- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Benim de aklıma kavga çıkarıp birbirini bicaklayanlar geliyor :/Cıkssss ben istemem öyle kenar köşe!
Ayok artık söylemesi ayıp erkek erkeğe bile tecavüz ediyorlar,hiç mi korkmuyor bunlar?
Mesele alkol değil, Kahve yazdı onu sorun etmediğini, her akşam gidiyor olmasına kızıyor, haklı da, arkadaş buluşmaları olur, evli erkek yalnızca karısıyla gezer diye bir kural yok ama hergün gidilmesi insanı kızdırır, haftada 1-2 olur eyvallah dersin, çalışıyor arkadaşlarıyla 2 kadeh atsın stres atsın deyip ses edilmez, kadında gider kendi arkadaşlarıyla stres atar lakin sürekli sürekli eeee yeter deyip odunu geçirirsinO zaman ya arkadaşlarin ve icki ya ben aşamasına gececek baska alternatif var mı bilmiyorum benim aklıma baska bir sey gelmiyor
Mesele alkol değil, Kahve yazdı onu sorun etmediğini, her akşam gidiyor olmasına kızıyor, haklı da, arkadaş buluşmaları olur, evli erkek yalnızca karısıyla gezer diye bir kural yok ama hergün gidilmesi insanı kızdırır, haftada 1-2 olur eyvallah dersin, çalışıyor arkadaşlarıyla 2 kadeh atsın stres atsın deyip ses edilmez, kadında gider kendi arkadaşlarıyla stres atar lakin sürekli sürekli eeee yeter deyip odunu geçirirsin
Bana da sizinle birlikteYoksa kardesmiyiz :) Allah ablana da bana da sabır versin
Hayatım hemen birine yorma bu durumu, aramaması garip ama illa biri var anlamına gelmez, yalnız eşin sağlam bir sopayı hak ediyor onu diyeyim.Kendim de içen bir insan olduğum için alkol kesinlikle sorun değil. Evde de hazırlarim masami iki duble beraber içeriz. Arkadaşları bunu yoldan çıkartan. Dediğin gibi munis abla fazla abarttti gezme işini. Ben ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum. Bosvermislik var sanki üzerinde. Geldigimden beri 1 kez aradı o da kardeşin aldı mı havaalanından diye. Dün gece yine beraberdi o arkadaşıyla. Arkadasin eşi söyledi bana da. Bende arayıp doğru olduğunu anladım. Bugün ne ben aradım ne de ogaliba var biri
Hayatım hemen birine yorma bu durumu, aramaması garip ama illa biri var anlamına gelmez, yalnız eşin sağlam bir sopayı hak ediyor onu diyeyim.
Yaşı öyle küçük değildir diye tahmin ediyorum, hangi arkadaşı çekse oraya gidecek yaşı geçmiş olmalı, gezip tozmaların bir ayarı olmalı.
Bende rahat biriyimdir, eşimi kısıtlamam ama iyi niyetimi suistimal ederse tırnaklarım çıkar.
Böyle sorumsuzca takılmak hoşuna gitmeye başlamış seninkinin, annenlere gitmende işine gelmiş, bir süre daha ses etme ama arayıp sormamaları devam ederse sağlam bir konuşma yapman lazım.
Ohoooo olgunluk çağına gelmiş artık, kim nereye çekerse oraya gidiyorum, yaşın verdiğin cahillik, kandırıldım yaşlarını geçmiş.Otuzun üstün de yaşı. Umarım korktuğum durum başıma gelmez ablacim.
Kendim de içen bir insan olduğum için alkol kesinlikle sorun değil. Evde de hazırlarim masami iki duble beraber içeriz. Arkadaşları bunu yoldan çıkartan. Dediğin gibi munis abla fazla abarttti gezme işini. Ben ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum. Bosvermislik var sanki üzerinde. Geldigimden beri 1 kez aradı o da kardeşin aldı mı havaalanından diye. Dün gece yine beraberdi o arkadaşıyla. Arkadasin eşi söyledi bana da. Bende arayıp doğru olduğunu anladım. Bugün ne ben aradım ne de ogaliba var biri
Ben aldatıldığını düşünmüyorumOtuzun üstün de yaşı. Umarım korktuğum durum başıma gelmez ablacim.
ertesi gün vermiştiYa o bu değilde aklım diğer konunda kalmıştı benim
Ne yaptınız acaba Babana istediği miktarı borç verdi mi eşin ?
Ben aldatıldığını düşünmüyorum
Hem geçenki konunda eşinin davranışından dolayı hemde whatsap vs heryeri kotrol etmişsin daha önce mutlaka bir açık verirdi
Sadece bu arkadaşı bekar modunda takılıyor buda bunaldı heralde ona uyuyor
Yada sana kızgın olduğu başka bir konu var belki bilmediğin kendi içinde tuttuğu onun hırsıyla böyle sorumsuz davranıyor
Iyi geceler. ..
Aşırı sosyal bi insanla evlilik gerçekten çok zormuş. Şöyle ki eşim gezmeyi gezdirmeyi eglenmeyi çok sever. .yaklaşık 3 ay önce bi kaç kişiyle takilmaya başladı ama öyle böyle bi takılma değil baya abartiyor olayı.
Bu takıldığı arkadaşla ben de tanıştım ve esiylede tabiki. Kadın paranoyanin da paranoyasi çıktı. Bende de var azıcık paranoyaklik ama bu kadının önünde şapka çıkardım valla. .
Iyi geceler. ..
Aşırı sosyal bi insanla evlilik gerçekten çok zormuş. Şöyle ki eşim gezmeyi gezdirmeyi eglenmeyi çok sever. .yaklaşık 3 ay önce bi kaç kişiyle takilmaya başladı ama öyle böyle bi takılma değil baya abartiyor olayı.
Bu takıldığı arkadaşla ben de tanıştım ve esiylede tabiki. Kadın paranoyanin da paranoyasi çıktı. Bende de var azıcık paranoyaklik ama bu kadının önünde şapka çıkardım valla. .
Neyse. Eşim ve bayanın eşi beraber takildiklarinda bayan beni arayip kesin aldatiyolar kesin kadına gittiler falan diyor. Ya arkadaş aklıma niye karpuz kabuğu düşüruyorsun ki. Ne kadar yok canım yapmaz desen de acaba lan derken buluyorum kendimi. .
Detayları var çok uzun Velhasıl kelam benim adam ipin ucunu iyice kaçırdı. Sinir olduğum hareketlerin daniskasini yapmaya başladı. Bu iki arkadaş takilali. Ne desem anlamıyor ya naptiysam da kopamiyor bu arkadaşından. Gerçekten ciddi anlam da sinirlerim bozuluyor. Huzur zaten kalmadı. Bi tatile gittik geldik yine aynı oofff.
Şuan ailemin yanındayım ziyaret amaçlı. Akıl verin ne yapsam ben bu adama ya. Of bayilicam şimdi suracikta. Karışık yazmış olabilirim k.bakmayin
ilgisiz davranmalısın belkide ha ne dersin bu arada profildeki sensen maşallah adamlar işte garip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?