eşimin arkadaş çevresi ve dahası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadına bak ya
Böyle kadın adamı katil eder.

Kocana da iyi ders ver
Camı çerçeveyi indir. Çok ciddiyim
Bundan anlıyolar bazen

Cam mi cerceve mi ben adamı paralamistim haberin yok mu kuzum

Sonuç ne anlamadı

Işte kızlar durum bu ben de daha fazla dayanamadigim için geldim ailemin yanına nefes almaya. Hem tatil hem ziyaret bu süre zarfında hiç aramayı düşünmüyorum.

Gerçekten çok kirginim ve sanırım kolay kolay tamir olmayacak. Sadece o onarır ama onunda umrunda değil. Hayirlisi bakalım. Ne çıkacak bunun altından

Kendini bosa doldurma erkek erkege takiliyorlarmis.hic sanmam kadina gittiklerini visey yakaladinmi buna dair bir mesaj bir ustu ortulu konusma gibi.
Kadin senin dedigin gibi paronayak senide gaza getirmeye calisiyor.

Adama bak
Okumadım sanırım yada anımsıyamadım

Sende bi aktiviteye katılsan. Onu evde bırakıp bırkaıp gitsen
Ya buda sanki sidik yarıştırma gibi olcak ama(kusura bakmada)

Iste tamamen bıraktım geldim memlekete huzur istiyorum sadece huzur

Kendini bosa doldurma erkek erkege takiliyorlarmis.hic sanmam kadina gittiklerini visey yakaladinmi buna dair bir mesaj bir ustu ortulu konusma gibi.
Kadin senin dedigin gibi paronayak senide gaza getirmeye calisiyor.

Yakalamadim. Benim derdim kadına gitti mi gitmedi mi değil. Sorumsuz davranışları.

Munis denedim eve almadım arabada yattı 2 gün. 3.gun mecbur geldi. Ama ama ama yine ayniiiiii offff
Seninki bu tip restlere aldırış etmiyor demek ki o zaman bir süre yok hükmünde sayacaksın, ta ki kendisi ne oluyor niye böylesin diyene kadar, der mi acaba? Vallahi burada değişik eş modelleri okuyup şaşırıyorum, ne yapsan kar etmiyor, kafasına odun geçirmelik.

Rest çektim de hiç orali değil. Gebertecem bunu faili meçhul kalacak
Rest çektin ve görmedi mi
Senin eşin üzüldüğünü gördüğünde geri adım atan bir adam aslında
O sırada kafasımı güzeldi ki
Çekeceği ızdırabı artırıyor farkında değil

kadın da tam bir manyak kadını terslesene madem öyle düşünüyorsun git boşan kocama güveniyorum ben de

Sosyallik iyidir ama evlenince esle yapilmali planlar
Maksimum haftada bir arkadaşları ile.ciksin bir de aile ile gorussen etti iki, ee hafta ici is var zaten
Bir de o.arkadasin esi yasi küçük oldugundan boyledir, kocasini hayatinin merkezine koymus belli ki

Daha ailem bilmiyor bile bi duysalar ne derler acaba ? Ya artık sevmedigine eminim galiba oysa çok da iyi bi kadınım ama
Sevmediğine emin misin zannetmiyorum sadece sorumsuzluktan.. hiç arayıp sormuyo mu seni?

Ailen de destek olur diye düşünüyorum nedense öyle bi his geldi bana

+1
aynısını yazıyordum ben de

Donmemezlik yapma ama şu gün oradayım, bundan sonra haftada bir/iki kereden fazla disari cikamazsin cikarsan da eve sokmam tavri net olur

+1
aynısını yazıyordum ben de

Donmemezlik yapma ama şu gün oradayım, bundan sonra haftada bir/iki kereden fazla disari cikamazsin cikarsan da eve sokmam tavri net olur
Kahve'nin eşinde bu taktik işe yaramıyormuş, arabada yatıp kalkıyormuş rest çekilip eve alınmayınca.

hummm kadın boşuna bu kadar paranoya olmamış bence, baksana adam senin eşini bile yoldan çıkarmış değiştirmiş, bilmiyorum ama eşini o adamdan uzaklaştırman lazım .

Kendisine evde içebileceği ortam tanısanız yine mi dışarıya gider? Bir yakınımdan buna benzer şikayet duymuştum.. Bu yuzden dışarıya gitmeyi tercih ettiğini söylemişti.

Kahve'nin eşinde bu taktik işe yaramıyormuş, arabada yatıp kalkıyormuş rest çekilip eve alınmayınca.
O zaman ya arkadaşlarin ve icki ya ben aşamasına gececek baska alternatif var mı bilmiyorum benim aklıma baska bir sey gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…