Esimin arkadasi ve karisi

Arayıp geliyoruz dediklerin de işimiz var gelmeyin de. Bir sonrakine gelirken evde hiç birşey kalmamış markete uğrayın gelirken et peynir domates şu bu yüklü bir siparis verin. Ama sadece onlar ve sizin yiyeceginiz şeyler kadar verin. Bakalım kaç kere daha arayip gelmek isteyecekler. İnsan tüm gün boyu misafirlere giderken pasta kurabiye börek vs bişey almaz mi ya? Onları besleyecek değilsiniz.

Arkadaş farkı işte.. gerçekten sizi seven değer veren insan sizi düşünür ve ona göre davranır ama diğerleri sadece yiyici olarak geldikleri için ve bana kızmayın ama sizi enayi gibi gördükleri için öyleler. Neden hep insanın iyi niyetini böyle insanlar sömürüyorlar nefret ediyorm böyle insanlardan.. inşallah başınızdan atarsınız kısa sürede

Bizimde yazları gittiğimiz bir yayla evimiz var. Serin, mangal rahat yapılıyor. Eşimin arkadaşları sık sık gelmek istiyorduç bi kere geldiler bekledim sıra onlar çağırsın diye çağırmadılar. Eşime dedim ben enayi değilim hep onlar gelsin olmaz sırayla..bi daha da kimseyi kabul etmedim.

bu hafta geldiler mi
heyecanla takipteyiz.

ya biliyor musun N nisaa ben arayıp saydırmak istiyorum o derece kızdım
ne olur haşlar haşlamaz yaz yaaa bi içim soğusun

Yazcam merak etme

Belkide mahsuzdan işte nazlanıp sizin aramanızı niye gelmediniz gelin hadi demenizi bekliyorlar yada senin buraya üye olduğunu biliyor ve okudu inşallah okurda artık rahatsız etmeye cesaret etmezler size tavsiyem hiç yüz verme aramada sormada .....

Ben bugun hamile oldugumu ogrendim
bundan sonra gelmezler gelseler bile artik onu calistircam esimede dedim bi o arkaasa bak bi bu arkadasa diye esim hic b3klemeden o arkadas ac karnini doyurmaya geliyor dedi bende dikkatini cekti yani sonunda beni hizmetci gibi kullanmalari dedim hic sesi cikmadi biseyleri farkeditormus demekki b3n attan alttan islemeye devam etcem:)

Hayırlı olsun canım.. kaçıncı çocuğun olcak? Bu arada iyi kötü kimseyi kabul etme.. hamilesin.. çiftlik zaten yeterince yoruyordur seni bi de misafir ağırlayamazsın..

Aaa hayırlı olsun evladınız Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
O ya da bi başka aile, kimsenin bu kadar sizin sırtınıza binmesine müsaade etmeyin nolur.
Sonunda ya sinir hastası ya kanser oluyo böyle ömrüce üzülen ezilen insanlar. Hem kendinizi hem evlatlarınızı düşünün artık.

Aaa hayirli olsun. Bundan sonra da yuzsuzluk yapip gelirlerse midem bulaniyor yapamiyorum hadi et alip gelin mangal yapalim, etleri atese atin bakayim, sen suradan salata yap sofrayi kur dersiniz bir daha hayatta gelmez

Allahım size bebeğininizi hayırlı eylesin tamamını erdirsin canım kendine lütfen çook iyi bak

Hayırlı olsun canım.. kaçıncı çocuğun olcak? Bu arada iyi kötü kimseyi kabul etme.. hamilesin.. çiftlik zaten yeterince yoruyordur seni bi de misafir ağırlayamazsın..
Tesekkur ederim
3. Olacak kismetse
Aynen oyle yapcam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…