• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin annesi vefat etmis

Kizimin baskasindan oldugunu soyledi

Söyledi peki çok haklısın ama öldü şimdi söyleyen kişi yok eşin sana zaten güvenmiş gerisi teferruat arada arayıp sorsan böyle garip olmazdın
Ben sana haksızsın demiyorum kuzum yanlış anlama lütfen

O donem yaptirmayi cok istedim sebebi ise esim cocuga normal mi davraniyor yoksa mesafelimi anlamadigim icindi cunku ilk cocugumuzdu.simdi dusunuyorumda evet gucume giderdi sanirim yaptirmak isteseydi

peki kayınvalide böyle birşeyi neden ortaya attı bu çok ciddi birşey
aslında hiç birşey yokken mi böyle birşey söyledi insan emin olsa
bile böyle birşeyi söyleyemez kolay kolay..benim kayınvalidem 1 kere
bana kavga ederken o..... yapma dedi ben ağzıma geleni saydım sen bana
o...... dedin ben senin namusunu taşıyorum farkındamısın dedim demedim
sadece o.... yapma dedim diyor aynı şey dedim bana göre neymiş onlar gibi kavga ediyoırmuşum
çingenelik yapıyormuşum falan filan çok enteresanlar gerçekten rabbim bize yaşattıklarını
kat kat onlara yaşatsın. bir söz var
üveye etme özünde bulursun
geline etme kızında bulursun
bende bu söze inşallah diyorummmmm
bolca aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

Arkadaslar esimi karsiladim.eve geldi.boyle olacagini bilsem israr ederdim dedim.keske gitseydim ama seni bunun icin suclamiyorum dedi sadece

peki kayınvalide böyle birşeyi neden ortaya attı bu çok ciddi birşey
aslında hiç birşey yokken mi böyle birşey söyledi insan emin olsa
bile böyle birşeyi söyleyemez kolay kolay..benim kayınvalidem 1 kere
bana kavga ederken o..... yapma dedi ben ağzıma geleni saydım sen bana
o...... dedin ben senin namusunu taşıyorum farkındamısın dedim demedim
sadece o.... yapma dedim diyor aynı şey dedim bana göre neymiş onlar gibi kavga ediyoırmuşum
çingenelik yapıyormuşum falan filan çok enteresanlar gerçekten rabbim bize yaşattıklarını
kat kat onlara yaşatsın. bir söz var
üveye etme özünde bulursun
geline etme kızında bulursun
bende bu söze inşallah diyorummmmm
bolca aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
Daha once bir evlilik yasadigim icin sanirim

Arkadaslar esimi karsiladim.eve geldi.boyle olacagini bilsem israr ederdim dedim.keske gitseydim ama seni bunun icin suclamiyorum dedi sadece
Artık esine sürekli bunu yineleyip durma manap.
Bitti gitti.
O kendisi ve annesi arasındaki bir sorun.
Seninle alakası dahi yok.
Böyle yaparsan haksız bir konuma iteceksin kendini.
Eşinin suan duyguları karmaşık olabilir ve annesiyle bu durumda olmasının faturasını istemeden de olsa sana kesebilir.
Dilin kemiği yok insanın zayıf bir anında ağzından dokuluverir.
Hiç kasima artık bu yarayı.
Unut gitsin.
Mutlu olmaya bak.
Hayata odaklan.
Kendini sürekli suçlu ilan edersen, bir insana 40 kere deli dersen delirir misali artik o da buna kanaat edecek.
Sen üzerine düşeni yapmışsın, hakkını helal etmişsin üstelik.
Daha ne ?

Artık esine sürekli bunu yineleyip durma manap.
Bitti gitti.
O kendisi ve annesi arasındaki bir sorun.
Seninle alakası dahi yok.
Böyle yaparsan haksız bir konuma iteceksin kendini.
Eşinin suan duyguları karmaşık olabilir ve annesiyle bu durumda olmasının faturasını istemeden de olsa sana kesebilir.
Dilin kemiği yok insanın zayıf bir anında ağzından dokuluverir.
Hiç kasima artık bu yarayı.
Unut gitsin.
Mutlu olmaya bak.
Hayata odaklan.
Kendini sürekli suçlu ilan edersen, bir insana 40 kere deli dersen delirir misali artik o da buna kanaat edecek.
Sen üzerine düşeni yapmışsın, hakkını helal etmişsin üstelik.
Daha ne ?
Haklisin hemde cok ama bu ölüm bana tahminimden cok agir geldi.kadinin olecegini asla dusunmedim neden dersen esimin babasida hasta 7 yil once babaniz olecek hemen gelin diye aradi bizi ama adam hala yasiyor bikac kez tekrarladi bunu.bende yine abartiyor diye dusundum ve o öldü..saglikli dusunemiyorum yardim almadan atlatamayacim sanirim.surekli bunu neden yaptin degdimi diye soruyorum beynimde onunla konusuyorum.ve evet boyle devam ederse esimi kaybederim

Söyledi peki çok haklısın ama öldü şimdi söyleyen kişi yok eşin sana zaten güvenmiş gerisi teferruat arada arayıp sorsan böyle garip olmazdın
Ben sana haksızsın demiyorum kuzum yanlış anlama lütfen
Yok bende pismanim diyorum zaten.ama boyle olacagini basina gelmeden anlamiyorsun.evime zarar vermeye calisiyor diye uzak duruyorsun.hani derler ya hirsizin hicmi sucu yok.birlik ve duzeni bozan ben olsam haklisin ama cok agir seyler yasadik degermiydi dersen asla degmezmis

Yok bende pismanim diyorum zaten.ama boyle olacagini basina gelmeden anlamiyorsun.evime zarar vermeye calisiyor diye uzak duruyorsun.hani derler ya hirsizin hicmi sucu yok.birlik ve duzeni bozan ben olsam haklisin ama cok agir seyler yasadik degermiydi dersen asla degmezmis

Demek istediğim buydu kuzum değmiyor işt gene uzakta durup pişmanlık yaşamamak için arayıp sormak lazımm burdan o durumda olanlara mesaj vermiş oluruz.

Benim anneme de babanem çektirmiş gene annem yufka yürekli arar sorardı dedeme kendi çocukları bakmadı annem baktı bu dünyanın bu tarafı varsa ahireti de var Allah rızası için diyip yapmak lazım

Demek istediğim buydu kuzum değmiyor işt gene uzakta durup pişmanlık yaşamamak için arayıp sormak lazımm burdan o durumda olanlara mesaj vermiş oluruz.

Benim anneme de babanem çektirmiş gene annem yufka yürekli arar sorardı dedeme kendi çocukları bakmadı annem baktı bu dünyanın bu tarafı varsa ahireti de var Allah rızası için diyip yapmak lazım
Iste artik cok gec.keske boyle yapmasaydi.cunku sabredilebilecek seyler zaten es gecildi gormezden gelindi.yinede son aradiginda acmaliymisim hem kendim hem onun iyiligi icin

Kendinizi hiçbişeyle suçlamayın. annesi zamanında ölümü düşünüp iftira atmayacaktı siz niye keşke konuşaydım derdine giriyorsunuz. Ki size yenilir yutulur bir iftira atmamış.
Eşinizede hiç karışmayın onun annesi kendi içinde çözsün durumu. Ama siz rahat olun vicdan yapacağınız hiçbirşey yok

hmm sen boşanmış eşin bekarmıydı
öyle olsa bile ya çocuğunla gelirdin yada hamile
gelirdin kimsenin haberi olmasa bile kısa süre
içinde doğum yapardın falan ne olursa olsun ayrıca
emin olmadan böyle birşey atmak ortaya çok ayıp ve günah
bazen diyorlar ya adı kaynana hep mi kötü diye bence kaynananın
sadece adı yok evet hep kötüler...

sadece adı yok evet hep

Kendinizi hiçbişeyle suçlamayın. annesi zamanında ölümü düşünüp iftira atmayacaktı siz niye keşke konuşaydım derdine giriyorsunuz. Ki size yenilir yutulur bir iftira atmamış.
Eşinizede hiç karışmayın onun annesi kendi içinde çözsün durumu. Ama siz rahat olun vicdan yapacağınız hiçbirşey yok
Haklisiniz aslinda esimde beni suclamadigini acik bir dille ifade etti.fakat olayun cok taze olmasi sebebiyle tabii cok vicdan muhasebesi yaptim.suan esim ozgur kalmis gibi bana sicak davraniyor.ama tam tersini bekliyordum ben

sadece adı yok evet hep
Evet oyleydi fakat evlendikten 4 5 ay sonra hamile kaldim ben .en aptal insan bile basit bir matematik hesabiyla cocugun dogum gununu bulabilir yani boyle olmasina gerek yoktu

Rabbim rahmet etsin.
Attığı iftira , cahilliik yüzünden hesabını kolaylaştırsın...

Yaklasik olarak 1.5 2 ay once defalarca aradi fakat ben acmadim.esime soyledim bunu benide aradi yalvardi acsin telefonu diye dedi.artik hakaret duymak istemiyorum acmayacagim dedim
belkide pişman oldu helallik isteyecekti sizden.
Neyse artık Rabbim AİLESİNE SABIR versin.günahlarını afetsin....

Back
X