Esimin arkadasi ve karisi

Çiftlikte oldukları için bırakıp gidemiyorlarmış o kötü işte o kadın hiç Bi Zaman anlamayacak seni, eve geldiklerinde sürekli yardım et de şunu sen yap de ellerim mikrop kaptı sen hazırla de , ya da hayvanlardan uyuz geçti bize de gelirseniz size de geçer de :))

Ya bu güne kadar o yuzden sabrettim cocuklar ıcın. Esimde misafir iyidir bereketiyle gelir diyor o gözle bakıyor

Gelecez dedikleri zaman bunhafta baska plan yaptik. Baska yere gidecegiz dersin. Olur biter . Cok mu zor.

Ya gecen sene okuldan bit kapmıslar bizede bişey demedi . Sonra kızım kasınmaya basladı bi baktık bit var hafta geldihginde dedim bizde bit var diye kızı agzından kacırdı bizden gecmistir diye neymişte utanmıs soyleyemiş sonuc olarak 2 ay ugrastım esimde bile bit cıktı ya kafayı yıyordum

Ya bu güne kadar o yuzden sabrettim cocuklar ıcın. Esimde misafir iyidir bereketiyle gelir diyor o gözle bakıyor

Sizde öyle devam edin ozaman eşinizin çocuklarınızın gönlünü kırmayın.
Bende evliyim evim küçük ama biblo gibi her eşyamı sanki iki kişi hayat sürecek gibi aldım açık renk yataksız koltuklar ama ben ona rağmen elimden geldiği kadar memnun olduğum olmadığım kadar misafir kabul ediyorum .Özellikle eşimin mutlu olduğu misafirler için hizmet etmek hoşuma gidiyor.
Sanırım ben ahretlik odaklıyım dünyevi şeyler için üzüldüğüm pek görülmemiştir.,
Sizde dayanamayacak durumdaysanız çocuklarınızın büyüdüğünü artık bir kızla oynayamaması gerektiğini anlatarak kadını soğutabilirsin.
Benim düşüncem o aslında kırmadan dökmeden.

Gelecez dedikleri zaman bunhafta baska plan yaptik. Baska yere gidecegiz dersin. Olur biter . Cok mu zor.
İşte biyere gidemiyoruz ki cifligi bırakamıyoruz son care bizzat konusarak uyarcam baska carem kalmadı yuzumun asıklıgından anlamıyorlar cunku

İşte biyere gidemiyoruz ki cifligi bırakamıyoruz son care bizzat konusarak uyarcam baska carem kalmadı yuzumun asıklıgından anlamıyorlar cunku

Gidemiyorsaniz. Bu hafta sonu esimle basbasa olacagiz de... bu hafta isim var de...
Mantikli birsey olmasina gerek yok. Gelmesini istemedigini anlasan yeter.

Gidecek yerleri var sanıyorum pek anlatmaz hatta gecen haftalarda kayınvalıdesi aradı bizim burda oldugunu soylemediler yalan soylediler sordum niye oyle söyledin diye geciştirdi beni anlatmadı

hastayım deyin. yine de gelirlerse yattığınız yerden kalkmayın. hasta numarasına devamm
Ya inanın yuz vermedim basım agrıyo migrenim tuttu dedim migdem bulanıyor dedim gırıp olmusum dedim kocası baktı suratım asık hayırdır yenge neyin var dedi karısı ordan pişkin pişkin bası agrıyormus diyiverdi hiç erken kalkalım felan bile demediler.

Gittim ama kuru bi cay bile ikram etmedi zaten uzun zaman kalamıyorum o sehirde oturuyor ben ilcenin köyünde ona ragmen her hafta sonu geliyorlar işte

Allah canimi almasin konu sahibinden uzun yazmisim resmen
Sen cok yasa emi
Aynen oyle annem varken sinir krizi gecirdi resmen sofrayı topladık hemen telefonu eline aldı annem gecti bulasıgın basına ordanda soylendi biraz kadın duydu yalandan bi kalktı annemin elinden alr gibi yaptı annem ben yaparım dedi sert sert ona ragmen oturdu kalkmadı.
Kocası cay istiyo oturuyorki ben doldurayım diye insan kocasının hizmetini yapar bari

musait degiliz deyin aradiklarinda icerigini sormaya haklari yok belki kari koca ozel birgun gecirceksiniz yahu onlara ne

Birkeresinde bize geliyorlarmıs bizde carsıya cıkıyoruz markete yolda karsılastık siz gidin biz ciflikte bekleriz sizi dediler
ya bunlara ne denir halden anlamıyorlar . Karısı diyorki esinden için bizim evin işini yapmak ıstemiyor burası olunca kostur kostur geliyor diyor.ben gelmek istemiyorum demek istiyor güya

Ben istemediğim sürece kimse evime kendini misafir ettiremez ! Kapıya kadar gelsede kusura bakma hiç müsait değilim demişliğimde olmuştur . İstemiyorsam evime giremez bitti.

Ayy burdan ben sinir oldum ne rezil insanlar!! insan annesine babasına bu kadar hizmet edemiyor yeri geliyor.. nasıl çöreklenmişler ya. siz eşinizle konuşun istemiyorum bu kadar basit sonra da aileye söyleyin evimde ayaklarımı uzatıp oturacağım, sıkıldım curcunadan. istersem ben sizi davet ederim. kırılır vs düşünmeyin zir sizi düşünen hiç yok... köle değilsiniz terbiyesizliği ellerine almışlar resmen.

Tabi gelir evde kadın hizmet etmiyorsa
Yemek içmek gırla

+1

Biz geliyoruz bir şey lazım mı dediklerinde ay lütfen gelmeyin çekilir yanınız kalmadı artık lazim olan tek sey yoklugunuzla bahşettiginiz huzur diyin.... ayıpsa onların ki ayıp... görüşmek istemediğiniz için kimse sizi ayiplayamaz...

Bak bu süper kesinlikle bunu yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…