinde katkısı olan anneme neden bu kadar sevgisiz ve saygisizsin gerçekten damat lara ıyilik yaramıyor muş
Çocuğu ayda kaç kez kaç saat görme hakkı olur bilmiyormusunuz bir avukata danisicam zaten ama merak ediyorum
Canım yorumun icin teşekkür ederim dertlesmek iyi geldi ne yalan söyleyim gerçekten tutulur bir taraf arıyorum sonuçta çocuğumun babası iyi kötü geçmişim var ama anneme yaptığı nankörlük aklıma geliyor affedemiyorum hem artık annem de bana ayrıl diyip duruyor yuvanız devam etsin diyip yardım eden annem bile artık onu düşman gibi görüyorum istemiyorum diyor bana haklı çünkü eşim anneme anlatamadığım çok haksızlıklar etti ,size baksa bile burnundan getiren cinsten diyor ne önemi var ki insan mutlu olsun diye evleniyor hem ölümlü dünyada değer mi başkalarının kahrını çekmeye değmezCanim kesinlikle ama kesinlikle boşan. Eşinin cinsi belli... Ben ailemle anlaşamam hatali hatali olduğu yerler de çoktur ama bizde hakki çoktur annemin de babamin da. Eşim benden daha fazla saygılı daha kirmamaya özen gösterir minnet duyar. Aksini ben de uzun uzun düşündüm, senin ne kadar yıprandığını yaşamayan anlamaz.
Ailen eşinin gül hatrına yardim etmiyor sen ve torunlari sıkıntı çekme diye ediyor. Ama hayat sana yine eziyet oluyor. Bence eşin sırf sen onun ailesiyle görüşmek istemedigin icin, senin ailene tepkili ama haksiz. Aile var aile var.
Hiiç düşünme bu adami besleyeceğine çocuğunla ailenle aynı düzende yasamaya devam edersin o sizin kiymetinizi bilmiyorsa sen de onu tutma.
Anlattığınıza göre eşiniz sanırım ailesinin evinden bedava yaşadığı başka bir eve gelmiş. Evliliğin ev geçindirmenin ne demek olduğunu anlamadan çocuğunuz olmuş ama o konuda da hiç bir sorumluluk kendisine düşmediği için kazandığını kafasına göre harcayıp yaşayıp gidiyor.Evet kızlar sırf bu yüzden evililik bitme derecesine getirir misiniz?
Annemim evinde oturuyoruz ve kızımın masraflarını doğduğundan beri annem üstlenmiş durumda eşimden daha çok katkısı var evime üstelik ...ve anneme karşı çok sevgisiz saygı deseniz o da yok sırf kendı ailesiyle bana iftira attıkları icin konuşmuyorum diye evime senin tarafindan da kimse gelmesin diyen adam benim.esim aldigi5 maaş %70i kendı masrafı ve bana sormadan aldığı telefonlara gidiyor üstelik..ben bu yüzden eşimden çok soğudum e ayrılıkla ılgili düşüncelerim var evine bakamicaksan çocuğuna bakamicaksan niye evlendin hadi yapamadın bu hayat sartlarindA sana yardim eden yuvanın devam etmesinde katkısı olan anneme neden bu kadar sevgisiz ve saygisizsin gerçekten damat lara ıyilik yaramıyor muş
Söyledim tabikiHem annemin evinde oturacak, hem annemin parasını yiyecek hem de erkeklik yapacak bak bak erkeğe bak. Böyle adamları besleyeceğine kedi köpek kuş alın besleyin evde. Kocana çok nankör bir insan olduğunu söyledin mi peki canim .
Biz 5 yıl kirada oturduk 2 senesi ben çalıştım çalışmadığım zaman diliminde ara ara bu evin kirasını ben veriyorum diyen insan bana çok ağladığımı biliyorum tek tabancayim ben diyordu hamileyken bile bir erkek evini bakmak zorundazaten hep yüzüme vurdudurdu Allahın gücüne gitmiş ki bize muhtaç oldu olmasaydı keşke. Ne kadar asalak olduğunu bu kadar görmeseydim annemin ekmeğini yeyip arkasından konuşmak olsun sırf diye konuşuyor herseyeAnlattığınıza göre eşiniz sanırım ailesinin evinden bedava yaşadığı başka bir eve gelmiş. Evliliğin ev geçindirmenin ne demek olduğunu anlamadan çocuğunuz olmuş ama o konuda da hiç bir sorumluluk kendisine düşmediği için kazandığını kafasına göre harcayıp yaşayıp gidiyor.
Doğru cook sebep var ayrılmak icinsizin sorununuz anneye sevgi saygi degilki, sizin esiniz sorumsuzun teki, evliliginizi bu acidan degerlendirin.annenize sevse sarilsa, borc yapmaya devam etse iyi mi olacak. sorunu iyi belirleyin ki cozume kavusasiniz.
Bir tek sorunumuz saygı duymaması degilmalesef sizin eşiniz evinizi bakıyor mu yoksa oraya buraya borç yapmış durumda ve hala akılsız işler peşinde mi?iddaa oynaması da çabası az bir tutar da oynamıyor 100tl yatırmış bugün gördüm maaşını almış kizima eşofman almış 30tlye tamam 100 tl de kumar a yatırmış evini düşünmek bukadar işte nasıl olsaannesi var mantığıBenim annemde bize çok yardımcı , bizde annemin evinde yaşıyoruz.eşim bana göre annemi sevmiyor ama saygı gösteriyor. Bende öyleyim eşimin tarafına..sizde zorla sevdiremezsiniz ama saygı duyması lazım..
Ayy bilemedim böylesine ne yapılır hayatım. Insan azıcık kadır kıymet bilir bu kadar hain olunmaz. Annene karşı minnet duyması gerekırken nankörlük yapması çok kötü. Hattını da onun üstüne devret canım guven olmaz, gider gercekten alır satar bi islere bulaşır basını belaya sokar.Söyledim tabiki
Az önce bana kadınlık mi yapıyorsun dedi utusunu yapmiyormusum bak bak kendı evini bakıyor çok ılgili saygılı ya demediği lâf kalmadi artık kavgada söylemez insan bir kelime söyledi neymiş benim hattım adına telefon alıp saticakmis pafa lazımmış gerçek ten ne kDar durdu bana zarar
Yok iddia oynamıyor ama onunda harcadığı lüzumsuz şeyler var. Evet evine de çok baktığı söylenemez faturalar onun yemek yol parası elde bişey kalmıyor. 2000 falan maaşı.ve bizde yemekliğe ve çocuğun masraflarına çok para harcamadığımız halde.. işte insanlar bu zorlukları yaşamaması için herkese zengin koca öneriyorum ben artık..Bir tek sorunumuz saygı duymaması degilmalesef sizin eşiniz evinizi bakıyor mu yoksa oraya buraya borç yapmış durumda ve hala akılsız işler peşinde mi?iddaa oynaması da çabası az bir tutar da oynamıyor 100tl yatırmış bugün gördüm maaşını almış kizima eşofman almış 30tlye tamam 100 tl de kumar a yatırmış evini düşünmek bukadar işte nasıl olsaannesi var mantığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?