- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi papatya_sever
İki kişi + erkek hoca öyle mi? Çok saçma, siz bence bu kursun adını adresini öğrenin. Çocukları omşuya bırakıp bir ziyarete gidin derim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dedim ki bende yazılayım oda dedi kursun hocası erkek kadına kadın erkeğe erkek dedi banane bunu niye söylüyorsun ki dedim
İletişim kurmaktan kaçıyor bence ya.. Bir üyenin daha dediği gibi kursta görüntülü arayınBilmiyorum şuan ayrı yatmaya gitti ve ben yine detayları soramıyorum üç gündür evde iletişim
Kuramadık
Daha konu çirkin boyuta taşındıda onun adına utandığım ve saçmaladığını düşündüğüm için yazmadımo nasıl kurs yahu. kurs arabistandamıymış.
Daha konu çirkin boyuta taşındıda onun adına utandığım ve saçmaladığını düşündüğüm için yazmadım
normalde öyle bir adam değilse işkillenmekte haklısınız.
Canim dikkatli old bu konuda. Benimde basima geldi yillar once. Bizimde ingilizce ogrenme mecburiyetimiz vardi. Esim ozele benide halk egitime gonderdi. Zamanla esimde tuhafliklar farkettim. Bir erkege Selma Vermeme kiz an adam. Birsuru bayanli,erkekli bir gurupla kahkaha esliginde kurstan sonra cay bahcesinde oturuyorlar. Tabiki bu onun kursunun sonu oldu. Kiskancligimdan degil,ayni hakki bana vermediginden! Eslerimizin cogu olumsuz davranislarindan bizler sorumluyuz aslina. Cunku susuyor ve Hak aramiyoruzMerhaba hemen anlatmak istiyorum , 9 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var .Eşimin 15 yıllık arkadaşı kurumsal firmada çalışıyor İngilizce şart onun için oda kursa yazılmış , eşimi de ikna etmiş oda yazılmış ve benim eşim sanayi de esnaf İngilizce ile hiç
İşi Yok , bildiği kadarı yetiyor işi için .İlk olarak kursa yazıldığını akşam yemeğe beklemeyin ben kursa gidiyorum diye iletti.Kurs saati 19-21 eve uzaklığı bi saat ama her nedense 23:30 dan önce gelmiyor.Haftanın üç günü işten direk gidiyo .Aklımı ve midemi bulandıran arkadaşının eşi ile arası bozukmuş uzun zamandır boşanmayı düşünüyormuş , birazda kadınlara meyilli anlarsınız hani çapkınlık bakışları oturmuş yüzüne , eşim ise herkesin o mu asla yapmaz o alakası Yok dediği bi tip ( bana göre herkes yapabilir asla yapmaz demem ) .Normalde beni günde üç dört kez arardı kursa başlayalı hiç aramıyor , bitiş saatine göre geç geliyor bide ailecek ortak watsapp grubumuz vardı orda ikisi de hiç yazmıyor ,arkadaşı ig de ayrılık hüzün bitiş konulu resimler paylaşıyo.Açıkçası eşimi de yoldan çıkarıyor gibi geliyor napayım bilemiyorum ? Kaçta geleceksin dedim 11 den önce zor yazmış bende bence gelme yazdım oda niye ? tamam gelmem yazmış !!Birde Yok kurs hocası erkekmiş sormadığım halde detay veriyo resmen uyuz oldum bi akıl verin lütfen .eklemek istiyorum eşim anlatmıştı bunu biz iki kadında hasta olduk bi ay önce arkadaşı da eşime demiş ki bunlar çöktü gel değişsek mi kanka espirisi dönmüş
Ben dedim ki bende yazılayım oda dedi kursun hocası erkek kadına kadın erkeğe erkek dedi banane bunu niye söylüyorsun ki dedim
Aynı şeyi demeye geldiydim.İrdelemediğin halde detay vermeye devam ederse garanti yalan söylüyordur