eşimin annesi

Sıkıntı ne acaba
Bütün cocuklarina mi böyleler
evet kardeşlerden biri eşinden boşanıyor bu sebelerden ötürü bir diğeri ise ben kendisini hiç görmedim tanımadım yıllar önce kesmiş aile ile iletişimi para yetiştiremeyince eşi olaya el atıp baya arıza çıkartmış o gün bugündür kimse ulaşamamış

Anladım ama yaşıyorlar mı acaba diye edevletten bakmak da saçma geldi bu durumda da. Çok mu zor durumdalar maddi anlamda? Telefonları belli adresleri belli, Yine de yaşıyorlar mı öldüler mi acaba diye düşünüp durmak yerine bir arayıp, yaşadıklarından emin olup, maaşımı alınca yardım ederim diye geçiştirebilir, en azından hayatta olduklarını öğrenmiş olur.
zor durumda olduklarını sanmıyorum kendi evlerinde oturuyorlar baba emekli olmasına rağmen tüm kardeşler yüklü miktarda biz hariç ödeme yapıyor onun haricinde dediğim gibi civar esnaf yahut başka bireylerden yardım amaçlı nakdi yahut ayni yardımlar alınıyor

ama sanırım beni suçluyor çay konusunda bunu hissediyorum
Sen de suçluluk mu hissediyorsun 😳😳😳
Kardeşim canları c...neme, ne takıyorsun kafana? Eşin de çok merak ediyorsa gitsin kendisi görsün. Seni zorlarsa çayı bitiririm aman almayayım de.

hepinize günaydın ben 6 senelik evliyim bu 6 sene içinde eşimin ailesini yalnızca bir kaç kez gördüm hatta bir kardeşi ile henüz hiç tanışmadım nikaha kardeşleri ve babası katılmadı özel bir sebebi yok keyfiyen gelmediler evimize de hiç misafir olmadılar bunları yazmam da ki sebep beni anlamanız en son 2 sene önce evlerine gittik çünkü eşim artık sağ olup olmadıklarını merak ediyordu ondan öncede tam tarih veremiyorum ama bir 2 sene görüşmedik gittiğimizde merhaba vs diye resmi bir şekilde karşılandık kahve içer misiniz diye soruldu nezaketen teşekkür ettim çünkü somurtuk bir şekilde soruldu her neyse akşam oldu ve biz çok acıktık ben markete gidip alışveriş yapmayı teklif ettim çıkarken de sorduk marketten ne istersiniz diye bir evin neredeyse tüm temel ihtiyaçları sıralandı eşim bu sefer belki kabul görürüm umuduyla hepsini temin etti eve geldik yemek hazırlandı ve yedik sonrasında ben kendimce aptallık edip mutfağa gidip çay yapmak istedim kötü bir niyetim yoktu çayı fazla koydum diye eşimin annesi salona gelip bağırmaya başladı eşim özür diledi ve alıp yerine koyacağını söylemesine rağmen yine de yükses sesle çayımı bitirdi gibi ardı ardına cümleler kurdu ben o an tek kelime edemedim her neyse kalktık ve eşim yıkıldı bugünlerde sürekli yine sağ olup olmadıklarını merak ediyor e devletten bakıyor vs ama sanırım beni suçluyor çay konusunda bunu hissediyorum bu arada eşim evlenmeden önce ailesiyle yaşamıyordu yanızca para gönderiyormuş diğer kardeşler gibi aylık herkes para gönderiyor ve ziyaret vs etme durumu yok evlendikten sonra bizden para olayı bitti
Ciddi mğ bu? Yani cimri olabilir bu kabullenilmiş bir gerçek ama sağ olup olmadığını e devletten bakmak fln yani neden teleffonda konuşmuyorlar

Ciddi mğ bu? Yani cimri olabilir bu kabullenilmiş bir gerçek ama sağ olup olmadığını e devletten bakmak fln yani neden teleffonda konuşmuyorlar
o konuşmak istese dahi konu para vermeye geliyor o nedenle şuan ciddi bütçe açığı yaşıyoruz para ödeme gibi bir durumumuz yok maalesef hal vaziyet böyle olunca bu şekilde cezalandırıyorlar hiç unutmam ne kadar ekmek o kadar köfte cümlesini ben ilk kez kayınvalidem eşime bağırırken duydum

Sağ olduklarına e-devletten bakması çok saçma değil mi?

Anne babası, kardeşleri hiç biriyle mi iletişim kuramıyor eşiniz?

2 yıldır merak eden arar, gider, görür bir şekilde.

Size suç bulmasın eşiniz boşuna.

Sağ olduklarına e-devletten bakması çok saçma değil mi?

Anne babası, kardeşleri hiç biriyle mi iletişim kuramıyor eşiniz?

2 yıldır merak eden arar, gidere, görür bir şekilde.

Size suç bulmasın eşiniz boşuna.
yok emin olun hiç biri birbiriyle görüşmüyor kardeşlerden dediğim gibi ararsa eğer para isteniyor şuan ödeme yapacak maddi imkanda değiliz

Hepsi mi aynı yani, eşiniz hariç?

Enteresanmış.
diğer kardeşlerin bir suçları yok ki bir tanesi bir gece orada kalıyor yani o evde o sırada kot pantolonunu çıkartıp asıp öyle yatıyor baba bunu görür görmez cüzdanda bozuk kağıt ne bulursa ne yazık ki hepsini alıyor sabah minübüse bindiği an hiç parasının olmadığını fark ediyor çocuk

İyi de problemin asıl kaynağı ne? Aşırı anormal bir durum
yemin ederim toplanan onca paranın nereye gittiğine dair en ufak bir bilgim yok tek bildiğim sürekli aç olduklarını söylerlerdi faturaların kesildiğinden söz ederlerdi

Açık ara burada okuduğum en garip kayın ailesi. Yalnız deveye diken insana s... yaranır sözü ne kadar doğru ya. Burada yok altın yapmadılar yok eşya almadılar diye eşinin ailesi ile görüşmeyen gelinler varken siz nikahınıza gelmemiş, kırk yılda bi misafir olduğunuz yerde çayı laf etmiş insanlara para göndersek mi diyorsunuz adsfjsja bu da hayatın ironisi demek ki. Tabiki göndermeyin eşiniz de destek alsın bu aileden normal birey çıkmaz çok büyük risk almışsınız. Belli ki hastalar ama siz doktor değilsiniz. Eşinize ailenden bana bahsetme diye rest çekin gitmek isterse sizi sürüklemesin peşinde kendisi gitsin. Yoksa sizin de psikolojinizi bozar bunlar.

Back
X