eşimin annesi şimdi de doğumdan sonra aldığım kiloya kafayı taktı.
kadın hastalık derecesinde takıntılı ne yapcam bilmiyorum...beni hep başkalarıyla kıyaslıyor.her insan aynı olamaz ki...ama sadece 3 kilo fazlalığım var o da kızım hiç emmediği için kaldı çünkü deri altı yağları çocuk emdiğinde süte dönüşüyor.çocuğumu hiç doya doya emziremedim bu da onun yüzünden olmuştu zaten...
oğlun böyle seviyo de.....
onu da dedim eşimle de kavga yaptı hergün bişey buluyo bahaneler o kadar basit ki şizofren belirtileri hissediyorum ama kimseyi inandıramadım buna...:44:
eşimin annesi şimdi de doğumdan sonra aldığım kiloya kafayı taktı.
kadın hastalık derecesinde takıntılı ne yapcam bilmiyorum...beni hep başkalarıyla kıyaslıyor.her insan aynı olamaz ki...ama sadece 3 kilo fazlalığım var o da kızım hiç emmediği için kaldı çünkü deri altı yağları çocuk emdiğinde süte dönüşüyor.çocuğumu hiç doya doya emziremedim bu da onun yüzünden olmuştu zaten...
oğlun böyle seviyo de.....
neden senin 3 kilona taktıki kendisi ebru şallımı????
neden senin 3 kilona taktıki kendisi ebru şallımı????
bende esım de gayet memnunuz .hıc bı konuda sorun yasamıyoruz de
Bu kiloya niye takarlar ki anlamıyorum.Sanane yahu.Senin koynuna mı giriyorum?Tövbe tövbeee...Benim kaynanam da kiloma takmış durumda.Hamileyim ve kilo fazlalığım vardı kaldığımda.Boyum 1,76 kilom 75ti hamile kaldığımda bana dediği ilk şey şu oldu iyi artık 100 kilo olursun.Olursam olayım kime ne anlamıyorum ki.Başta takıyordum ama şimdi hiç sallamıyorum.Sen de takma bi zaman sonra takmadığını görünce vazgeçiyor.
aynı evde mi yaşıyorsunuz?
ne insanlar var ?!! sana ne 3 kilosundan 5 kilosundan ...kesin zayıfsındır onu çekemiyordur hahahhaa bi zamanlar eltimi iki de bir milletin içinde ben mi daha kilolu görünüyorum sen mi diye ayağa kalkar bakardı kendine..bi gün dayanamadım bozdum artık "sen daha kilolu görünüyorsun canım senin bacak boyun kısa aynı boydayız ama sen belden sonra uzunsun benim bacaklarım uzun olduğu için sen benden daha kilolu duruyorsun yapın bu değişmez dedim"Allah ım o bozulma ifadesi harikaydı.. kendi kaşındı sık sık dile getirerek..ondan sonra diyemedi sen mi ben mi kiloluyuz cümlesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?