eşimin arkadaş sevgisi

evli adamın ne işi var bekar arkadaşında , birde çay içmeye gidiyorum diyor otur evinde eşinle iç koca gün bekle yüzünü göreceğim diye yemek yap yesin üstünede akşam ben gidiyorum desin azcık evde dursunda iki sohbet edin onun gezmeye arkadaşlaıyla vakit geçirmeye hakkı varda senin yok mu ? Birlikte bişeyler yapsanız olmuyor mu bekar değil o, ayrıca beklenen bi bebek var tek başına mı yaptın onu azcık faydası dokunsa ne olacak çocuk istiyorum demeyi biliyorlar istemekle olmuyor bunun sıkıntılarınıda beraber atlacaksınız destek olacak moralinizi yüksek tutacak koca gün yalnız olmanızın sıkıntısını akşam geldiğinde onunla atlatacaksınız, benimde yakın bir arkadaşım, eşimin yakın arkadaşıyla evleniyorlar önümüzdeki hafta hiççç demedim valla bizim buralara yakın ev bulun ne gerek var arkadaşla görüşmek istediğinde gider görüşürsün akşam paşa paşa eve gelirsin hee olurda maç izlemek istersin belki arkadaşınla dışarda bişey demem ama görünen o ki karşı apartmandaki arkadaşıyla böyle bir ilişki asla olmayacak o çağışacak eşiniz gidecek arkadaşa ayrılan zamanla eşe ayrılan zaman aynı olabilir mi asla

bazı erkekler karılarından ızın alınca ıpler onların elınde zanneder o yuzden ıpler benım elımde kalsın ızın almadan söyler giderim diye düşünür. Benımkide öyle ordan bılıyorum. merak etme zamanla gitmekden vazgecer seyrekleşir gitmeleri tepkin normal ama yinede gidiyo napcaksın bekle çocuk doğdugunda dısarı cıkma çocugun atesı var hastaneye gidebilirz acıl bisey olur ynmda ol gibi seylerle evde tutabılırsın uzme kendını

Sinir oluyorum şu düşüncesiz arkadaşlara.. Eşinizin arkadaşının kendi evliliğini bitirdiği yetmiyor gibi sizinkinide bitiricek anlaşılan heralde. Bide gelip karşı apartmana taşınmış. Sizin yerinizde olsam ben eşimi kesinlikle yollamazdım ha beni dinlemedi gitti diyelim sürekli arkadaşının yanında arayıp onları huzursuz ederdim. Bişekil de zorlada olsa getirtirdim eşimi eve. Bi kaç kere böyle yapar o kendine bilmez arkadaşa eşinizin bi ailesi olduğu onun gibi yalnız olmadığını gösterirdim. Eşinizde biraz mantıklı düşünse o evliyken eşinizlemi vakit geçiriyodu yoksa eşiylemi bunu ayırt edebilirdi. Kesinlikle taviz vermeyin...

bence de sınır bozucu. bende olsam kızardım herhalde hamılesın ustelık. ama yıne de olumlu düşünmek ıstersek sen onu cagır bıraz da sız de takılsınlar en azından gozunun onunde olsunlar:)

Bu arada konu sahibinin daha önceki açmış olduğu konuları inceledimde nedense hep konuyu açmış ve arka arkaya cevaplar gelmiş bir sürü ama konu sahibi hiç cevap bile vermemiş konuyu açmış ve gitmiş, ve tekrar başka bi konuya geçmiş ilginç

bi yere gittiğim yok burdayım. genel olarak yorumları telefondan okuyorum. bilgisayara nadiren oturuyorum.

bugün de eşim oraya gitti demiştim. bugün evde çalışmıyor. ben bi yere gitmek istediğimi söyledim. tamam dedi. bi işi vardı 15-20 dakikalık onu yapmaya gitti dönüşte de o arkadaşına uğrayacağını söyledi 2.5 saat sonra geldi. gelince konuşmaya çalışmalar laf atmalar falan ben konuşmadım kızdığım için sonra aradan zaman geçti bilgisayarın başına oturdu saatlerce.
ben de kızdım üstümü giyindim dışarı çıkacaktım beni engellemeye çalıştı birlikte gidelim falan diye... kapıyı kilitledi. ben anahtarı aldım giittm ama biraz yürüdüm geldim.
odaya geçtim ağlıyorum geldi niye ağlıyorsun ben sana ne yaptım nereye istiyorsam gidelim vs. dedi. sanki benim derdim bi yere gitmek. bağrıştık çağrıştık gitti yattı. sonra ben yanına gittim konuştum.
tabi biraz suçlayıcı oldu konuşmalarım o da bağırdı kavga ettik çıktı gitti arabaya binip telefonu da kapatmış.

ya benim istediğim sadece bu kadar üzüldüğüm bi şeyi son günlerde aramız da çok iyi değilken yapmasa olmaz mı. yani hergün ona gitmek zorunda mı. ben olsam o istemese gitmem ya. ki bugün gündüzden bi yere gitmek istemiştim.

ben mi çok sorun yapıyorum bilmiyorum. bana sürekli başını mı beklicem diyor.
arkadaşının böyle yakın oturmasın ve sürekli ona gidecek olma ihtimali beni çok geriyor.

onun yüzünden hamileleiğin son günlerini sürekli ağlayarak sinir krizine girerek geçiriyorum.
çok mu şey bekliyorum şu anda benim üzerime titremesi gerekir diye düşünüyorum. gerçi ben de yaptığım davranışlarla sürekli suçlamalarım ve surat asmalarımla onda bu isteği bırakmıyor olabilirim ama çok mutsuzum şu an. ve de ona ulaşamamak beni çok endişelendiriyor

Hamile kadının kocası telefonunu kapatıp, nasıl ortadan kaybolur ya

Ayrıca tepkileriniz hiç te abartı değil, yeri geliyor hamile olmadığım halde böyle tepkiler verebiliyorum ben. Kaldı ki siz ne kadar hassas bir dönemdesiniz.
Odun soyundan gelme oldukları için bunlar, böyleler işte :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…