- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Buradaki arkadaşlıklar ne güzel çıkarsız riyasız gösterişsiz keşke hayatımızın her anında böyle candan arkadaşlarımız yanımızda olsa ..... sizi seviyorum canım kk üyeleri arkadaşlarım Rabbim hepimizin yüreğindeki ne hayırlı dileği varsa kabul etsin Allahım yar ve yardımcımız olsun aminnHayırlı olsun Can'ım çok sevindim
ooo hayırlı olsunBen bugun hamile oldugumu ogrendim
bundan sonra gelmezler gelseler bile artik onu calistircam esimede dedim bi o arkaasa bak bi bu arkadasa diye esim hic b3klemeden o arkadas ac karnini doyurmaya geliyor dedi bende dikkatini cekti yani sonunda beni hizmetci gibi kullanmalari dedim hic sesi cikmadi biseyleri farkeditormus demekki b3n attan alttan islemeye devam etcem:)
hayırlı olsun Allah kucağınızda görmeyi nasip etsin sağlık ve sıhhatleTesekkur ederim
3. Olacak kismetse
Aynen oyle yapcam artik
Canim esin birsey diyemiyorsa aradiklarinda hamileyim zor geciyor bulantim cok oluyor hic bisey yapamiyorum misafir agirlayacak durjmda degilim kizimada boyle oldu bikere aramadiniz malesef uzun sure misafir kabil etmiyorum deHayir ne aradilar nede geldiler galiba benden bekliyorlar bi haber .cok beklerler.
Onceki gun esimle tartistik ben onlara sinir oldugumu kadinin bana hic yardimci olmadigini devamli cocuklarla birbirlerini kiyasladigini felan soyledim.
annemde vardi yanimda annemde soyledi biseyler esim bagirmaya basladii eger sikayetciysen cek kenara konus kadinla sen hoslanmiyorsun diye ben arkadasimdan olamam onun suyu var bunun bunu var diye etrafimizda kimse kalmadi dedi.
bende dedimki ablan yillardir kad8ni gormez bir kere 9blara gitmis iki saat sikayet etti ben 2 yildir her hafta onlara hizmet ediyorum yine sikayet etmedim saygida kusurda etmedim ama biktim artik beni kullaniyor sen kendini kullanilmiyor olarak gorebilirsin ama ben goruyorum dedim resmen o kadin kullaniyor bizi dedim ne diyim arkadasima sen gel karini getirme mi diyim diyor .ne dersen de ben istemiyorum onlarin hizmetcisi deyilim b3n dedim konuyu kapattik ama yuzu asildi 2 gun soguk durdu
hiç aldırmayın,kararlı olduğunuzu anlasın ,gitsin dışarda görüşsün arkadaşıyla ,valla hiç çekemem öyle ,insanlar hadlerini bilmiyorsa bildirmek lazım ,zaten erkeklerın böyle şikayetlerı hıççç olmaz kendılerı hızmet etmedıklerınden ohh gelsın çay gitsin meyva ne olabılır kı sıkıntı nerden bılecek bulaşık yıkarken belınız ağrıdığını ,yemek yaparken elınızın kesıldıgını ,hayatta bu konuyu anlayamaz ancak getir demeyi bilirler,kesın tavır koyun yoksa aynı hayat devam eder malesefHayir ne aradilar nede geldiler galiba benden bekliyorlar bi haber .cok beklerler.
Onceki gun esimle tartistik ben onlara sinir oldugumu kadinin bana hic yardimci olmadigini devamli cocuklarla birbirlerini kiyasladigini felan soyledim.
annemde vardi yanimda annemde soyledi biseyler esim bagirmaya basladii eger sikayetciysen cek kenara konus kadinla sen hoslanmiyorsun diye ben arkadasimdan olamam onun suyu var bunun bunu var diye etrafimizda kimse kalmadi dedi.
bende dedimki ablan yillardir kad8ni gormez bir kere 9blara gitmis iki saat sikayet etti ben 2 yildir her hafta onlara hizmet ediyorum yine sikayet etmedim saygida kusurda etmedim ama biktim artik beni kullaniyor sen kendini kullanilmiyor olarak gorebilirsin ama ben goruyorum dedim resmen o kadin kullaniyor bizi dedim ne diyim arkadasima sen gel karini getirme mi diyim diyor .ne dersen de ben istemiyorum onlarin hizmetcisi deyilim b3n dedim konuyu kapattik ama yuzu asildi 2 gun soguk durdu
Yok aramam neme lazim cikar gelirler Allah korusun gelirleese zaten onu sokcam mutfaga yavas yavas bulanti basladi zaten o doyursun bizidahada yuzsuz luk yapip gelirlerse maakrna hasla yesinler
onuda kadina yaptir
ayy hatta aklima, ne geldi
kadini ara çok bunaltim var çocuklar kaç gundur sicak yemek yemiyor pazar gel yap beraber yiyelim de
arkasina bakmad
herkes kv den çeker sen elin adamindan çekiyon
Eşiniz de bir hoş.
Hem aç karınlarını doyurmaya geliyorlar diyor, hem de böyle konuştuğu insan için sizinle arasını bozuyor.
Gözünüz aydın bu arada.
Tesekkur ederim
esim zaten bunlari tepeme cikartan tamam bende sessizimde ama insa karisinin kendini onlar icin paraladigini gorupde hicmi uzulmez haliine ya hala arkadasim diyip duruyo
İyi de arkadaş olmak için illa kullanılmak mı lazımmışHayir ne aradilar nede geldiler galiba benden bekliyorlar bi haber .cok beklerler.
O zaman iddia ya girelim bence geldilerbende merak ediyorum valla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?