eşimin arkadaş sevgisi

nar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
107
1
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba; konumu okuyup kısa da olsa bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum çünkü farklı bakış açılarına ihtiyacım var.
3 yıllık evliyiz. 8.5 aylık hamileyim.
eşimin samimi bir arkadaşı var bi kaç ay önce boşandı ve bir hafta önce bizim karşı apartmana taşındı. o günden beri eşim onla hergün en az 2 kez uzunlukları farklı olacak şekilde görüşüyor. görüşmesin demiyorum tamam ama bugün mesela gündüz uğramıştı. az önce de ben çay içmeye gidiyorum dedi .ben istemedim ama yine de gitti. sinirimden ağlıyorum. abartıyor muyum sizce gündüz neyse ama gece bence prensip olmalı evde olma fikri.... öyle değil mi bilmiyorum. sizin fikirleriniz nelerdir?

en azından dese ben gitmeyi düşünüyorum sence gideyim mi diye. ama yok pat diye ben çay içmeye gidiyorum diyor ya. izin alması gerekmiyor mu ben onun istemediği bi şeyi yapmam ki. konu erkekler olunca sormak ya da izin almak kadına tabi olmak anlamında mı yani ya da erkeklik gururuna ters mi anlamadım

taşının:)aklıma başka yöntem gelmedi çünkü istediğin kadar dil dök boşa olur

yani sormak istediğim verdiğim tepkide haklı mıyım sizce? yorumlarınızı eşime de okutucam çünkü ona göre ben anormalim galiba.

senin için problem dışarı çıkması mı, karşı apartmana taşınan arkadaşına gitmesi mi?

en azından empati kurmasını söyleyin böylede olmazkı canım evlilik,bir evde yaşamak ne kadar güzel bişe bu güzel günlerinizi bi başkasının gölgesi altında yaşamak yada yaşatmak mutluluğunuzu zedeler...

benim için problem o arkadaşı değil bi yere gitmesi bu saatte

valla benimki de maç izlemeye gitti. her fırsatta gider zaten. 10-15 güne de balık sezonu açılır yine evde tek başıma akşamlar başlar... çaresini bulursan bana da söyle.

erkek var erkek var benim eşim sevgililikten bu yana yapacağı şeyleri gideceği yerleri haber verir, aynı şekilde bende ona haber veririm bunu ikimizde hesap verme gibi görmedik, ya da ben kadınım hesap vermeliyim o erkek başına buyruk olmalı gibi bi zihniyetimiz yok, tayinimiz ilk çıktığında eşim benden 1 ay önce geldi Batmana, 3 bekar arkadaşı vardı daha şehri bilmezken bile 3 arkadaş, akşam konuştuğumuzda e çıkın takılın derdim çıkmazdı yapı meselesi,hala bi yere gidilecekse birlikte gideriz onun arkadaşı benim arkadaşım gibi bişeyde yok zaten, tüm arkadaşlarımız ortak oldu yıllar içinde, o arkadaş akıllı bişey olsa oğlum senin karının karnı burnunda tatlı gel tatlı git der, demek ki hadsiz biri

Haksız değilsin tepkinde,gel gör ki ne dersen de eşin seni dinlemeyecektir
Aklınca nasıl olsa karşı daire çıksam bişey olmaz diye düşünüyor demekki
Bi de kendi arkadaşı taşınınca bi şekilde eşlik etmek istiyor,kendine görev edinmiş gibi
Boşanıp gelmiş sonuçta ,bu buluşmalar eşini olumsuz da etkileyebilir
Bekarlık sultanlık falan ayaklarına yatmasın,aman dikkat !
Bi arkadaş çözümü söylemiş zaten ,bence de taşının yoksa kurtulmazsınız

tabıkıde haklısın kaldı ki hamılelıgının doruklarındasın ve esıne ıhtıyacın var ayrıca bız kadınız bız dusunuruz arkadaş ben olsam elımde olmadan düşünürdüm bu adam eşimi kötü etkiler mi diye

İzin alması gerekmiyor ama senin "gidemezsin" deme hakkın var:)

Eşin yalnız olsa,bu arkadaşı evli ve karısı 8.5 aylık hamile olsa,kendisi her gün eşine gider mi acaba ?
Hiç sanmam.Eee eşin neden gül gibi karısı varken göreve gider gibi arkadaşına koşuyor ?
Hem bir ağrın sızın olsa Allah korusun başka birşey olsa nerde bu koca ? Arkadaşında.
Sanki evin küçük oğlu komşunun çocuğuyla oyun oynamaya gidiyor.

haksız değilsin ama sen engellemeye çalıştıkça eşin daha çok gitmek ister..
o yüzden fazla tepki göstermeden bahanelerle gitmesini önlemeye çalış bari..

walla hele kı oyle bır donemnınızde sızınle degıl de arkadasıyla vakıt gecırmekten hoslanıyorsa bence bır sorun vardır, ınternete sosyal paylasım sıtesıne fılan mı takılıyorlar acaba

esının arkadası 3 ay once karısından ayrılmış yani bekar
bence yollamamalısın

Bayan olsa arkadaşı boşansa ilgilenmez bile..Erkekler böyle kolluyorlar arkadaşlarını..

aramız bi kaç günden beri de biraz kötü. bunun da payı olabilir

arkadasım bana kalırsa haklısın bende olsam kızardım.hatırlıyorumda ben hamıleyken esim sadece ezan vakıtlerı camıye gidip 10-15 dakika içinde namazını kılıp gelmek isterdi ona bile problem cıkarırdım.cünkü o dönemin psikolojisi midir nedir bilmem evde yalnız kalmaktan korkardım.istersen sende aynı bahaneyı sun,bakalım ne tepkı vericek....ama keske en basından beri bu sekılde bir kuralınız olsaydı.ben arkadasıma gidiyorum olayı olmamalı bence de.ha arkadası bosanma arefesinde olsa teselli amaclı gider tamam da adamın evlılığı bitmiş gitmiş...
yanı bana göre haber vermek demiyorum apaçık senden izin almalı,sana uyarmı diye.tabii benzer durumlarda sende ondan.birde böyle söyle,hatta izin aldiği ilk birkac seferindede izin ver ki ürkütme...

bazı arkadaslar tasının demıs aslında tasınsan kesın cozum olur ama hamıle oldugun ıcn bu mumkun degıl . Arkadasıyla vakıt gecırmekten hoslandıgı ıcın gıdıyor olabılır ılla arkadaslık sıtelerıne uye olması gerekımıyor durduk ere kurt dusurmeye gerek yok . Ama su var kı bekar bı erkegın evıne de cok yollama cunku yaırndansonra cocuk oldugunda gergın zamanlarınız olucak ıster ıstemez bunu rkadasına anlattıgında ona desek verecegı ıcın ılıskınıze kostek olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…