• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesiyle yılbaşı?

Konumu okuyup ona göre yazsaydiniz eğer gerçekten ciddiye alabilirdim sizi. Okusaydiniz misafirin evimin salonunda yattığını da eşimle neden dışarı çıkmadığımi da anlardiniz. Çocuğuna yatırım gözüyle bakan insanlarin iyi niyetinden şüpheliyim. Yazık kızınıza da çok üzüldüm gerçekten. Biraz okusaydiniz eğer bunların tek kelimesini bile yazmazdiniz bana. Niyetimi bilmeden esip gurlemissiniz ama işte önce bi okumak lazım. Herşeyin başı eğitim ama yurtdışı sart değil.
terbiyeni bozma ...saygısızlaşma...yatırım ne demek benim maddi durumum iyidir çok şükür kendim çalışıyorum ve nasıl böyle saçma yorumlar yaptığına şaşmamalı sen haksızsın kadınıda evden git demeye hakkın yok kendin baksana eşine bakmaya bile acizsin

Şimdi bu kişi eşiniz hasta ve size yardımcı oluyor yani git demek yakışık almaz. Zaten ben giderim demiş sizden çok ısrar görmeyince gider belki ya da gecenin sonuna kadar kalmaz gider. Evi 20 dk ise dediğiniz gibi neden eşinize bakmak için sizde kalıyor onu da anlamadım ama eşinize kendiniz de baka bilirdiniz ha çalışıyorsanz ve o eşinize bakıyorsa eşinizin anne sen evine git demesi de olmaz o kadar hizmeti var artık bakacaksınız duruma göre gitmek isterse gider zaten konu açmayın siz eğer birşey derse sen bilirsin anne der geçersin yani ama birarada olmak da güzeldir eğer kaynanan kalacaksa annenleri de çağır zaten kaynanam var yalnız olmayacağız gelin dersin ben kalabalık daha çok seviyorum.
Evet canin ben calistigim icin annesi bakıyor eşime. O yüzden cok ayıp olur yani bakıp bakmamsindan ziyade evdeki birisine git denmez ki. Kendiliginden bilmeli. Benim annem hayatta değil. Babami ve kardeşimi çağırdım ama gelmek istemiyorlar. Haklılar çünkü cok resmi bir ortam oluyor kimsenin ortak konusu olmuyor filan. Akışına bırakacağım artik. Günlük de gidip gelebilir evine ama o da onun tercihi sonuçta karisamamki.

terbiyeni bozma ...saygısızlaşma...yatırım ne demek benim maddi durumum iyidir çok şükür kendim çalışıyorum ve nasıl böyle saçma yorumlar yaptığına şaşmamalı sen haksızsın kadınıda evden git demeye hakkın yok kendin baksana eşine bakmaya bile acizsin
Hanımefendi yazmayın rica ederim. Kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

Hanımefendi yazmayın rica ederim. Kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.
sen çalışıyorsun anladık akşamdamı çalışıyorsun eşine bakamıyorsun bile..ayrıca komik olan sensin bir yılbaşı diye çocuk gibi annesi var diyorsun..hiç olgun değilsineşin hasta sen yılbaşı düşünüyorsun tövbe yarabbim:)

sen çalışıyorsun anladık akşamdamı çalışıyorsun eşine bakamıyorsun bile..ayrıca komik olan sensin bir yılbaşı diye çocuk gibi annesi var diyorsun..hiç olgun değilsin
Akşam ben bakıyorum. Annesi bizde kalmayi tercih ediyor git mi deyim? O büyüttü yurtdışında okuttu. Bizi ayırmaya kalkar sonra git denir mi hic kadına?

Akşam ben bakıyorum. Annesi bizde kalmayi tercih ediyor git mi deyim? O büyüttü yurtdışında okuttu. Bizi ayırmaya kalkar sonra git denir mi hic kadına?
eşin bakıma muhtaça yılbaşı neyine kendine gelsin önce sen eşinide düşünmüyorsun

canım zaten sende kv ye git dememişsin anladığım kadarı ile. git denmeyeceğininde farkındasın ki bunu belirtmişsin. keşke o farketsede en azından bari yılbaşında sadece evine gitse ama oda oğluna bakıyor sana yardımcı oluyor kötü nyetli değil belliki. seninkiside heves tabi insan eşi ile başbaşa olmayı ister mutlaka. ama sonradan araya tatsızlık girecekse bir geceliğine yaşayacağın zevkte burnundan gelir.zaten eşinde rahatsızmış seneye yılbaşına kadar tamamen iyileşir o zaman başbaşa kalırsınız . hem çokta önemli değil bence baş başa kaldığınız her an özel olacaktır mutlaka sizin için. canını sıkma çok fazla.

eşin bakıma muhtaça yılbaşı neyine kendine gelsin önce sen eşinide düşünmüyorsun
Ya derdin tartışmaksa o ben değilim. Çocuk dediğin kişi eşim oluyor sanırım! Hasta değil ameliyatli raporlarını gonderiyim istersen ona göre ne yapip ne yapamayacagimiza sen karar ver olur mu. Ben yilbasini onemserim sen onemsemezsin. Ben senin onemsememene geri kafalı mantığıyla bakmıyorsam sen de beni çocukça bulmamalisin. Ya da bul. Evet çocuk ruhluyum çok yeni evliyim ve hevesliyim. Bu neden seni bu kadar rahatsız ediyor. Sen çok olgunsun hethalde. Hayatta herseyi yönetip elinde tutabiliyorsun sanırım. Bak dertlerin olabilir ama insanların üzerine ortada birsey yokken saldırmak sana çözüm sağlamaz. Ben efendi gibi derdimi paylaşıp konuşuyorum arkadaslarla. Herkese de çok teşekkür ederim bana yol gösterdikleri icin.

Ya derdin tartışmaksa o ben değilim. Çocuk dediğin kişi eşim oluyor sanırım! Hasta değil ameliyatli raporlarını gonderiyim istersen ona göre ne yapip ne yapamayacagimiza sen karar ver olur mu. Ben yilbasini onemserim sen onemsemezsin. Ben senin onemsememene geri kafalı mantığıyla bakmıyorsam sen de beni çocukça bulmamalisin. Ya da bul. Evet çocuk ruhluyum çok yeni evliyim ve hevesliyim. Bu neden seni bu kadar rahatsız ediyor. Sen çok olgunsun hethalde. Hayatta herseyi yönetip elinde tutabiliyorsun sanırım. Bak dertlerin olabilir ama insanların üzerine ortada birsey yokken saldırmak sana çözüm sağlamaz. Ben efendi gibi derdimi paylaşıp konuşuyorum arkadaslarla. Herkese de çok teşekkür ederim bana yol gösterdikleri icin.
ilk taşı sen attın bana..ceremesini çekeceksin..evladımı yatırım gibi gördüğümü söyledin terbiyeni bozdun beni kışkırttın derdim yok çok şükür bunu nerden çıkardın... ben sana saldırmadım güzelce önerimi belirttim ama sen negatif yorumlara gelemiyorsun eşin ameliyatlı nelerin peşindesin...beni rahatsız etmiyor sen bana saldırıyorsun ve ben altta kalmıyorum olay bu

hayatta 1 tane kızım var o benim herşeyim ... buraları okurken hep böyle şeyler görüyorum bir istenmeme sözkonusu ,çok üzülüyorum o evladı ben büyüttüm ben eğittim ben uyumadım...ve birisi gelip sen git diyemez arkadaş derse ben o evliliği bozarım alırken iyi güzel sonrada annen olmasın...oldu canım tabiki herdakka yanlarında olmam olamam kendi hayatım var sosyal biriyim ama beni kızımla bir Allah ayırır bukadar net anneleri istemeyen kişiler evlenmesin...o kadın sanan kızar hakaret eder eyvallah ama diğertürlü hoş değil
Bak bu senin yorumun ilk yorumun. Ben eşimin annesine git demedim ki. Yani bi algılama sorunu oldu diye yetinmeyip açıkladım sana ama o da fayda etmedi.

Merhaba arkadaşlar. Eşimin annesi bir süredir bizimle kalıyor. Eşim bi operasyon geçirdi ve bize yardımcı oluyor. Sorun şu ki bu bizim esimle ilk yılbaşımız olacak ve ben başbaşa olmak istiyorum. Annesi laf arasında ben evime gidiyim siz başbaşa kalın dedi ama giderse evinde de o yalnız olacak. Annesi de gitmek istemiyor ama nezaketen söylüyor gibi... ben de ne kal ne de git dememek için bizden mi kaçıyorsun deyip şakaya vurup geçiştirdim. Annesinin hemen uykusu geliyor biz oturuyoruz yani o perişan oluyor ben de rahatsız. Ben madem annesi bizde olacak hic olmazsa ev kalabalık olsun da eglenelim diye kendi ailemi de çağırdım ama gelmeyecekler bizi rahatsız etmemek için. Ilk yılbaşımız olduğu için açıkçası esimle romantik bir aksam geçirmek istiyorum ama annesine kalması için ısrar etmezsem de vicdanim rahatsız oluyor. Gerçi birdaha gidiyim demeyecek belki de kendiliginden kalacak. Yani kendi evi de yirmi dk mesafede bizim eve ama bilemedim ki ne yapsam.
Ama bu ilk yılbaşınız. Birdahaki yılbaşları özel günler ilk olmayacak. Kaynananız anlayışlı gibi geldi bana. Bi günde yalnız duruversin nolacak

Ama bu ilk yılbaşınız. Birdahaki yılbaşları özel günler ilk olmayacak. Kaynananız anlayışlı gibi geldi bana. Bi günde yalnız duruversin nolacak
Evet canım ben de öyle düşünüyorum. Ilk olacagi icin bu kadar heveslendim sanırım. Anlayışlı birisi ama bakalım benim bişey söylemem doğru olmaz. Kendisi karar verecek artık.

Evet müdahale etmeyip akışına bırakacağım sanırım. Kimseye git diyemem asla. Kalsa da huzur bozmaya gerek yok. Bazı arkadaşlar yanlış anlamış ben eşimin annesini istemiyor değilim sadece başbaşa olmak istiyorum.

Anladım, dediğiniz gibi huzursuzluğa gerek yok gerçekten küçük bir mevzu.. En azından yılbaşından sonraki günler için laf arasında denebilir gibi geliyor bana yazdığım.. :KK51:Tabi sessizliğiniz kullanılmaz umarım daha ileride, şimdiki için çok gerekli değilse de gereken konular çıkabilir.
Anladım ben sizi, ailelerimiz de olsa birey olarak hayatlarımız istek ve planlarımız olabiliyor bu onlara saygısızlık yapacağımız onları istemeyeceğimiz anlamına gelmiyor ki.. Baş başa kalma isteğini hissetmeniz de normal ama sonradan tatsızlık olmasındansa artık kendi düşünürse deyip bir şey dememek daha uygun duruyor, zaten yardımda da bulunmuş size..

Eşinin annesi kaç yaşında bilmiyorum ama insanlar yaşlandıkça biraz daha duygusal oluyorlar. Yılbaşı onun için önemsiz bir günmüş gibi görünüyor olabilir ama eğer tek başına kalırsa sanki bir köşeye atılmış ve istenmiyor gibi düşünebilir kendince, ben sırf bu sebepten senelerdir hiç bir yeni yılı arkadaşlarım veya sevgilimle geçiremedim anam yalnız kalmasın diye. Git kızım, keyfine bak benim için önemli değil, yılbaşı herhangi bir gün diyor ama içinin öyle demediğini biliyorum. Sen de zaten kadıncağız da bu hassasiyetin oluşabileceğini az çok tahmin ettiğin ve kıyamadığın için açmışsın bu konuyu.

Her ne kadar yemekten sonra uyuklamaya başlayıp sizin planlarınızı bozacaksa da bu yıl idare et ama gelecek sene mümkünse eşinle ufak bir kaçamak yapıp başbaşa olun.

Madem sizin için özel birgün yalnız başına bir yılbaşı gecesi geçirmenin ne kadar üzücü olacağını anlarsınız. Bana göre illa başbaşa geçirelim denecek, romantik b ir gün de değil yılbaşı, herhangi bir cuma gecesi istediğiniz tarZda başbaşa bir gece hazırlayabilirsiniz eşiniz ve kendiniz için. Ama yılbaşı tıpkı bayramlar gibi sevdiklerimize biraraya gelebilmek, kalabalıkları biraraya toplamak için var. Klasik yılbaşı menülerine, oyunlarına bakarsanız anlarsınız zaten bunu.

Doğum günü evlilik yıldönümü başbaşa olmalı yılbaşında aynı fikirde değilim. Kalabalık ev kalabalık sofra güzel oluyo.

Tabi bu tercih meselesi.
Kv evi yakınmış 9 dada uyuyomuş evine gidebilir 9da.
Hem yemeği birlikte yemiş olursunuz hem yine başbaşa kalmış.

Eşin için geldiğini 4gündr evde olacağını yazmışsın. Anne ben 4gün evdeyim sende çok yoruldun ben işe başlayınca gelirsen dinlenmiş olursun diyebilirsin.

ya kimse kusura bakmasın da sen haklısın
ben inan annemin evinde bile rahatça yatamıyorum kendi evime gitmek istiyorum bir an evvel..

Ama kadın ameliyatli oğluna yardimci oluyormuş hem hasta baktirip hemde kendi evinde yatsın demek bencillik olmuyor mu

biz kadınlar ne kadar hassasiz bu özel gün meselesinde yahu. konu sahibinin eşi hic düşünmemis bile özel olacak yalnız olmaliyiz falan diye benim bu kadar önemsedigim birsey eşim için olsada olur olmasada tadinda olsa benimde hiç umrumda olmazdı vala:KK14:

Back
X