Esimin arkadasi ve karisi

geldiler mi acaba bende merak ettim ne yüzsüz insanlar var ya, karı koca tencere kapak olmuşlar biride mi rahatsız olmaz kendilerini uyanık zanneden tipler. bu arada ranaa hanım çiftliğiniz nerede merak ettim ya baya güzel yerde sanırım

Resmen gunu gezip belese getırmenin yolunu bulmuslar pess yani
neden bukadar yuz verdinizki
şimdi arayı acmak için mutlaka iç sıkıcı bşr olay yasanacak
en nazik dilde yoldan aradıklarınsa bizde hazırlandık ...gşdiyoruz.
Baska misafir var derseniz olsun bizde tanisirız derler
hiç olmadı esinşze dşyin onlar gelince bi saatliğine gidin gezin.
bir kac yıl evvel benimde basıma bu tarz ni arkadas cıkmıştı
Kadın gezio dolasıp bende yemek yıyıp tatıyodu
en sonunda eşime dedim deki gidip gretmen evinde kalsınlar biz misafirlige gidiyoruz.gidiş o gidiş ev bulup tasındılar
sonrada geldiler bir iki
bigun geliyoruz yemeye dedi
dedimki hastayım
gelmeyın
bidahada gelmedi
ustelik bi bardak cay içmeye cagırmadı

nasil soyleniyosun mesela neler soyluyosun? Ne kadar yuzsuz merak ettim.
Sana dun yazdim bir mesajda gorduysen. Kizinin kafasini yarilmis ve aramamis yaptiklari bu kotulugu ona karsi kullandin kullandin bahanelerle olmaz bu is.
Süper oneri valla tebrik ederim

Bugun baska arkasas geldi oda esimin arkadasi karisi bu sene fazla recel yapmis yaptiklarindan hepsinden birertane getirmis tam 12 kavonoz +bir sandik elma eriste tarhana yufka ekmek ne bulduysa toplamis gelmis simdi o arkadasa bakin bide buna ya
o şahıs bu yazdığını da okurmuş baya baya kapak olur

Bugun baska arkasas geldi oda esimin arkadasi karisi bu sene fazla recel yapmis yaptiklarindan hepsinden birertane getirmis tam 12 kavonoz +bir sandik elma eriste tarhana yufka ekmek ne bulduysa toplamis gelmis simdi o arkadasa bakin bide buna ya
Misafir bereketiyle gelir sözü bu arkadaşına cuk oturmuş.

Haftaya boşsaniz biz gelelim.

Şaka bir yana öyle çiftlik felan deyince yüreğimin yağları eridi. Ne güzel. Tabi zorluğu da çoktur elbet.

hizmetçimisiniz siz?

eşiniz de posta koyarsa bu iş hallolur. bırakın yoldan dönsünler. kapıdan dönsünler. ne bu yani bedavacılar..

Borç para isteyin, yüklü bir miktar gelmezler daha da
Yok ki onlarin parasi hep acliktan agliyorlar kadin bu sene calismaya basladi nedense .
Ev kendilerinin isyerinin mulku kendilerinin is kendilerinin kira gelirleride var nasil yetistiremiyorlar anlamiyorum.ciftligi ilk kyrdugumuz zamanlari aliyorduk borc simdi devamli agladiklari icin isteyemiyoruz.
esi istemis borc esimde yok deyin ce 2/3hafta gelmemislerdi:)

Ya çiftlik miftlik bir aile geliyor size söyleniyorsunuz tinmiyorlar korku filmi gibi. Kocasının kadını zorla getirmediğinden emin misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…