• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesiyle yılbaşı?

Yok canım asla kalbini kirmam zaten böyle birşey için çünkü kadının kötü bir niyeti yok. Ben gönlümden geçenleri söyledim. Git diyecek degilimki. Sadece çok israr edemem belki bilemiyorum ya.

rabbim eşinle sana uzun bir ömür mutlu mesut huzurlu bir evlilik versin arkadaşım.. yılbaşıdır, sevgililer günüdür bunlar cidden fani şeyler.. hiçbir şeyin ilki sonu yoktur.. 10 sene yılbaşı kutlamazsın bir kere bi kutlarsın bi ömre değer.. kayınvaliden ile aran normalde iyi ise bırakın kalsın.. sonuçta destek amaçlı gelmiş.. seni anlıyorum eşinle başbaşa vakit geçirmek istiyorsun ama bir sağlık durumu söz konusu.. bu kalma işi tekrara düşerse, her seferinde anlayışsızlık yaparsa ilerde tepki gösterirsin.. şimdilik yaşlı insanı üzme sen kazanırsın eşinin gözünde emin ol..
dediğim gibi rabbim uzun güzel yıllar versin size daha güzel ne yılbaşları geçirirsiniz.. bunu takıp da canını sıkma en nihayetinde eşinle başbaşa da olsan evde yapacağın pijama terlik televizyon..

Merhaba arkadaşlar. Eşimin annesi bir süredir bizimle kalıyor. Eşim bi operasyon geçirdi ve bize yardımcı oluyor. Sorun şu ki bu bizim esimle ilk yılbaşımız olacak ve ben başbaşa olmak istiyorum. Annesi laf arasında ben evime gidiyim siz başbaşa kalın dedi ama giderse evinde de o yalnız olacak. Annesi de gitmek istemiyor ama nezaketen söylüyor gibi... ben de ne kal ne de git dememek için bizden mi kaçıyorsun deyip şakaya vurup geçiştirdim. Annesinin hemen uykusu geliyor biz oturuyoruz yani o perişan oluyor ben de rahatsız. Ben madem annesi bizde olacak hic olmazsa ev kalabalık olsun da eglenelim diye kendi ailemi de çağırdım ama gelmeyecekler bizi rahatsız etmemek için. Ilk yılbaşımız olduğu için açıkçası esimle romantik bir aksam geçirmek istiyorum ama annesine kalması için ısrar etmezsem de vicdanim rahatsız oluyor. Gerçi birdaha gidiyim demeyecek belki de kendiliginden kalacak. Yani kendi evi de yirmi dk mesafede bizim eve ama bilemedim ki ne yapsam.

Merhaba bu olayı sorun yapmaman senin olgunluğunun göstergesi, ilk - son yılbaşı sonuçta farkedermi doğumgünü değilki bu, kadın gelmiş yardım ediyor yılbaşında git başbaşa olalım sonra gel olucak iş mi , adil değil :KK62:

Kadın şuan iyi duygularıyla ve yardımcı olmak için evinizde kalıyor, git demek olur mu ? Yazık, zaten gideyim ben falan demiş, kal demenizi bekleyerek.. İlkin, sonuncunun hiçbir önemi yok, bütün yılbaşılar sizin. Seneye istediğiniz şekilde girersiniz. Annesi ile beraber girin, rahatsız etmeyeyim diye erken yatmaya kalkarsa da izin vermeyin. İnsanın sevdiğinin yanında olduğu her yılbaşı zaten güzeldir. Kalp kırmaya, gücendirmeye hiç gerek yok.

:KK9::KK9::KK9::KK9:

evde baska tv var mı. yada salondaki tvnin yatak odana gelme imkani. zaten 9 da uyuyormus. film açar seyredersiniz.

laptop bile olur. kucağıniza alip seyredin. farklı bir anı olur...

size yardım için gelmiş. zevk için olsa açıkça eşin konuşsun derdim.

Yılbaşı romantik bir günmüdür kii. Sevgililer günü olsa neyse,, Yılbaşı dediğin cümbür cemaat harala gürele girince daha eğlenceli olmazmı..Yada benmi yabancıyım böyle şeyleree
Kırmayın kadıncağızı. yıllar geçince ilk yılbaşını son yılbaşını nasıl geçirdiğinizi hatırlamazsınız bile ama kırılan kalpler tamir olmaz..Anı yaşayın hayat size ne getiriyor ise onunla eğlenmeye çalışın .Bende ailenizide çağırıp cümbür cemaat kutlamanız taraftarıyım..
Yok canım tabiki kıracak degilim. Gidiyim dediginde sen bilirsin bile demedim ben kırılır diye. Sorun su ki ailem gelmek istemiyor esimin annesi de dokuzda onda uyuklamaya basliyor. Ben de rahatsız oluyorum zirla oturuyor çünkü. Yani dediğin gibi Cümbür Cemaat bi halimiz yok.

Yok canım tabiki kıracak degilim. Gidiyim dediginde sen bilirsin bile demedim ben kırılır diye. Sorun su ki ailem gelmek istemiyor esimin annesi de dokuzda onda uyuklamaya basliyor. Ben de rahatsız oluyorum zirla oturuyor çünkü. Yani dediğin gibi Cümbür Cemaat bi halimiz yok.
Canım O zaman iyi ya bırak kadın 9 da 10 da uyusun yatır odasına sende kalan kısmı için odanızda romantik romantik planlar yap..

Bence kayınvaliden zor zamanında sana yardımcı olmuşken sen ona bunu yapma lütfen o zaten eminim ki erkenden odaya gider yalnız olacağına hep birlikte olun hatta belki onunla hazırlarsınız masayı falan Allah ın izniyle ne seneleriniz olacak mutlaka basbasa kutlarsın ki aslında birsey diyim mi yılbaşı veya birgün sonra hiç farketmez sevenler her zaman romantik bir aksam gecirebilir :) :)
Canin annesi salonda yatiyor ve dokuzda onda uyuyor. Yani işi biraz da bu zorlaştırıyor.

Siz bence karışmayın eşinize aynı buraya yazdığınız gibi izah edin o halletsin. Gelinler böyle birşeyi ne kadar kibarlıklada söylese batar oğulları dese birşey olmaz.

hayatta 1 tane kızım var o benim herşeyim ... buraları okurken hep böyle şeyler görüyorum bir istenmeme sözkonusu ,çok üzülüyorum o evladı ben büyüttüm ben eğittim ben uyumadım...ve birisi gelip sen git diyemez arkadaş derse ben o evliliği bozarım alırken iyi güzel sonrada annen olmasın...oldu canım tabiki herdakka yanlarında olmam olamam kendi hayatım var sosyal biriyim ama beni kızımla bir Allah ayırır bukadar net anneleri istemeyen kişiler evlenmesin...o kadın sanan kızar hakaret eder eyvallah ama diğertürlü hoş değil

evde baska tv var mı. yada salondaki tvnin yatak odana gelme imkani. zaten 9 da uyuyormus. film açar seyredersiniz.

laptop bile olur. kucağıniza alip seyredin. farklı bir anı olur...

size yardım için gelmiş. zevk için olsa açıkça eşin konuşsun derdim.
Evet laptopla bi çözüm uretebilirim ancak ve ancak. Zevk için bile olsa ben konuşmasını isteyemezdim işte. Beni biraz sessiz görüyor annesi gecen gun laf arasında söyledi. Bu iyi birsey mi kötü birsey mi bilemiyorum.

bir daha söylerse sen bilirsin diyebilirsin
veya eve genç arkadaşlarınızı, kuzenlerinizi davet edin
e zaten gençlerin yanında sıkılır, kalmak istemez diye düşünüyorum
hatta eşin için ona değişiklik olsun diye arkadaşlarımızı çağırsam iyi olur di mi anne falan diye danışır gibi söyleyebilirsin

Bu konuya 2 turlu yorum yapildi. Ozet olarak,

1. Annenizi kirmayin. Birlikte eglenin.

2. Basbasa gecirin. Yeni evlisiniz.

Sonuc ise siz iki turlu yoruma da yanaşmiyorsunuz. 8 sayfadir ayni şeyi soyluyorsunuz. Nasil bir yorum bekliyorsunuz anlayamadim.

Bence sizde kalsin illa yilbasinda romantik olmak gerekmez kadin yazik tek baaina napsin :( kendimizi koyalim yerine bu arda sen napiyorsun dersen ilk yilbasimida bu yilda esimin ve benim ailemle beraber geciriyorum :)

ah şu zamane gençleri:eek:...şaka bir yana.ilk yılbaşımızı hatırladım.bekar görümcem, bizde kalmıştı,evde canı sıkılıyormuş diye.üstelik 1 aylık evliydik.
konu sahibi,kayınvalidenizin, sizin ailenizle arası nasıl?anneniz kendilerine davet edebilir dünürünü.gel bizde oturalmı.gençler yalnız kalsın sen de yalnız kalma diyebilir.

hayatta 1 tane kızım var o benim herşeyim ... buraları okurken hep böyle şeyler görüyorum bir istenmeme sözkonusu ,çok üzülüyorum o evladı ben büyüttüm ben eğittim ben uyumadım...ve birisi gelip sen git diyemez arkadaş derse ben o evliliği bozarım alırken iyi güzel sonrada annen olmasın...oldu canım tabiki herdakka yanlarında olmam olamam kendi hayatım var sosyal biriyim ama beni kızımla bir Allah ayırır bukadar net anneleri istemeyen kişiler evlenmesin...o kadın sanan kızar hakaret eder eyvallah ama diğertürlü hoş değil
Benim konuma yazdığıniz için üzerime alıyorum yazdıklarınızi. Ama yanlış anlamışsiniz. Benim istememe gibi bi olayım yok. Eşimin annesi dokuzda bizim oturduğumuz yerde yani salonda uyuyor. Ve ben yılbaşında bu sebepten ötürü yalnız kalmak istiyorum. Evet o kadın büyüttü baktı besledi ve ben sırf buna saygimdan bana gidiyim dediğinde sen bilirsin bile demedim alınır kırılır diye. Daha ne yapmam gerek yalvarmam mi kalması için. Anneler söylediğiniz gibi kıskanç olup EVLİLİĞİ BOZACAK ZIHNIYETTE olacaklarsa eğer hiç zahmet edip de evlendirmesinler çocuklarını. Onlar sizin yavrunuz, malınız değil.

Back
X