• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesi ve babası bize her geldiğinde eşimle 1 hafta kavga ediyoruz?

Zaten eşim cevap vermekte biraz gecikti diye eşime bağırdı belki o sırada eşime direkt bağırmasam kendime hakim olsam eşim kızacaktı şuan eşim de öyle diyo. Biz seninle böyle anlaşmadık sana bir şey dediklerinde ben cevabını vercektim sen beni beklemeden bağırdın ben de konuyu başta zaten anlamadım başkasından bahsediyo sandım başta şimdi napabilirim diyo
Amaçlarına ulaştırıyorsun onları mutlu ediyorsun farkında mısın? onlar seni sevmiyorsa sevmesin kocan sevmiş evlenmiş.Tepkisizlik her zaman büyük güçtür.Gülüp geçmeyi başarırsan onlar da bu davranışlarından vazgeçecektir.

Çok özür dileyerek soruyorum, neden bu kadar ezik ezik davranıyorsunuz?

1. Hastayken misafir kabul etmeyin, kendinize değer verin. Siz kendinize değer vermeyince görüyorsunuz ki eşiniz bi çayı bile servis edememiş

2. Evinizin düzenine neden karıştırıyorsunuz, evim zaten temiz ne münasebet diyemiyorsunuz

3. Kayınbaba bütün hadsizlik ve saygısızlığıyla evli oğluna gelininin yanında neden eski sevgilisiyle konuşmadığını sorma cesaretini gösteriyor.. Siz ise şaka gibi adamdan özür diliyor, gönlünü etmeye çalışıyorsunuz..

Eşiniz denen adam olamadık da ne annesinin saçma salak davranışlarına dur diyebiliyor ne de babasına "baba o nasıl laf, ben karımı seviyorum, bi daha asla böyle bi şey söyleme" diyebiliyor.. Böyle bi aileye girerek kendinize yazık etmişsiniz.. Sakın hamile kalmayın ve kendinize değer verin biraz..
Kesinlikle ve kesinlikle her kelimenize birebir katılıyorum👏🏻 ekleyecek hiç bir sey bırakmamışsınız.bu kadar sınır ihlali çok cok fazla

Back