Eşimin arkadaşı ile kursa yazılması

Merhaba hemen anlatmak istiyorum , 9 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var .Eşimin 15 yıllık arkadaşı kurumsal firmada çalışıyor İngilizce şart onun için oda kursa yazılmış , eşimi de ikna etmiş oda yazılmış ve benim eşim sanayi de esnaf İngilizce ile hiç
İşi Yok , bildiği kadarı yetiyor işi için .İlk olarak kursa yazıldığını akşam yemeğe beklemeyin ben kursa gidiyorum diye iletti.Kurs saati 19-21 eve uzaklığı bi saat ama her nedense 23:30 dan önce gelmiyor.Haftanın üç günü işten direk gidiyo .Aklımı ve midemi bulandıran arkadaşının eşi ile arası bozukmuş uzun zamandır boşanmayı düşünüyormuş , birazda kadınlara meyilli anlarsınız hani çapkınlık bakışları oturmuş yüzüne , eşim ise herkesin o mu asla yapmaz o alakası Yok dediği bi tip ( bana göre herkes yapabilir asla yapmaz demem ) .Normalde beni günde üç dört kez arardı kursa başlayalı hiç aramıyor , bitiş saatine göre geç geliyor bide ailecek ortak watsapp grubumuz vardı orda ikisi de hiç yazmıyor ,arkadaşı ig de ayrılık hüzün bitiş konulu resimler paylaşıyo.Açıkçası eşimi de yoldan çıkarıyor gibi geliyor napayım bilemiyorum ? Kaçta geleceksin dedim 11 den önce zor yazmış bende bence gelme yazdım oda niye ? tamam gelmem yazmış !!Birde Yok kurs hocası erkekmiş sormadığım halde detay veriyo resmen uyuz oldum bi akıl verin lütfen .eklemek istiyorum eşim anlatmıştı bunu biz iki kadında hasta olduk bi ay önce arkadaşı da eşime demiş ki bunlar çöktü gel değişsek mi kanka espirisi dönmüş
Canim dikkatli old bu konuda. Benimde basima geldi yillar once. Bizimde ingilizce ogrenme mecburiyetimiz vardi. Esim ozele benide halk egitime gonderdi. Zamanla esimde tuhafliklar farkettim. Bir erkege Selma Vermeme kiz an adam. Birsuru bayanli,erkekli bir gurupla kahkaha esliginde kurstan sonra cay bahcesinde oturuyorlar. Tabiki bu onun kursunun sonu oldu. Kiskancligimdan degil,ayni hakki bana vermediginden! Eslerimizin cogu olumsuz davranislarindan bizler sorumluyuz aslina. Cunku susuyor ve Hak aramiyoruz:((

Birde bir sürü borcu var şuan kurs macerası gerçekten gereksiz anlam veremiyorum, tamam dil öğrenmek çok gerekli ama bizim için şuan öncelik değildi

Ben dedim ki bende yazılayım oda dedi kursun hocası erkek kadına kadın erkeğe erkek dedi banane bunu niye söylüyorsun ki dedim

Yalan söylüyor harem selam ingilizce kursu olmaz

Ben kursa gittiğinden de emin değilim açıkçası

O serseriyle beraber sürtüyorlar bence

2 kisilik kurs olmaz. Hele haremlik selamlik hic olmaz. Ben olsam kursun telefonunu internetten bulurum adini biliyorsaniz ve ararim. Sorarim siniflar kac kisilik, erkekler erkek hocayla mi diye?
Bence bunlar kursa gitmiyor. Baska yerlere rakiliyor. Kitaplarina bakin uzerine not yazmis mi? Alistirmalari cizmus mu?
Trip atmasi da normal degil.

ben de pek inanmadım kursa gittiğine. Ortada kurs murs yok bence. Tuhaf yaaa... Allah yardımcınız olsun. Benim naçizane tavsiyem bir yandan gerçekleri araştırırken bir yandan da kendinizi bi yenileyin dikkatini çekin. Ne bilim saç makyaj spor ne gerekiyorsa onu işte. Faydası olur belki

arayıp sorun bence kursu, dersler kaçtaymış, sınıflar kaç kişilikmiş?
bana hem saatleri çok saçma geldi, hem 2 kişilik kurs oluşu.

Pek aklıma yatmadı bu kurs işi,
Ama günahınıda almak istemem.
Bi kaç kelime konuşun bakalım ögrenmişmi ingiliççeyi,
Defteri kitabı var mı ?
Öyle bi kurs varmı arastırdınız mı hiç ?

Eşinize sürpriz İngilizce quizleri yapın, bakın İngilizce öğrenmiş mi hiç :KK53:

Şaka bir yana açık açık oturup konuşun. Kurstan sonra dönmesi neden böyle uzun sürüyormuş? Kursun ayrıntılarını da sorun kafanıza yatarsa tamam. Ama soru işaretleri kalırsa ya da yalan söylediğini hissederseniz... :sinirli:

Arkadaşı hiç sağlam pabuça benzemiyor. Güvenmemeniz normal.

Back
X