kadında seni biraz işkillendirmiş bence o yüzden bu düşüncelerin kocan yapar mı sence bunu tart kafanda
Kadına bak ya
Böyle kadın adamı katil eder.
Kocana da iyi ders ver
Camı çerçeveyi indir. Çok ciddiyim
Bundan anlıyolar bazen
Ne cektin bu kocandan sen
Adama bakCam mi cerceve mi ben adamı paralamistim haberin yok mu kuzum
Sonuç ne anlamadı
Adama bak
Okumadım sanırım yada anımsıyamadım
Sende bi aktiviteye katılsan. Onu evde bırakıp bırkaıp gitsen
Ya buda sanki sidik yarıştırma gibi olcak ama(kusura bakmada)
Kendini bosa doldurma erkek erkege takiliyorlarmis.hic sanmam kadina gittiklerini visey yakaladinmi buna dair bir mesaj bir ustu ortulu konusma gibi.
Kadin senin dedigin gibi paronayak senide gaza getirmeye calisiyor.
Seninki bu tip restlere aldırış etmiyor demek kiMunis denedim eve almadım arabada yattı 2 gün. 3.gun mecbur geldi. Ama ama ama yine ayniiiiii offff
Ben denk gelince kulagindan tutup yollarim o zamanKucukcekmece golü bnm dediğim. Denk gelirse kovala
Rest çektin ve görmedi miRest çektim de hiç orali değil. Gebertecem bunu faili meçhul kalacak
Cıkssss ben istemem öyle kenar köşe!Ay lale ne barı kız ikisi takıldığı için beni götürmez. Göl kenarı iyidir boşver
Sevmediğine emin misinDaha ailem bilmiyor bile bi duysalar ne derler acaba ? Ya artık sevmedigine eminim galiba oysa çok da iyi bi kadınım ama
+1Resti çekmen lazım, arkadaşlarla gezmek tamam ama bunun bir dozu olmalı, haftada 1 eyvallah ama bu hergün oluyorsa tırnakları çıkarma zamanı, gittiği gece dönmesini istediğin saatte gelebilmesi için süre ver, misal yarım saate kadar eve dönüyorsun yoksa dışarda sabahlarsın gibi bir mesaj atsan ve süreyi geçirirse kapıyı açmasan mesela, çıngar çıkarır mı eşin bu durumda?
Kahve'nin eşinde bu taktik işe yaramıyormuş, arabada yatıp kalkıyormuş rest çekilip eve alınmayınca.+1
aynısını yazıyordum ben de
Donmemezlik yapma ama şu gün oradayım, bundan sonra haftada bir/iki kereden fazla disari cikamazsin cikarsan da eve sokmam tavri net olur
O zaman ya arkadaşlarin ve icki ya ben aşamasına gececek baska alternatif var mı bilmiyorum benim aklıma baska bir sey gelmiyorKahve'nin eşinde bu taktik işe yaramıyormuş, arabada yatıp kalkıyormuş rest çekilip eve alınmayınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?