- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Yanlış yaptıysam telefon açmamak gibi uzatmazdım. Eğer eşinizi ailesiyle görüştürmemek adına etkilediyseniz o zaman pişmanlığınızda çok haklısınız çünkü bu ağır bir yük. Ama sen yapma etme dedikçe eşin illede ben annemle görüşmeyecem dediyse o zaman pişman olmana gerek yok. Vicdanını rahatlatmak istersen kayınbabanı evine çağırırsın elini öpersin eşinde babasıyla barışmış olur için rahat olurYazinizi iyi okuyun .ilk satirda konu sahibi neden uzuluyor yazmissiniz.gitsemiydim tuh demiyorum.esimi gondermek icin daha fazla caba gostermem gerekirmiydi seklinda yazilarim var.gercekten boyle bir konusma gecmese idi yada esime degil bana soylediler deseydim hakliydiniz fakat konu direk esimle konusuldu.kendisi duydu kendisi cevap verdi ve gorusmeyi kendisi kendi kesti.ben sunu aradim bu konumda kadin vefat etmis otesi yok hatalarim varmi.tekrar etmemek adina neden cunku esimin babasi sag.eger hatam var ise duzeltmek adina vicdanim var elbet uzuluyorum hic degilse esim adina cok uzgunum.pismanliklarimda var bunuda soyledim kadin aradi acmadim keske acsaydim dedim.siz hic hayatinizda yanlis karar verip keske boyle yapmasaydim demedinizmi