- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi gunesligunlergorecegiz
-
Eşlik hakları seneye göre rütbe almıyor ki?Eş dediğin nikah kıyılmış daha yeni 10-20 yıllık eş değil ki? Adam zaten bilerek bırakmış arabayı km den anlaşılır zaten kaç km yaktıkları. Tamamen adamın tasarrufunda olan bir şey
Bekarsın ve bilmiyorsun sus lütfen hshshsYo tam tersi adam haksız bulunurdu ‘ne demek senin emeğin,senin kredin,senin kardeşin,senin yeğenin adama ne oluyor? Daha yeni nikah kıyıldı bu ne karagözlük boşan derlerdi. Benim eşim kaç yıldır kendi aracını bizim aileye tahsis etti vs yazarlardı
Biraz daha onlarda kalabilir..Doğru olan da bu dediğin gibi ama deprem şehrindelerdi yakınlarını kaybettiler filan bir de arabayı yanıma almayı isteyerek onları zora sokmak istemiyorum aslında ama bilemiyorum
Selamlar kizlar size bir şey sormak istiyorum çok kararsız kaldım
Eşim emniyet mensubu biz nikah yaptık geçen yıl. Düğün birkaç aya olacak
Eşim ev goturelemeyen yerde olduğu icin arabası hep kaynımlardaydı onlar kullanıyordu hâlâ da öyle
Düğünden sonra arabayı bulunduğum şehre yani yanımda olmasını isteyerek arabayı buraya bırakmasını istesem sizce ayıp etmiş mi olurum?
Çünkü onların arabaları yok ve alındığından beri onlar kullanıyor eşim ve ben sadece izinlerde kullanıyoruz. Bu arada eşimin tayinine bir yıl var bir yıl daha ayrıyız izinlerde beraberiz.
Benim ehliyetim var bu arada,
araba bana arada sırada lazım oluyor ama abisi hemen hemen her gün kullanıyordu iş için çocuklarını hastaneye götürmek kendi gezmeleri vs.
Umarım konuyu anlatabilmişimdir. Sizce ne yapmalıyım?
Dün bir bugün iki bu ne acele şimdiden bırakın da eşiniz karar versin buna siz değilSelamlar kizlar size bir şey sormak istiyorum çok kararsız kaldım
Eşim ev goturelemeyen yerde olduğu icin arabası hep kaynımlardaydı onlar kullanıyordu hâlâ da öyle
Düğünden sonra arabayı bulunduğum şehre yani yanımda olmasını isteyerek arabayı buraya bırakmasını istesem sizce ayıp etmiş mi olurum?
Çünkü onların arabaları yok ve alındığından beri onlar kullanıyor eşim ve ben sadece izinlerde kullanıyoruz. Bu arada eşimin tayinine bir yıl var bir yıl daha ayrıyız izinlerde beraberiz.
araba bana arada sırada lazım oluyor ama abisi hemen hemen her gün kullanıyordu iş için çocuklarını hastaneye götürmek kendi gezmeleri vs.
Arabam var ve bunu neden kaynım kullansın tabiki de bunu istemek en doğal hakkınız yani ben isterdimSelamlar kizlar size bir şey sormak istiyorum çok kararsız kaldım
Harika bir cevap vermişsiniz benim yerime tüm olumsuz yorum yapanlara gelsin bu yorumunuz, teşekkür ederimEvet haklısınız, ben çalışıp kredi çekip yeğenlerim gezsin abim yengem sefa sürsün diye para ödeyeceğim, bu çok cool.
Arabanın yaptığı km yi, bakım masraflarını, eskiyerek değerinin düşmesini saymıyorum bile.
Eşe gelince söz hakkı yok ama kardeş olunca yesin paşam!
Pardon, mirasta bile alt soy, yoksa üst soy ve eş, o yoksa üst soyla kardeş giriyor.
Neyin hakkı yok yahu!
Kaynının arabasına binen yenge ve ailesi paragöz değil, evinin arabasını isteyen kadın çıkarcı, pes!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?