Eşimin anneme sevgi ve saygısı yok

Eşiniz aşırı derece de nankör..Hem kadının evinde kalıyor hemde bir ton laf ediyor.Üstelik annenizi geçtim size bile saygısı yok.

Benim annemde çok yardım etti hatta üstüne 30 bin kredi çekti bize araba aldı biz ödeyecektik çünkü emekli zaten maaşı kalmıyor yazık yaptıklarından allah razı olsun :))) sonra noldu arabayı sattı ailesinin evinin borcunu kapattı ( sözde ev bizim ama tapu yok ortada ) sonra annem krediyi 6 ay idare etmedi diye (6 ay maaş alamadı sonunda siz beni çok zor durumda bıraktınız ) dedi diye damat annemi kötü ilan etti... Şimdi senşn ananın parası deyip duruyor velhasıl vermiyor kötü ilan etti boşanmayı düşünüyorum.

Kolay kolay beddua etmem ama. İnşalllahhh senin hissettiklerini bir bir allah yaşatır ona.. Pislik ! ALlah cezasını versin. Nankör ! Kokuşmuş pislik kendi kokmuş kurban olsun ananın terine.

Damada ıyilik yapilmiyormus evine bizi aldı diye herkes anneme niye kendine bunu yaptin dedi çok haklıymış insanlar sizin cocuk ar mi?

Şu ev konusu hep ilgimi ceker. Kizin yada kızın ailesinin evinde oturan adamlar garip eniştemden biliyorum enkaz gibi yıkıldı ustumuze..

Kolay kolay beddua etmem ama. İnşalllahhh senin hissettiklerini bir bir allah yaşatır ona.. Pislik ! ALlah cezasını versin. Nankör ! Kokuşmuş pislik kendi kokmuş kurban olsun ananın terine.
Amiiinnnn çok nankör adammış başkası olsa bu hayat sartlarinda anneme deli divane olurdu maddiyatsiLiktan ayrilcaktik annem yuvamızı ayakta tutuyor dicem ama gözümde artık yuva da yok bir tek yavrumu düşünüyorum yine gelsin görsün kızını ama ben kendime haksızlık yaparak artık igrenmeye başladığım bir adamla hayatımı geçirmek istemiyorum benim anneme saygısızlığı beni bitirdi artık beş para etmez ailesine divane oluyor zamanında bana ailesi icin neler söyledi evlenirken çocuğu olunca hep gördüm onlarin ne mal olduğunu dedi simdi kiymetli oldular

Rahatlığı bulunca salıyorlar kendilerini salsa iyi saygısızlık huzursuzluk yaşatıyor her gün bana da annemede
Bizim enistede öyle. Hatta çalışır borç yapar öderiz. Birde geçen akşam cevizli kek icin kavga çıkarmış. Ceviz yokmuş gecede isteyememişler geç olduğu icin. Sonra kızmış enişte bey annem niye daha fazla ceviz vermedi diye

Aynı eşim olucak evde karabiber yok diye kavga çıkardı neymiş pilavı onsuz yemezmis birde annem karşılıyor mutlak masrafını insanda utanma olur s...le kovulcak adam bunlar ne kadar hayatında tuttun zarar aslında Rabbim.bana o gücü versin 17 yılına yanıyorum yanıyorum hayatıma ilk o girdi kimseyi tanımadım onunla evlendim belki de hep bu kadar zamanin hatrina duzelir diye bekledim ama boş degismeZ bu tip adamlar

Seninkiyle benimki aynı modelmiş. Yediği çanağa ......! İnsanın çok ağrına gidiyor anlıyorum seni. AMA noluuyor kendileri kaybediyor. Benimde saygı sevgi bitti mesela. Boşansam anca ben bunları nasıl yaptım diye ağlarım öyle bir iğrenme

Damada ıyilik yapilmiyormus evine bizi aldı diye herkes anneme niye kendine bunu yaptin dedi çok haklıymış insanlar sizin cocuk ar mi?

Yok ama çok uğraştım çocuk için ilk zamanlar. Allah’ın sevdiği kuluymuşum diyorum eşim azospermmiş meğer tedaviyle olucak. Şimdi istemiyorum doğal olarak.Nankörlük diz boyu !

Genel durumu bilmiyoruz. Ama anneniz sizi dolduruyor gibi geldi. Eşinizde, saldım çayıra mevlam hayra moduna geçmiş gibi. Danışmana gidin inş.düzelir herşey.

Yok ama çok uğraştım çocuk için ilk zamanlar. Allah’ın sevdiği kuluymuşum diyorum eşim azospermmiş meğer tedaviyle olucak. Şimdi istemiyorum doğal olarak.Nankörlük diz boyu !
Herşeyin hayırlısı canım ama evlat bambaşka sanada nasip etsin hayırlı bir insandan

Genel durumu bilmiyoruz. Ama anneniz sizi dolduruyor gibi geldi. Eşinizde, saldım çayıra mevlam hayra moduna geçmiş gibi. Danışmana gidin inş.düzelir herşey.
Annem beni.mi dolduruyor siz güzel okumamissiniz galiba ben annemim yaptığı bunca fedakarlık dan eşimin hala annemi düşmanı gibi görmesi ve her fırsatta arkasından konuşmasından dert yandım annem de istemez böyle insanı tabiki kim ister ama doldurma yok soğuma iğrenme var

eğer annem bi hata yapmadıysa durduk yere kadına saygısızlık yapıyorsa boşanma sebebim olurdu evet.

kaldı ki annem hata yapsa bile sevmese bile saygı göstermesini beklerim. aynı şeyi ben de karşı tarafa yapardım çünkü

Bazen insanlar üstteki soruna bakar. Evet görünen o. Belki olan da o. Altta birşey yok. Bu durumda nefretinizde haklısınız boşanın diyelim diye mi açıldı bu konu. Çünkü yapılması gereken belli. Ben farklı bir tarafından baktım. Birde Eşiniz tarafından bakın, annenizin etkisinden soyutlayın kendinizi. Her şekilde eşim nankör iğrenç diyorsanız zaten boşanmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…