Ya bu güne kadar o yuzden sabrettim cocuklar ıcın. Esimde misafir iyidir bereketiyle gelir diyor o gözle bakıyorÇocuklarınız ve eşiniz bu durumdan çok memnun anladığım kadarıyla .
Yani neticede çocukların arkadaşları yok onlar içinde eğlence oluyordu ,yerinizde olsam feda ederdim kendimi onların bir anlık mutlulukları için.
Misafir gelen evin bereketi bol olumuş,misafire hürmetin dinimizdeki yerini biliyorsunuz...
Kadın'ada eşinin yanında söylerdim ,(kalk'ta bana yardım et artık eski gücüm kalmadı yoruluyorum diye)
Yada bende başka şeylerle ilgilenir onun eşi eşine kalk diyene kadar kalkmazdım.
Yada kökten kurtulmak istiyorsanız,Sanırım erkek çocuğunuz var ve onunda kız çocuğu var...
Oğlunuzun ergenliğe girdiğini kadına söyleyin kadını tedirgin edin ..
Kızını sakınmak için artık gelmeyecektir.
Ya gecen sene okuldan bit kapmıslar bizede bişey demedi . Sonra kızım kasınmaya basladı bi baktık bit var hafta geldihginde dedim bizde bit var diye kızı agzından kacırdı bizden gecmistir diye neymişte utanmıs soyleyemiş sonuc olarak 2 ay ugrastım esimde bile bit cıktı ya kafayı yıyordumÇiftlikte oldukları için bırakıp gidemiyorlarmış o kötü işteo kadın hiç Bi Zaman anlamayacak seni, eve geldiklerinde sürekli yardım et de şunu sen yap de ellerim mikrop kaptı sen hazırla de , ya da hayvanlardan uyuz geçti bize de gelirseniz size de geçer de :))
Ya bu güne kadar o yuzden sabrettim cocuklar ıcın. Esimde misafir iyidir bereketiyle gelir diyor o gözle bakıyor
İşte biyere gidemiyoruz ki cifligi bırakamıyoruz son care bizzat konusarak uyarcam baska carem kalmadı yuzumun asıklıgından anlamıyorlar cunkuGelecez dedikleri zaman bunhafta baska plan yaptik. Baska yere gidecegiz dersin. Olur biter . Cok mu zor.
İşte biyere gidemiyoruz ki cifligi bırakamıyoruz son care bizzat konusarak uyarcam baska carem kalmadı yuzumun asıklıgından anlamıyorlar cunku
Gidecek yerleri var sanıyorum pek anlatmaz hatta gecen haftalarda kayınvalıdesi aradı bizim burda oldugunu soylemediler yalan soylediler sordum niye oyle söyledin diye geciştirdi beni anlatmadıİyi de madem rahatsızsınız neden her hafta sonu kabul ediyorsunuz ki. Onlarında başka gidecek yerleri, işleri güçleri yok mu. Müsait değilim deyin, misafirim gelecek deyin, hastayım deyin arka arkaya bahaneler sıralarsanız zaten anlarlar mesafe koymalısınız yani.
Ya inanın yuz vermedim basım agrıyo migrenim tuttu dedim migdem bulanıyor dedim gırıp olmusum dedim kocası baktı suratım asık hayırdır yenge neyin var dedi karısı ordan pişkin pişkin bası agrıyormus diyiverdi hiç erken kalkalım felan bile demediler.hastayım deyin. yine de gelirlerse yattığınız yerden kalkmayın. hasta numarasına devamm
Gittim ama kuru bi cay bile ikram etmedi zaten uzun zaman kalamıyorum o sehirde oturuyor ben ilcenin köyünde ona ragmen her hafta sonu geliyorlar iştesız onlara gıtmıyor musunuz? aynı tarzda gıdın onlara.yada musaıt degılız dıyın baskaları da olsun onlar geldıgınde.
kıbarlık ınsanlık guzel bırsey ama hakedene.yada onlar geldıgınde sen hasta ol.yat boyle
Sen cok yasa emiAllah canimi almasin konu sahibinden uzun yazmisim resmen
Tabi gelir evde kadın hizmet etmiyorsaBirkeresinde bize geliyorlarmıs bizde carsıya cıkıyoruz markete yolda karsılastık siz gidin biz ciflikte bekleriz sizi dediler
ya bunlara ne denir halden anlamıyorlar . Karısı diyorki esinden için bizim evin işini yapmak ıstemiyor burası olunca kostur kostur geliyor diyor.ben gelmek istemiyorum demek istiyor güya
Müsait değiliz. Misafirimiz var. Bu hafta sonu biz de size gelecektik vs beyaz yalanlar var. Millet almış yüzsüzlüğü eline. Kovmak lazım bunları. Gitsin ödevlerini evlerinde yapsınlar. Bir de çocuğuma zarar verecekler yemin ediyorum kadını eve kilometre yaklaştırmam...
Bak bu süper kesinlikle bunu yapınMadem mangal için geliyorlar aradıklarında sizin yeriniz olsam liste yapardım ama az bir liste değil.5 kilo kırmızı et,tavuk,sucuk,köftelik kıyma,domates,salatalık,yeşillik,soğan,ekmek,içecek,yaş pasta,çerez,çekirdek,cips ellerine uzun bir liste yapardım ne varsa alın derdim.Almadan kaçarlar belki gelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?