Eşimin annesine düşkünlüğü

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Merhaba arkadaşlar daha önce burda konu açmıştım bebeğim 10 haftalık ve kalbi armadığı için alınacak perşembe günü son kez bakılacak. Eşim çok fazla çocuk seviyor üzüntümü eşimin yanında yaşayamoyorum eşim bu konuda hassas olduğu için sürekli teselli ediyorum. Kendim ise gece ağlıyprum o görmesin diye çünkü çok üzülür. Eşim tek erkek çocuk ve annesi çok düşkün sürekli arar ne yediğimizi nereye gittiğimizi ayrıntılı bi şekilde öğrenir her gün. Ben bebişimin kaybını yaşıyorken eşim teselliyi annesinde buluyor annesi zaten arar eşim onunla dertleşip ondan teselli arıyor. Diyeceksiniz ki annesi ne olacak ama o kadar zoruma gidiyor ki bu durum ne yapıcağımı bilmiyorum bebişim ve bu durum beni çok bunalttı annem üzülmeyin bak diyor eşim bende sana sürekli diyordum bunu diyorum. Ciddi anlamda kıskançlık krizine girdim ki böyle biri değilim siz olsanız naaprdınız

Geçmiş olsun.
Bence sizi uzmemek için yapıyordur. Şimdi ne dese sizin içinizi de yakmaktan korkuyordur.
Sizin de bu durumda eşinizden destek beklemeniz normal.
Bunu açıkça soylemelisiniz
İkimiz de kaybettik evladımızı desteği birbirimizde bulmak istiyorum de.
Belki sizi uzmemek için size yansıtmamak niyetindeyse anlar sizi.
Umarım bu süreci kolay atlatirsiniz, çok geçmiş olsun.

Gecmis olsun. Bebek ikinizindi sonucta oyle veya boyle acinizida birlikte yaşayip, teselliyide birbirinizde bulmalisiniz en cok. Rahatsiz olmaniz cok dogal. Sizi ailesi gibi benimseyememiş. Ayrica sende cok kasma duygularinizi saklanayin.

Siz annenizle dertleşmiyormusunuz?

Durumunuzun hassasiyetinden biraz abartıyorsunuz.Bırakın rahatlasın.

Anne sığınaktır.

Ben iste biz kadinlara kızıyorum.
Birakalim kendimizi.
Sen agla üzül icindekini yasa.
Bakalim o ne diyecek sana.
Ayrica annesi elbette dertlesecektir ama asiri aşırı ayrintiya gerek yok.

Annesi yahu o kadinda. Eminim kaynanada üzülmüstür bu duruma.Disarda baskalarinda teselli bulmasindan iyidir.

Siz annenizle dertleşmiyormusunuz?

Durumunuzun hassasiyetinden biraz abartıyorsunuz.Bırakın rahatlasın.

Anne sığınaktır.
Bir dertleşilir iki dertleşilir ben annemle bir kere bu konuyu konuştum ağladım daha da konuşmadım açmadım . Ama eşim her allahın günü iki üç defa konuşuyor o annesiyse ben de karısıyım

Kaynanam benden çok üzülemez beni arayıp neden böyle oldu demesini biliyor sanki bu dırumun olmasını ben istedim

Senden çok üzülemez tabii

Eşin üzülmüş ama senin üzüldüğünü görmüyor sen o üzülmesin diye üzüldüğünü saklarsan o da kendisi ile üzülen annesi ile paylaşır durumu

Yani ne bileyim bence eşin de senin kadar üzülemez o üzülmesin diye acını saklamak da bana mantıklı gelmiyor

Ay ne sıkıcı bir hayat. Tuvalete giderken de anlatıyo mu kocan? Yediği içtiği de mi konuşulurmuş? Ayy darallar geldi bana. Birde bunları koca diye başınıza bekçi dikiyosunuz:oha:

Ay ne sıkıcı bir hayat. Tuvalete giderken de anlatıyo mu kocan? Yediği içtiği de mi konuşulurmuş? Ayy darallar geldi bana. Birde bunları koca diye başınıza bekçi dikiyosunuz:oha:
Ay sizin kocanız mükemmel koca heralde banada darallar geldi şu inanır mısınız

Ay sizin kocanız mükemmel koca heralde banada darallar geldi şu inanır mısınız

kız kötü bir şey dememiş yahu hemen celallenmişsin..

yaşadığın şey çok kötü ama bana kalırsa bırak acısını nerede istiyorsa, kendisini nerede iyi hissediyorsa orada yaşasın.. hep erkekler yapmaz gibi geliyor ama ben bir kadın olarak annemi günde 10 kere arıyorsam bir erkek de arayabilir.. bence şimdi buna takılma, gerekirse birlikte bir psikoloğa gidip kısa sürede atlatmaya çalışın.. inşallah bundan sonra sağlıklı bebekleriniz olur, acınız hafifler..

Karşılıklı restleşmeyi bırakmalısınız hanımlar.

Back
X