• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin annesine yakalandik

Ah ah biz neleee sahit olduk gormesden gekdik
kv me oturmaya giderdik
eltim kaynim saat 8 bilemedin 9 gibu biz yaticaz deelerdi hadi iyi geceker derdik
neyse bir sure sonrw bir bakatiz ikiside yikanmis islak saclarla yanimizda
hatta bubu hirkez evde on dan fasla misafir varkende yapmislardi

Ah ah biz neleee sahit olduk gormesden gekdik
kv me oturmaya giderdik
eltim kaynim saat 8 bilemedin 9 gibu biz yaticaz deelerdi hadi iyi geceker derdik
neyse bir sure sonrw bir bakatiz ikiside yikanmis islak saclarla yanimizda
hatta bubu hirkez evde on dan fasla misafir varkende yapmislardi
.bari direkt uyusalardı niye millete görünüyorlar:-)

Kızlar,
Bu aksam kayınvalide de misafirdik.
Koridor da kimse yokken eşimi öpeyim dedim :KK43:
Annesi bi geldi..
Ama biz baya opusuyorduk..
Gitti sonra hemen
Bizde içeri masaya gittik
Tabi eşimin yanında bile oturmadım:D
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Az önce pek bi yakındiniz dedi..
Kahkaha atıyor bir de... Ayyy
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde :KK43::KK43:
Nolacak canım nikahlı kocan yani, yatakta sizin ne yaptığınızı düşünüyor ki, takılma olur böyle kazalar :)

Neeee ay bi tam anlatsana:)
annemle yaşıyorduk o ara
evde yoktu ,benim aklıma da manyakça bir fantazi geldi :) :)
eşimin eşorfmanına ikimiz girerek ayakta
duvara dayanıp sevişmek (hehe açık oldu ama tavsiye ederim )
zira Çok birleştirici bir olay :)
nesse o ara annem eve geliyor,biz aynı eşofmanda kendimizden geçerek :)
anneme kulak işkencesi yapıyoruz...
:))) sonrasında ikaz etti...anlık kendimden tiksinme utanç ve soğuma yaşadıktan sonra
sende erken gelmeseydin canımmm diye içimden yine kendimi telkin ederek olayı atlattım :)

bizim de sevişme sonrası çıplak yatmalarımız var.. bir gece öyle yatarkene sabah kv girmiş odaya, telefonu bizim odadaydı, onu almaya... yerde madensuyu şişesi vardı ona çarpmış, şişenin sesine uyandım, arkası dönüktü bana, bir baktım benim memeler fora. tir tir de titriyorum ne yapacağımı şaşırdım. gözümü kapadım hemen uyku numarası.. ııhhmm diye sırtımı döndüm yani yüzüstü yattım , iki kıkırdadı gitti. 1kaç saat sonra kahvaltı hazırlamış, biz çıktık odadan, öptü sarıldı günaydın iyi uyudunuz mu dedi :D ahahahahayyy :D çoook utanmıştımm...

firat+azindan+opmus.jpg

:D :D :D Yaa sabah sabah çok eğlendirdiniz beni vallahi. Aman ne olacak yadırgamış olsa sofrada bunun esprisini yapmaz ki zaten.. Hem neyini yadırgayacak öyle de bişey var. Kocan yahu o senin öpersin de ..... de de de yani :) Hatırladıkça gülünesi bir olay utanmayın yanii :)

Back
X