Esimin arkadasi ve karisi

Allah yardım etsinn

yumuşak yüzünü bi kenara bırak. dişlerini tırnaklarını çıkar demiyorum .
sadece biraz soluk , durgun dur.

İyi de madem rahatsızsınız neden her hafta sonu kabul ediyorsunuz ki. Onlarında başka gidecek yerleri, işleri güçleri yok mu. Müsait değilim deyin, misafirim gelecek deyin, hastayım deyin arka arkaya bahaneler sıralarsanız zaten anlarlar mesafe koymalısınız yani.

valla okumaya tahammulum kalmadi!!! cok sinir bozucu insanlari rahat birakicaksin arkadasim yaaaaaa.. bu nedir her haftasonu her haftasonu bi misafir ugrasamam valla!

Hah aklima cocuklugum geldi.
Bi komsu vardi her aksam bize gelirdi cat kapi.
Oglu dersini yapmis olurdu biz ders yapiyor olurduk. Bi de azarlardi bizi niye derslerinizi yapmadiniz oglum sıkıliyor diye. Surekli kiyaslardi. Annem sinir olurdu. Gelme diyemezdi.
Kac aksam geldiklerinde saklanir hic sesimizi cikarmazdik. Bu sefer cama gelip iceri bakarlardi.
Cocuk annesine televizyon isigi var evdeler derdi bu sefer de cami tiklatirlardi
Korku filmi gibi hallerimiz vardi

Nasil kurtulduk? Annem dine merak saldi o ara. Kadin her geldiginde giybet yapmayalim. Dur bi menkibe okuyalim falan diyordu.
Kadin ayagini kesti resmen bizden

Her aradığında misafimiz var muaait degiliz deseniz . Yeni arkadaş çevresi yaptı bizi istemiyor diye düşünürler belki .

Telefonu açmayın, çekmiyor hatlar bozuk.

Esiniz bisey demezse mudahale etmenize bir hafta evde yokuz diyin
Bir hafta ailem burda kalabaligiz baska sefere diyin
Bir hafta dugune gidicez baska köye diyin

Bahane buldukca anlarlar bence.
Yinede yuze duramicaksaniz ufak ufak laf sokun, yemek hazirlarken yardim edermisin diyin, yada sizde oturun cocugunuzla ilgilenin kitap okusun misal siz dinleyin yada matematik cozun.

Bu insanlara dur! Demezsen daha bas edemezsin.

bu asalak tiplere katlanma sebebiniz nedir?

Geldiklerinde hasta numarası yap sadece makarna pişir yada kadına yabancı değilsin sen yapıver de yada bende bugün temizlik yapcak tım iyi oldu geldiğin beraber dip temizlik yapalım de ver eline bezi süpürgeyi o yuZsuzse sen daha yüzsüz ol anladığı dil o

Bir kac hafta pazar gunleri telofonlari kapadim di cikip gelmesinler diye ama yine geldiler bu seferde merak ettik bisey oldu sandik dediler.
Arsizlar istenmediklerini anlamiyorlar ya
Ne tavsiye edildiyse bi bahane buldunuz onu yapamam bunu yapamam o zaman millete hizmetcilige devam cicim

Şu iki günlük dünyaya onlara hizmetçi mi olmaya geldiniz Allah aşkına?
Bazen kırmak gerekiyor insanları. Çünkü insanı mecbur ediyorlar.
Benim de var böyle bi arkadaşım beni özel şöförü olarak kullanıyor-du. Başta iyi niyetliydim yardımcı olmaya çalışıyordum. Ama İnan insanın tepesine çıkıyorlar. En son bana "bir doğumgününe davet edildim. Beni şu mağazaya götür hediye alacağım, sen de gezmiş olursun!" Dediğinde o işe son noktayı koydum.

Ya bence bi kadın bi misafiri istemiyosa ustesinden gelebilir mesela bi hafta geldi hasta numarasi yap uyu de kalkamiyorum başım midem kesinlikle kalkma yerinden geldiklerinde surat as ikramini kötü yap ve hiç onlara gitme bence gelmezler

Madem gelmelerini engelleyemiyorsunuz o zaman akıllı davranıp kendinizi kullandırmayın. İş yapacağınız zaman onuda çağırın bana yardım et deyin. Bi şey eksikmi diye sorduklarında uzuuun bir listeyi tutuşturun ellerine. Sizin yarım kalan işiniz varsa gidin tamamlayın, onlar var diye işinizi yarım bırakmayın. Çocukları kıyasladığında böyle yapma hoşlanmıyorum deyin. Bulaşık varsa verin onun eline sen yıka bende şu işi yapayım deyin.

Yani sizi mağdur etmelerine izin vermeyin rahatsız olduğunuz her şeyi uygun bir üslupla söyleyin onlara.

Hem eşinizle bu yüzden tartışmamış, hem çocukları arkadaşsız bırakmamış hemde kullanılmış olmazsınız. Haa bunlar misafirlerinizin hoşuna gitmezsede bi daha gelmezler işte ne güzel.

Aradiklarinda acma.
Eger cat kapi gelirlerse hic musait degiliz de kendine is uret yanlarinda durma.

Aradiklarinda acma.
Eger cat kapi gelirlerse hic musait degiliz de kendine is uret yanlarinda durma.
Telefonu kapatmış konu sahibi yine çıkıp gelmişler size birşey mi oldu diye.

Kavga ederdim. İlk başta konuşmaya kavgaya başlamak zor gelebilir çekinebilirsiniz naifliğinizden ötürü ancak ilk cümleyi söylediniz mi onlar sinirinizi bozcacal bişey söyler illaki sizde dökersiniz ağzınıza geldiği gibi içinizi. Aynem böyle yapardım kölemisiniz siz. Onlar utanmıyorda yapmaya siz söylemeye mi utanacaksınız

hastayım deyin. yine de gelirlerse yattığınız yerden kalkmayın. hasta numarasına devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…