• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin annesine yakalandik

biz de nerdeyse asansorde yakalaniyorduk.
esim sagolsun butun gece fosur fosur uyur, nerde bir atraksiyon gozu acilir.

Bence çok çirkin olmuş.
Siz kayınvalide ve kayınpederi kendi koridorumuzda yakalasanız ne düşünürdünüz?
Oh oh ne güzel, hala birbirlerini seviyorlar diye mi?
Yabancıları neyse de insanın yakınlarını öyle görmesi kabuslara girecek türden bişey

Hiç üzülme bence bu lafları söylediği için bu kaynananın ayıbı.
Ağır bir kadın olsaydı olayı gördüğü gibi görmezden gelir unutur, yüzünüze de hiç vurmazdı!....

Ay ne samimiyetsiz yorumlar var arkadaş.
Çocuklarının sinekten bile psikolojisinin bozulabileceğini savunanlar ortalıkta sevişenleri savunuyor komik.

Bende desteklemiştim ama hiç bu açıdan düşünmemiştim...

böyle bişey benm başıma gelmişti...

benm görmcemle eşi çok fena kudurmuşlardı öpüştüler dokundular nerdeyse daha ileri gidebilecek durumdalardı..

3 ümüz arabadaydık eşim arkamızdan geliyordu başka arabayla bende görmcemlerin arabasına bnmiştim...

arkada ben önde de onlar kendimi öle kötü hissettimki ewe döndüğümüzde ağlamıştım eşime de anlatmıştm ablanlar böle böle yaptılar ben sizin gelininizim ewinde yapsınlar bnm yanmda nie kuduruolar demiştim...

bizim cnsel anlamda problemimiz olduğu için ister istemez çok alınmıştm ve üzülmştüm....

yine de gerçekten ewinde yapmak lazım insnların özel hayatı 4 duvar arasında kalır milletn gözü önnde yapılmaz..

konu sahibi yakalnmş ama ben direkt gördm yani karşmda yaptkları için....
Bu tip insanlar teshirci bence.bizim Kültürümüzde ulu orta opusmek hos karsilanmaz.yabancilarda normal bir durum.ama biz alisik degiliz.bunu bilmelerine ragmen kendilerini sergilemeleti igrenc ya.ben olsam ayip derdim utanin biraz .sapiklik var bence okadar masum degiller.oyle fantazileti olan ciftler var bizi izlesin birileri diye yapiyorlar igrenc

Kızlar,
Bu aksam kayınvalide de misafirdik.
Koridor da kimse yokken eşimi öpeyim dedim :KK43:
Annesi bi geldi..
Ama biz baya opusuyorduk..
Gitti sonra hemen
Bizde içeri masaya gittik
Tabi eşimin yanında bile oturmadım:D
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Az önce pek bi yakındiniz dedi..
Kahkaha atıyor bir de... Ayyy
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde :KK43::KK43:

bencede boşverin. ben daha kötüsünü yaşadım
nişanlıydıy öpüşürken babama yakalandık adam öyle bakakaldı hiç unutamıyorum o bakışını:KK57:

ne güzel mutlusunuz ki sevgiliniz zamansız bile taşabiliyor :)) Kayınvaldenizin daha mutlu olması lazım utanmayın mutlu olun :))

Kızlar,
Bu aksam kayınvalide de misafirdik.
Koridor da kimse yokken eşimi öpeyim dedim :KK43:
Annesi bi geldi..
Ama biz baya opusuyorduk..
Gitti sonra hemen
Bizde içeri masaya gittik
Tabi eşimin yanında bile oturmadım:D
Karşı karşıya oturduk
Ve ayran içiyorduk
Kayınvalidem ayran içtiler ayrı düştüler mi ne bişey dedi.. Gulmeyin görüyorum..
Az önce pek bi yakındiniz dedi..
Kahkaha atıyor bir de... Ayyy
Lütfen utanılacak birsey yok diyin... birdaha evine gitmem hatta bir süre görmem unutur heralde :KK43::KK43:

mutluluğunza şahit olmuşşş ne güzel :)))

bende olsam çok utanırdım lakin sizin böyle sevgi dolu olmanıza bence sevinmiştir. o kadar takılsın boşver takma... zamanla neleri unutmuyoruz bu da unutulur.

Nolcak ya evlenmiş barklanışsın kocan o senin bişicik olmaz .Bu erkeklerde birileri varken kıstırmak kaçamak ne hoşlarına gidiyo :-)

Puhahahahaha ne güzel dertmis bu yaaa :KK53: Ne hissetiginizi anliyorum utanir insan ama KV de hosmus yani ne güzel espiriye vurmus :KK48: Vallah sanlisiniz bide laf soksaydi terbiyesizler falan diye, bence o bile mutlu olmus sizin mutlulugunuza :KK37: Bidakine daha dikkatli olursunuz...:KK60:

Back
X