Eşimin annesi

Yatak odasıda kız tarafınındır bu gayet herkesin bildiği bir şey erkek tarafı bi ton şey alıyor yemek odası oturma takımı bla bla yazmakla uğraşamam diğer türlüde kız bi beyaz eşya tabak çanak mı alıcak olur.
Beyaz eşyanın tamamı kıza ait değil ama o da bölüşülüyor

Varsa vermek zorunda herkes üstüne düşeni yapmak zorunda dünyaya getirmekle iş bitmiyor çünkü evlendikten sonrada evladı .koca insanlar olabilirler bir yağ olmuş kaç tl .ozman kimse evlenmesin paraları yoksa her anne baba elini çeksin evlatlarından cok mantıksız birsey söylediniz.durumu el veriyosa yapmalı saklamamalı
Merak ediyorum insan oturcağı eşyaları daha alamayıp ailelerden yardım bekliyorsa ilerde evini nasıl geçindirecek anne baba para verın erzak mı alacam diyecek ? Kira mı ödeyemedim para verin mi diyecek? Okutup belli bir yaşa gelen insan evlenmek istediğinde çalışıp birikimini yapar ailelere yük olmak yaslanmak yerine diğer türlü totosu yetmiyorsa evlenmesin aksi halde evide geçindiremez

Yatak odasıda kız tarafınındır bu gayet herkesin bildiği bir şey erkek tarafı bi ton şey alıyor yemek odası oturma takımı bla bla yazmakla uğraşamam diğer türlüde kız bi beyaz eşya tabak çanak mı alıcak olur.
Bence bu adetler her yerde farklı. Çünkü bizde de yatak odası ve oturma odası erkeğin. Kalan herşey kız tarafınındır.

İş yok kaç yere başvurdum pandemiden dolayı alım yok öncesinde de olmadı zaten ah çalışabilsem zaten kimseden bı beklentim olmazdı beklentimde yok ama yok yok diyip kendine o eşyası olduğu halde gidip alınca ona şaşırdım
Eşinizin annesi de iyi bir insan değil belliki. Oğlunun yatacak yatağı yokken evine eşya alması gerçekten üzücü.
Umarım en kısa zamanda iş bulursunuz da kimseye muhtaç olmazsınız.

siz heralde görümsesiniz ve yeni evlenicek kardeşiniz vs var . Neyse herkesin adetleri farklı uğraşamıycam

Bence bu adetler her yerde farklı. Çünkü bizde de yatak odası ve oturma odası erkeğin. Kalan herşey kız tarafınındır.
Ama yine hemen hemen aynı eşitleniyor şimdi genel olarak yatak odası kızındır. Birde bi beyaz eşya tabak çanak alıp geri çelip karşı taraftan şunun en iyisini alın şu kadar şunu alın demek saçma geliyor. Zaten en başta evlenmek isteyen parasını biriktirip kimseye yaslanmadan istediğini almalı

Merak ediyorum insan oturcağı eşyaları daha alamayıp ailelerden yardım bekliyorsa ilerde evini nasıl geçindirecek anne baba para verın erzak mı alacam diyecek ? Kira mı ödeyemedim para verin mi diyecek? Okutup belli bir yaşa gelen insan evlenmek istediğinde çalışıp birikimini yapar ailelere yük olmak yaslanmak yerine diğer türlü totosu yetmiyorsa evlenmesin aksi halde evide geçindiremez
Tamam parası olmayanlar evlenmesin o zaman sizin fikrniz bu sanırım.sevgili gibi yaşamayda karşı gelirsiniz ama :))

Aileler ne diye var acaba elbette birey kendi elinden geleni yapmalı çaresiz kalınca da arkasında bı ailesinin olduğunu bilmeli öyle doğurdum diyip ortaya salmak yok

Ama yine hemen hemen aynı eşitleniyor şimdi genel olarak yatak odası kızındır. Birde bi beyaz eşya tabak çanak alıp geri çelip karşı taraftan şunun en iyisini alın şu kadar şunu alın demek saçma geliyor. Zaten en başta evlenmek isteyen parasını biriktirip kimseye yaslanmadan istediğini almalı

Tamam parası olmayanlar evlenmesin o zaman sizin fikrniz bu sanırım.sevgili gibi yaşamayda karşı gelirsiniz ama :))

Yanlış bildiniz görümce değilim. Evlenicem ama karşı tarafa eşim olucak adamada her şeyimi yıkamam🤷🏼‍♀️
o zaman siz herşeyi kendiniz aldınız onlar size birşey almadı sizde kendinizi bu şekilde tesell, ediyorsunuz (:

Aileler ne diye var acaba elbette birey kendi elinden geleni yapmalı çaresiz kalınca da arkasında bı ailesinin olduğunu bilmeli öyle doğurdum diyip ortaya salmak yok
Hanımefendi sız daha kendınız çalışmıyorsunuz kv den bekliyorsunuz pardonda evli olarak siz niye eşinize yardımcı olmadınız ve ya olmuyorsunuz. Malum elinizde 500 lira kalıyor. Armut piş ağzıma düş mü?

Hanımefendi sız daha kendınız çalışmıyorsunuz kv den bekliyorsunuz pardonda evli olarak siz niye eşinize yardımcı olmadınız ve ya olmuyorsunuz. Malum elinizde 500 lira kalıyor. Armut piş ağzıma düş mü?
Keyfimden. Yatıyorum demi ben ne kadar ön yargılısınız ya iş olsa çalışırım herhalde demi keşke yazdığınız kadar kolay olsa herşey

şuan herkesin sizin konuşmalarınızda rrahatsız olduğuna eminim ama kanıtlayamam bu yaslanmak olmıyor elbette evlatlarımızı güçlü yetiştiricez ama birşeye ihtiyacı varsada maddi manevi destek olucaz

o zaman siz herşeyi kendiniz aldınız onlar size birşey almadı sizde kendinizi bu şekilde tesell, ediyorsunuz :-)
Erkek arkadaşım kemdi birikimini yapmış meslek sahibi bir insan aılesı hiç bir şey karşılamıcak. Altınlarına kadar kendisi yapmış. Beyaz eşyalarımı kendısı aldı zaten ben her şeyımı aldım yatak odam kaldı. Kendısı oturma odası, misafir odası ayrı olduğu için oranın eşyalarını alıcak. Her halde siz pek bilgili değilsiniz tüm evin perdesi halısı elektronik ürünleri bla bla var ya hani

Keyfimden. Yatıyorum demi ben ne kadar ön yargılısınız ya iş olsa çalışırım herhalde demi keşke yazdığınız kadar kolay olsa herşey
nerede oturuyosun iş konusunda bakarız bende aylarca bulamadım zor günler geçirdik şimdi çalışıyorum 3 aydır borçlarımız hala var ama elimiz rahatladı baya

şuan herkesin sizin konuşmalarınızda rrahatsız olduğuna eminim ama kanıtlayamam bu yaslanmak olmıyor elbette evlatlarımızı güçlü yetiştiricez ama birşeye ihtiyacı varsada maddi manevi destek olucaz
Buna bir şey diyen yok ki tabi ki insan evladına yardımcı olur zorda kalır olur ama sizde gerçekçi olun geçinemiyorsam elimde az miktar para kalıyorsa niye aileden bekliyim ilk önceliğim niye bu olsun kemdim niye çalışıp yardımcı olmuyorum

Kardeşim acelen neydi evlenmeseydin bekleseydin o zman biraz daha! Abicim anlamıyorum ya yatak odan yokken nasil evlendin ki sen? Kocana demedin mi bizim yatagimiz yok biraz daha bekleyelim paramızı biriktirip öyle evlenelim diye.

Back
X