Esimin arkadasi ve karisi

Onlar aramadan siz gidin siz ona aynısını yapın çocuklara acıktınızmı diye sorun acıktılar atıştırmalık bişey varmı diye sorun
Aynı şekilde davranın bakalım nasıl oluyor

Geliyoruz diye aradıklarında bir bahaneyle çocuğunuzu alıp evden çıkın. Eşiniz ağırlasın arkadaşlarını. Evde yine biri kalmış olur. Çiftliği gözetler. Eşiniz misafir ağırlamanın zor olduğunu anlar. Misafir kadın da tek başına kalınca huzursuz olur. Sürekli sürekli böyle olunca gelmemeye başlayabilirler.
Bazı günler de evde sürekli bir işle meşgul olun. Onlara hizmet etmeyin. Sohbetlerine katılmayın. Akşam geç vakit olursa çocuğunuzu zorla odasına götürün erken kalkacaksın diye. Sonra odadan çıkmayın.
Direk hayır diyemiyorsunuz madem belki işe yarar buna benzer yöntemler.

Eşim en son bunu yaptığında, arkadaşına "Hoş geldin" diyip, geçtim diğer odaya oturdum. Eşim hizmetini kendisi yaptı, bir daha da kimseye bana sormadan "Gelin" diyemedi. Ha bir de gene bana söylemeden kuzenini kabul etmişti. Çocuğu arabaya attım, gezmeye çıktım. Eşimi de aradım "Evde değilim, kabul ettiğin misafiri kendin karşıla" dedim. Eşim kuzenini arayıp iptal etmişti... Bazen kimseyi kırmayayım diye kendimiz kırılıyoruz. Ben geç de olsa tepki vermeye başladım. İşi deliye vurdum...

Ay bayıldım davranış şeklinize yani gelen değil kabul eden suçlu bence..
Eşlere göre hava hoş nasılsa muhabbet kısmı onlara kalıyor.Bende bikaç kez eşime yaptırdım servisi şimdi sormadan asla çağırmaz kabul etmez..
miyom ameliyatı oldum ikinci reglim süprizli oluyor kanama artıyor durup durup 2.günü arkadaşıyla eşini davet etmek istedi kıramadım.
Çay servisi yapmaya bir kalktım koltuğa kan geçmiş kabus gibiydi ,eşime dedim biraz kendinden düşün bazı şeyleri ben yeni ameliyat oldum reglim yoğun sen insan çağırıyosun!

sana ne bulsak boş bacım yaaa herşeyi söylemişsin ,

tek çare evden çıkın her hafta sonu herhafta sonu
aradıklarında açmayın zehirlendiniz mi diye eve gelsinler ve sizi bulamasınlar ,

bu nasıl ,

sız onlara gıtmıyor musunuz? aynı tarzda gıdın onlara.yada musaıt degılız dıyın baskaları da olsun onlar geldıgınde.
kıbarlık ınsanlık guzel bırsey ama hakedene.yada onlar geldıgınde sen hasta ol.yat boyle

Köy hayatının tadını çıkartıyorlar ne güzel beleşe tatil lütfen kendini kullandırma burada arkadaşlarımızın sana verdikleri tavsiyelerimizi dikkate al ve kurtulmak istiyorsan hazır yeyicilerden biran evvel kurtul ..

Oyle bır yer olsa da ben de gıtsem valla daha donmem ıstanbula:)

Ne güzel hafta sonu böyle, sıfır masraf hizmet desen ne ala istediğini söylesin duymazdan geliriz bizde, kim küserki böyle arkadaşı bulmuşuz hazırda varken ....

Valla ben hiç gelemem böyle şeye , onlara hizmet etmeye gelmediniz bu dünyaya yaş geçiyor günler geçiyor milletin keyfi yerinde siz çekiyorsunuz her şeyi. Ben olsam susmazdım sizin gibi , sabahtan beri Can'ım çıktı gel sen de tut bişeyin ucundan yoruldum artık derdim. Ben iş yaparken kim olursa olsun evimdeki oturuyorsa sinir olurum ( normal değil benimki biliyorum ama ben kime gitsem yardım ederim oturmam ) x ben şunu yapıyorum gel sen de şunu yap hep beraber oturalım belim koptu Can'ım çıktı derim .onu diyemediğim yerde eşime seslenirim sinirlice gel aZcık yardım et yoruldum artık derim . Alınsınlar üstlerine diye .
Siz de iş yaparken o oturuyorsa Ayşe çok yoruldum daha Bi sürü işim var Bi işin ucundan da sen tut bak şunu yapacaktınız siz geldiniz işim kaldı az yardım et bana ben de Bi oturabileyim sizle de. O yüzsüzce DHA yüzsüz ol ya ! Ben sinir oldum bunlara ha. Ben eşimin erkek arkadaşları bile gelse ( ki benim de arkadaşlarımdırlar) ben de yoruldum kalkın siz de işin ucundan tutun , bi daha da yalnız gelmeyin artık bi sevgili yap kendine ben kendi başıma size hizmet etmekten yoruldum her işi ben yapıyorum diyorum. Alınan gelmesin bi daha evime kimseye hizmet etmeye gelmwdim ben bu dünyaya .
Can'ınızın kıymetini siz bilemezseniz kimse bilmez bunu unutmayın değer verin kendinize , yarın hastalansanız kimse gelmez size bakmaya .inşallah kurtulursunuz şu insanlardan ya çok üzüldüm.

Her hafta bir bahane buldunuz mu ayakları kesilir.Hiç bir hafta sonu eşinle çocuklarınla geçiremeyecek misin bu ne görgüsüzlük yahu?Komşu bana iki gün üst üste gelse afakanlar basar bana sen baya sabırlıymışsın....Yapma onlara ayıracağına vaktini eşine çocuklarına harca...Böyle olmaz....Gitsinler karınlarını başka yerde doyursunlar kendilerine bir de hizmetçi bulsunlar....Egolarını tatmin etmek için de başka dost bulsun o kadın....Vallahi burada ben gerildim çıkar artık şu sesini !

Su işimiz var demeyin o zaman.
Evde yokuz deyin.

Karşı taraf ne kadar yüzsüz olursa olsun bu sizin müsade etmenizle alakalı bir olay.
Tepenize çıkarmışsınız şimdi yere indirmeye çalışıyorsunuz.

Baktınız ki işe yardim etmiyorlar.
Eve gelip bütün gün ödevle ilgileniyor hem de çocuğunu aşağılıyor. Haftaya başka bir sey bulmak çok mantık isteyen bir sey değil.

Her yolu denediniz mi?
Evde yokuz. Hastayız. Başka misafirimiz var.

Müsait misiniz diye sormuyorlarsa diyeceksiniz ki, aramadan çıkmışsınız fakat gelmeyin. Bir daha çıkmadan ararsanız memmun olurum gibi cümleler kuracaktınız.

Madem mutfağa yardıma gelmiyor.
Cagiracaksin. X hadi gel salatayı da sen yap diye.
Ödev kaçmıyor ya. Babası yardim etsin o sırada.

Bir kaç kez de siz erken davranıp gitseydiniz?
Denediniz mi?

Annemelerin de koyde guzel bahceli bir evleri var. Yazin şahane olur bahçesi.
Bir aile buyugumuz (sehirde yasayan) bir dönem her hafta sonu misafir getirmeye baslamisti.
Bir de saygin cevresi olan biri yani.
Yok is arkadaslari,yok cevre illerin bilmem ne patronlari.
Malzemeyi alir getirirdi sözde, ama bizim hizmet etmekten canimiz çıktığından bir lokma yemeye firsatimiz olmazdi.
Ben lise ogrencisiydim, annem agzini acip tek kelime etmezdi, babam yerinde hatrini kiramam derdi.
Tum yazımız o bahcede elalemi agirlamakla gecerdi,bir gun keyif yapamazdik.
Sonra bu aile büyüğü ayni yere kendine bahceli ev yaptirdi. Simdi hic kimseyi davet etmiyor biliyor musun?
Cunku hizmeti kendileri yapmak zorunda.
Biz cok buyuk firmalarin Ankara temsilcilerini bilmem nelerini adam havasini atsin diye agirlamisiz yillarca.
Simdi biz yokuz, gelen giden de yok.
Demem o ki kimse icin degmiyor.
O arkadasinin kendi evi olsa bir bardak caya cagirmaz seni.
Sok lafını gitsin, kendini hirpaladiginla kalirsin.

Anlaması için her hafta siz onlara gidin demek isterdim, ama böyle tipler bunu anlamaktan da acizdirler.
Sizin için vazgeçilmez bir aile dostu değilse eğer, dostluğunuzu bitirin bir şekilde... Yoksa daha çok üzülürsünüz.

Hep ,bu aman kirilmasin aman alınmasın mantığı, bende öyleydim ama gördüm ki hep ben alınıp kiriliyorum birde üstüne kiymetsizlestirmisim kendimi restimi çektim, simdi kafam rahat kimse pat diye gelemiyor....

müsait değilim oğlumun dersi var çocuklar birarada olunca çalışmıyorlar de gitsinler. gelmeyen deyınce de gelemezler ya

Telefonlarını açmayın. Geri dönmeyin. Aramayın sormayin konuşmayın. Gelirlerse gerekirse kapıyı açmayın.
Habersiz yakalanirsaniz surat asın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…