Madem pismanlar; ki acik söylemek gerekirse hic zannetmiyorum, o zaman gelsinler size insan gibi özür dilesinler, ki sahsen benim icin bir kiymeti olmaz, muhtelemelen sizin icinde öyledir. Lütfen üzülmeyin, kendinizde bir kusur aramaya calismayin. O laflarin hic bir bahanesi, nedeni olamaz. Cok acik giyinen biri olsaniz dahil kimsenin size kötü laf etmeye hakki yok. Insanlarin namusu, iffeti öyle hemen giyim kusamdan belli olmaz. Belki o cok acik giyinen biri kapali bir bayana göre daha namusludur? Insanin icinde, kalbinde olan birsey bu. Kafaniza takmayin artik bu tür cirkin seyleri, inanin degmez. Yüce Allahim yardimciniz olsun, Allah islah etsin böylelerini..
amin canım ...afedersinizde ben bi gay bile görsem aaa şuna bak şöyle böyle demem herkesin günahı kendine ..kim iyilik yaparsa kendine kötülük yaparsada kendine..
kimseyi asla sorgulamam..heleki kıyafete göre kendiside kapalı namazda kılar düzenli olmasada bunları yapıp yanında bunlarıda yaptı.. demeki açık kapalı fark etmiyor..birinin kalbi kötüyse kötü oluyor..
örtü örtmüyor gizlemiyor onu..
Canım ben senin anlattıkların da sonuna kadar hak veriyorum.Ama bazen geçmişte verdiğimiz kararlar için pişman olmuyor muyuz .Eşin çok güzel bir noktaya değinmiş,küslük öğrenmesinler.Burdan tavsiye vermesi kolay yeriniz de olsam bende yapamazdım belki.Azami ölçüde muhattap olmadan görüşün gelin.Malesef karşımıza her zaman güzel insanlar çıkmıyor ama birilerinin hatırı için görmezden gelmek durumundayız.
Ve kardeşim bir şey daha diyeyim bir insana en büyük intikam umursamamaktır. Git yemene içmene bak onlara güleryüz gösterip sohbet etmek zorun da değilsin.
saol canım şuan gerçekten gidemem ben aslında onları affet bile istemiyorum ki zamanında çok şeyleri unuttum..
eşimle ilk evlendiğimizde tartıştık tamamen benim yüzümdendi.. bende evi terk ettim.. sonra geri döndüm yolun yarısından..
içeri girdim anahtarımla açtım .. eşim ağlıyordu salaonda.. babasıda diyorki üzülme oğlum hemen aç boşanma davasını ben seni yeniden evlendirim diyor..
ben de içeri girip özürdiledim eşimden geri döndüm dedim.. eşim daha bir şey demedimn bu babası tuttu beni kolumdan dışarı atmaya çalışıyor defol burda yer yok sana diyor..
eşim araya girdi işler büyüdü ..gidecek yerimiz olmadığı için o evde kaldık eşim beni çok sevdiğini söyledi..
ayrılmak istemediğini.. araya aile büyükleri girdi beni affettirmeye çalışıyorlar daha doğrusu evde kalsınlar gidecek yerleri yok diyor.. eşim askere gidecekti o dönem
düzenimizi daha kurmamıştık.. off ne işgenceydi o günler .. ellerini öptüm ya bana nasıl eziyet ettiler ben alltatn aldıkça..
sabah erkken kalk kahfaltı hazırla kıyafetime bakıp çingene gibi olmuşşsun derdi kayınpeder..
nete girdiğimi görsün seni burda birdaha görürsem kapının önüne korum diyordu hep susutum.. sonra patladım bir gün..