dediğim gibi konu açılınca çay özel bir çaydı onun sevdiği çaydı vs
ama bu da olağan değil
evet bunun için küçük çocuk bağırır, hatta ergen de bağırır ama kv yaşına gelen birisi bunu sorun etse de ses çıkarmaz
yani diyelim ki en değerli şey de kullanılmış, bitmiş geri gelir mi gelmez
ama bir hatalı varsa bu olayda eşiniz
size ortamı, annesinin tavrını vs anlatmalı ki ona göre davranın
kv dem normal değildir, örneğin buzdolabı boştur, ben ilk gördüğümde şok olmuştum, yokluktan sanmıştım
yokluktan değilmiş, o buzdolabına konulacak şeyleri az az alıyor yani anlatamıyorum raflar bomboş
annemin evinde de her yer çaka çaka doludur
benim buzluğum dolu der, benim buzluğum boş dediğim halden daha az vardır
en son bir başka gerekçe ile doktor ilaç verdi ve bana buzluğuna kurban etlerini yerleştirmeme izin verdi 13. yılımda
ondan önce buzdolabına bir şey koymadım hiç, yani masada kalanı bile zira kadın takıntılı
oğlum yeni doğmuştu, yemek getirmişler, yedik, artanı da oldu tabii
buzdolabını bir açtı, surat yerle bir oldu, neymiş dolabım çok doluymuş, o yemekleri koyacak yer yokmuş
ki koyacak yer vardı, tepsi ile koyacak kadar hem de
yani insanların farklı takıntıları var, eşim hala benim stokçu olduğumu düşünüyor ama ben stokçu değilim, annesi az az aldırıyor
kp artık hasta onu ikide bir gönderip bir şeyler aldıramıyor da biraz biraz evde bir şeyler oluyor
pandemi başında görümcem temizlik malzemesi almış götürmüş, bunları nereye koyacağım diye almamış, görümcem de alıp getirmiş kendi evinde depoya koymuş
bir gün eşime telefon etti, işte benim işim var anneme bu depodaki temizlik malzemelerini götürü müsün diye, sonuç götüremedi
zira onlara göre bu olağan ama bana göre değil
ben o temizlik malzemelerini kapının önüne bırakıp gelirdim ister içeri alır ister almaz
ama onlar hep annelerine susmuşlar, ben dayanamıyorum tepkisizliklerine
3+1 kocaman evde, sadece kp ve kendisi yaşarken, sürekli temizlik yapıp deterjan kullanırken iki şişe çamaşır suyunu koyacak yeri yoksa pasa gönlü bilir derdim, keza ablası da alıp geri getirmiş, eşimin de tek izin günü olan pazar günü şehrin öbür ucuna çamaşır suyu gönderecekmiş, anlattım bunu götürmedi
hatta şunu da ekledim, yeni duruma uyum sağlamayı öğrensin, baban gidip alamıyor, o zaman bitmeyecek şekilde evde muhafaza etmeyi öğrenmeli, öğretecek olan da sizsiniz dedim ama bilmiyorum bu söylediklerimin binde birini ilettiler mi
ben olsaydım yüzüne de söylerdim ama bana azıcık savunma yapıp susuyor artık öğrendi sözümü esirgemediğimi