bi yere gittiğim yok burdayım. genel olarak yorumları telefondan okuyorum. bilgisayara nadiren oturuyorum.
bugün de eşim oraya gitti demiştim. bugün evde çalışmıyor. ben bi yere gitmek istediğimi söyledim. tamam dedi. bi işi vardı 15-20 dakikalık onu yapmaya gitti dönüşte de o arkadaşına uğrayacağını söyledi 2.5 saat sonra geldi. gelince konuşmaya çalışmalar laf atmalar falan ben konuşmadım kızdığım için sonra aradan zaman geçti bilgisayarın başına oturdu saatlerce.
ben de kızdım üstümü giyindim dışarı çıkacaktım beni engellemeye çalıştı birlikte gidelim falan diye... kapıyı kilitledi. ben anahtarı aldım giittm ama biraz yürüdüm geldim.
odaya geçtim ağlıyorum geldi niye ağlıyorsun ben sana ne yaptım nereye istiyorsam gidelim vs. dedi. sanki benim derdim bi yere gitmek. bağrıştık çağrıştık gitti yattı. sonra ben yanına gittim konuştum.
tabi biraz suçlayıcı oldu konuşmalarım o da bağırdı kavga ettik çıktı gitti arabaya binip telefonu da kapatmış.
ya benim istediğim sadece bu kadar üzüldüğüm bi şeyi son günlerde aramız da çok iyi değilken yapmasa olmaz mı. yani hergün ona gitmek zorunda mı. ben olsam o istemese gitmem ya. ki bugün gündüzden bi yere gitmek istemiştim.
ben mi çok sorun yapıyorum bilmiyorum. bana sürekli başını mı beklicem diyor.
arkadaşının böyle yakın oturmasın ve sürekli ona gidecek olma ihtimali beni çok geriyor.
onun yüzünden hamileleiğin son günlerini sürekli ağlayarak sinir krizine girerek geçiriyorum.
çok mu şey bekliyorum şu anda benim üzerime titremesi gerekir diye düşünüyorum. gerçi ben de yaptığım davranışlarla sürekli suçlamalarım ve surat asmalarımla onda bu isteği bırakmıyor olabilirim
ama çok mutsuzum şu an. ve de ona ulaşamamak beni çok endişelendiriyor