Gerçekten böyle eşleri olan erkeklere acıyorum ben...bu nasıl bir boyunduruk böyle. İki saat geç kalınca olay çıkıyor, aynı kişiyle 2-3 kez görüştü diye takipler başlıyor. Bence kendinizi de eşinizi de boşuna yoruyorsunuz...bu kadar kıstırılmış bir ilişkide sevgi değil ancak korku ve çekinceler olur. Kişiler kendi sınırlarını kendi bildiği sürece o evlilikte sonsuz güven, o özgürlükten gelen sonsuz sevgi olur. Bunu belki yıllar geçip ilişkiniz oturunca anlayacaksınız.
Demişsiniz ki "o bana yasaklar koyuyuorsa bende koyarım" Bence O da size yasak koymamalı...evlilik yasaklardan kurallardan oluşan birşey olduğu sürece sıkıyor erkekleri işte. Biz bir şekilde boyunduruğa giriyoruz ama onlar giremiyor, girmeyi bırak öyle hissetmeleri bile evlilikten sıkılmanın en büyük sebebi oluveriyor, böylece elde tutulmaya çalışılan adam iyice kaybediliyor.
Birini seviyorsan serbest bırak lafı evliliktede geçerlidir...biri beni böyle sıksa gitme,yapma, etme dese onu inadına yaparım şahsen. Mesela eşim giyimime hiç karışmaz ama kısıtlama getirse eminim onun inadına dekolte,mini falan giyerdim.Bu insanda bir nevi kendini ispatlama dürtüsüdür. Yapamazsın dedin ama yaptım işte durumu bir nevi. Yasak arzu doğurur bunu unutmayalım.
Eşini takip etmek istiyorsan yine et, kuşkun ortadan kalkar umarım. Söylediklerimi uygulayıp uygulamamakta sana kalmış sonuçta ama denenmiş ve başarılmış bir tarif. 9 yıldır yapıyorum sonuçta :)
Burada bir çok şey okuduk. Eşlerini gerçekten insanların burada nasıl aldatıldığını okuduk yeri geldi inandık yeri geldi inanmak istemedik ama çok şey gördük. Biz elefera ya zaten kesin bişi karıştırıyor demedik eşi için sadece aklımıza ilk gelen ihtimalleri sıraladık, o dur veya değildir elbette bilemeyiz sonuç olarak bizde Eleferanın eşini başından beri burada açtığı yorumlardan tanıyoruz. Neyse umarım diğer konuların gibi tatlıya bağlanıp kapanır bu konuda.
Waffle kesinlikle bir şifre!
Hatta arkadaşıda gay!!
sevocan haklisin aslinda
heleki neler okuyoruz burda
ve takdir edersinki cogu kisi ben dahi paranoya bile olma ihtimalimiz var
cunku cok ucuk seylere sahit oluyoruz
demin bir konu okudum mesela Allah korusun Allah gostermesin boyle bir aciyi
abla ve eniste aski falan
yani olmayacak bir sey yok
fakat eleferanin dedigine gore sadece bir kere gec geldi bir iki saat gec geldi oda
ve o bekar arkadas potansiyel bir tehlike sonucta
cunku hem bekar hem yeni arkadas olmuslar
hani haftada bir kac sefer bu hadi walfe yiyelim mesaji gelse
bende ickilenirim..
neyse umarim devami gelmez
diğer konularından da biliyorum sen yapı olarak çok takıyosun herşeyi canım beni yanlış anlama
ama baykuş gibi hep kötüsünü düşünüyosun
sıkmıyo musun eşini biraz fazla
herşeyin altında kötü şeyler arama
eşine bunları yansıttıkça sorunlarınız oluyo
biraz kendinide adamceğizi de rahat bırak.
Seni neden yanlış anlayayım.
Baykuş tabirin hiç hoşuma gitmedi ama ilk yazarkende söyledim; eşimden yana bir problemim çok şükür olmadı( olmayacağını göstermez) ama erkeklere güvenim yok. Burada çok şeyler okudum ve okuyorum burası beni çok etkiliyor ama buradanda kopamıyorum. Kaldıki ben eşimi hayatta sıkmam (sıktığımı nerden çıkarttın) bir evlilikte veya ilişkide herkesin olduğu gibi bizimde olabilir veya olamazlarımız var bu sıkmakmı???? Sorunlarım varmış eşimle buna sadece
yaw ben elefaraya dedim
sen niye alındın üstüne
eee benden alıntı yapmışsın ben alınmıyımda kim alınsın. hayır bende şaşırdım bu kız beni nerden tanıyoda yorum yaptı
aaa ben alıntı yapmadım ama nie öyle çıkmış:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?