Esimin arkadasi ve karisi

Hayırlı olsun Can'ım çok sevindim
Buradaki arkadaşlıklar ne güzel çıkarsız riyasız gösterişsiz keşke hayatımızın her anında böyle candan arkadaşlarımız yanımızda olsa ..... sizi seviyorum canım kk üyeleri arkadaşlarım Rabbim hepimizin yüreğindeki ne hayırlı dileği varsa kabul etsin Allahım yar ve yardımcımız olsun aminn

hemşerim bizim yüzümüz yumuşak oluyor kv dem de birini bulmuş bizim oralı tüm evini temizletiyor yazık kadına

kendi annemde senin gibi
Gerçi sana gelende hemşerimiz ama o artık arı perdeyi indirmiş yüzsüzlüğe vurmuş

hafta sonu hamılelık hayırlamaya gelelım dıyoruz ailecek

Hayırlı ugurlu olsun bebısınız

ooo hayırlı olsun

Hayir ne aradilar nede geldiler galiba benden bekliyorlar bi haber .cok beklerler.
Onceki gun esimle tartistik ben onlara sinir oldugumu kadinin bana hic yardimci olmadigini devamli cocuklarla birbirlerini kiyasladigini felan soyledim.
annemde vardi yanimda annemde soyledi biseyler esim bagirmaya basladii eger sikayetciysen cek kenara konus kadinla sen hoslanmiyorsun diye ben arkadasimdan olamam onun suyu var bunun bunu var diye etrafimizda kimse kalmadi dedi.
bende dedimki ablan yillardir kad8ni gormez bir kere 9blara gitmis iki saat sikayet etti ben 2 yildir her hafta onlara hizmet ediyorum yine sikayet etmedim saygida kusurda etmedim ama biktim artik beni kullaniyor sen kendini kullanilmiyor olarak gorebilirsin ama ben goruyorum dedim resmen o kadin kullaniyor bizi dedim ne diyim arkadasima sen gel karini getirme mi diyim diyor .ne dersen de ben istemiyorum onlarin hizmetcisi deyilim b3n dedim konuyu kapattik ama yuzu asildi 2 gun soguk durdu

Canim esin birsey diyemiyorsa aradiklarinda hamileyim zor geciyor bulantim cok oluyor hic bisey yapamiyorum misafir agirlayacak durjmda degilim kizimada boyle oldu bikere aramadiniz malesef uzun sure misafir kabil etmiyorum de

hiç aldırmayın,kararlı olduğunuzu anlasın ,gitsin dışarda görüşsün arkadaşıyla ,valla hiç çekemem öyle ,insanlar hadlerini bilmiyorsa bildirmek lazım ,zaten erkeklerın böyle şikayetlerı hıççç olmaz kendılerı hızmet etmedıklerınden ohh gelsın çay gitsin meyva ne olabılır kı sıkıntı nerden bılecek bulaşık yıkarken belınız ağrıdığını ,yemek yaparken elınızın kesıldıgını ,hayatta bu konuyu anlayamaz ancak getir demeyi bilirler,kesın tavır koyun yoksa aynı hayat devam eder malesef

Eşine hava hoş tabi ye iç yan gel yat.
Bir kere kalksın hizmet etsin bir daha istemez.
Hamişim de sende çekil kenara bi daha çağırırsa
Hayırlı olsun :)

dahada yuzsuz luk yapip gelirlerse maakrna hasla yesinler
onuda kadina yaptir

ayy hatta aklima, ne geldi
kadini ara çok bunaltim var çocuklar kaç gundur sicak yemek yemiyor pazar gel yap beraber yiyelim de
arkasina bakmadan ansil kaçiyor bak :)

herkes kv den çeker sen elin adamindan çekiyon

Yok aramam neme lazim cikar gelirler Allah korusun gelirleese zaten onu sokcam mutfaga yavas yavas bulanti basladi zaten o doyursun bizi

kim demis kv den cekmiyom diye daha bu ladinla bas edemiyorum ki kv le hic asik atamiyorum ustume ustume geliyorlar bakalim sonumuz ne olacael birligiyle kafayi yedirecekler sanirim bana

Eşiniz de bir hoş.
Hem aç karınlarını doyurmaya geliyorlar diyor, hem de böyle konuştuğu insan için sizinle arasını bozuyor.

Gözünüz aydın bu arada.

Tesekkur ederim
esim zaten bunlari tepeme cikartan tamam bende sessizimde ama insa karisinin kendini onlar icin paraladigini gorupde hicmi uzulmez haliine ya hala arkadasim diyip duruyo

Tesekkur ederim
esim zaten bunlari tepeme cikartan tamam bende sessizimde ama insa karisinin kendini onlar icin paraladigini gorupde hicmi uzulmez haliine ya hala arkadasim diyip duruyo

Arkadaşını o kadar çok seviyorsa, hizmetini de birebir kendisi yapsın. Sizin de sevdiğiniz arkadaşınız vardır ama onlar gelince hizmetlerini eşiniz yapmıyor. Oysa ikiniz de çiftlikte çalışıyorsunuz, artı siz ev ve çocuklarla da ilgileniyorsunuz. Canınızın kıymetini bilin lütfen. Siz bilin ki herkes bilsin.

Bu arada, bebiş için çok sevindim, çok tebrik ediyorum. Hayırlısıyla darısı başıma inşallah.

İyi de arkadaş olmak için illa kullanılmak mı lazımmış
Kimse kalmadı diye ezdirmesin kendini
Klasik erkek mantığı o hizmet etmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…