eşimin arkadaş çevresi ve dahası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman ya arkadaşlarin ve icki ya ben aşamasına gececek baska alternatif var mı bilmiyorum benim aklıma baska bir sey gelmiyor
Mesele alkol değil, Kahve yazdı onu sorun etmediğini, her akşam gidiyor olmasına kızıyor, haklı da, arkadaş buluşmaları olur, evli erkek yalnızca karısıyla gezer diye bir kural yok ama hergün gidilmesi insanı kızdırır, haftada 1-2 olur eyvallah dersin, çalışıyor arkadaşlarıyla 2 kadeh atsın stres atsın deyip ses edilmez, kadında gider kendi arkadaşlarıyla stres atar lakin sürekli sürekli eeee yeter deyip odunu geçirirsin

Kendim de içen bir insan olduğum için alkol kesinlikle sorun değil. Evde de hazırlarim masami iki duble beraber içeriz. Arkadaşları bunu yoldan çıkartan. Dediğin gibi munis abla fazla abarttti gezme işini. Ben ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum. Bosvermislik var sanki üzerinde. Geldigimden beri 1 kez aradı o da kardeşin aldı mı havaalanından diye. Dün gece yine beraberdi o arkadaşıyla. Arkadasin eşi söyledi bana da. Bende arayıp doğru olduğunu anladım. Bugün ne ben aradım ne de o galiba var biri

demek ki bu yeni tanıştığı adam hiç tekin birisi değil. kendi karısı bile aldatıyolar dediğine göre kötü insan bence. baksana kocanı evden kopartmış. gerçi o da kopmasaymış. o insanla tamamen ilişkisini bitirmen lazım. ne yaptıkları belli değil

Hayatım hemen birine yorma bu durumu, aramaması garip ama illa biri var anlamına gelmez, yalnız eşin sağlam bir sopayı hak ediyor onu diyeyim.
Yaşı öyle küçük değildir diye tahmin ediyorum, hangi arkadaşı çekse oraya gidecek yaşı geçmiş olmalı, gezip tozmaların bir ayarı olmalı.
Bende rahat biriyimdir, eşimi kısıtlamam ama iyi niyetimi suistimal ederse tırnaklarım çıkar.
Böyle sorumsuzca takılmak hoşuna gitmeye başlamış seninkinin, annenlere gitmende işine gelmiş, bir süre daha ses etme ama arayıp sormamaları devam ederse sağlam bir konuşma yapman lazım.

Otuzun üstün de yaşı. Umarım korktuğum durum başıma gelmez ablacim.

Ohoooo olgunluk çağına gelmiş artık, kim nereye çekerse oraya gidiyorum, yaşın verdiğin cahillik, kandırıldım yaşlarını geçmiş.
Valla inşallah korktuğun başına gelmesin ablacım, ben sanki aldatma değilde bu başı boşluk, bekar gibi nerede akşam orada sabah takılmalarının cazibesine kapıldı gibi hissediyorum, birazda horozluk kısmı var gibi, şöyle ki benden genç adam karısını takmayıp her akşam çıkıyorsa ben kılıbık mıyım ki evde eşimin dizinin dibinde oturayım, ben erkekkkkkkiiiimmmm egosunu okşamakla meşgul gibi

En kötü ihtimal Allah korusun aldatıyorsa zaten derdine yansın, yaptığı en büyük hata olur, ceremesini de çeker ağlaya ağlaya kapına gelir.

Eşinin arkadaşı karısını takmıyor bence oda senin eşini etkiliyor. Veyahut sen birşey söylediğinde aman boşver karını , kadın dırdırı biz bildiğimizi yapalım deyip eşini gaza getiriyor olabilir.

Her durumda bi cırlaman lazım. Evli olduğunu hatırlat bekar hayatı yaşamak istiyorsan kapı orada diyebilirsin.

Ben aldatıldığını düşünmüyorum
Hem geçenki konunda eşinin davranışından dolayı hemde whatsap vs heryeri kotrol etmişsin daha önce mutlaka bir açık verirdi
Sadece bu arkadaşı bekar modunda takılıyor buda bunaldı heralde ona uyuyor
Yada sana kızgın olduğu başka bir konu var belki bilmediğin kendi içinde tuttuğu onun hırsıyla böyle sorumsuz davranıyor

Ya o bu değilde aklım diğer konunda kalmıştı benim

Ne yaptınız acaba Babana istediği miktarı borç verdi mi eşin ?

Arada herkes arkadasıyla gezmek ister yapışık ikiz gibi sürerse evlilik insanların özel alanları olmazsa bence yıpranır hersey ama tabi abartmamak şartıyla.ayda bir falan olur da her gün olmaz bence.diğer kadında kendi eşine hiç güvenmiyor demek ki .

Sen onun karısının kafasına iyice kuşku düşür. O eşini paralasın senin kocayla görüştürmesin. :))

Ben senin yerinde olsam o herifle konuşurum asıl. muhattap kocan ama kafası almıyor. Ada'ma söylerim yani sürekli çağırıp durma huzurumuz kaldı diye. Bu işin sonu iyi olmaz bence. İşin içine kadın da girer iyice ergene bağlamışlar.

Bence eşi fazla kaşınıyor geçenki konuda düpedüz haksızdı üstüne bunlarla tüy dikmiş

Alkol+ilgisizlik+sorumsuzluk üst üste gelince ben de aldatmayı düşünürüm bitek. Üzgünüm, ama sanki o kadın da boşa süphelenmiyor demekki kocası o yolun yolcusu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…